Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Felicitari pt bebei vostrii mamicutelor!Cand ma uit la mamicutele care au baieti, parca as vrea si eu unul,dar deocamdata nu-mi dau printesa pt nimic in lume...Vad k si unele dintre voi ati plans la inceput, asa am fost si eu...poate si de ce eram toata ziulica singura acasa si aveam impresia k nu sunt o mama buna.Acum sunt bine,printesa mea tot mai are colici,care o apuca seara...si plange saracutza de ea,greu o pot linisti, in rest e cuminte.Nasucu e tot infundat si m-am gandit sa-i cumpar "batista bebelusului"k cu pompitda manuala nu pot sa o curat in nasuc.Aveti careva dintre voi "batista bebelusului"? e eficienta?Noaptea se trezeste sa pape o data laptic si adoarme la loc.Ziua doar dimineata mai doarme, pana la amiaza,in rest nu prea doarme in cursul zilei,dar a inceput sa faca grimase zambarete...asa-i de minunat sa fiu mama...Pupici

Mami de printesa mica DARIA (26.02.2010)
http://marsselyna.hi5.com- pozici cu comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!
FELCIITARI, NAFI!Bine-ai venit pe lume Riccardo

CastelanaC multumim ca ne-ai impartasit din 'cursurile' ce le-ati avut in spital.
Asa ne-a chemat si pe noi, intr-o sala ..si ne-a spus cate ceva, insa nu cu planse ca la voi.
F folositor ce ne-ai spus, voi lua aminte..insa, unele chiar le pun in aplicare..mai greu cu trezitul cand tb alaptat..eu o trezesc (aplicand diferite metode). Daca nu papa bine si adoarme si nu o m trezesc la 10-20' se trezeste, asa incerc sa o trezesc ca apoi sa doarma 2-3 h uneori chiar si 4 h. Noaptea doarme m putin 2 h, iar azi dim s-a trezit la 5:45 apoi la 7.
Aaaa..si la un mom papa cu ochii inchisi.
Dar din moment ce doarme (2-3 h)inseamna ca s-a saturat.

Voi face modificari in prima pagina trecand-o si pe Nafi la .

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Bravo Nafi!!! Sa fiti sanatosi si sa va acomodati repede!!

Fetele, va nvit la o felie de tiramisu si un nectar de piersci! Foarte bune!!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Fetele, va nvit la o felie de tiramisu si un nectar de piersci! Foarte bune!!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

eu mai am de dat jos vre0 15 kg! nu.mi permit nici nectar :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Camilecu, la Sanosan exista un ulei special de bebei care contine ulei de masline. E f bun si miroase f frumos.

Noi...suntem coliciosi, si pe deasupra mami nu are sfarcuri formate si ne chinuim cu mameloane si cu muls... si... e atat de usor la biberon...
Nu stiu ce sa mai fac fetelor, imi curg sanii de plini de lapte ce sunt si eu n-am sfarcuri... Noroc ca am pompa electrica Avent, ca fara ea...imi pocneau...

Mai am o intrebare pentru cele care au putin timp... cam cati ml trebuie sa suga un bebe de o saptamana?

Alaltaieri ne-a cazut buriutzul, iar ieri am facut prima baita. Sincer, cred ca l-am cam agitat, ca toata noaptea a gemut si a scanciit in somn, iar eu evident ca am facut sant intre patul meu si patutul lui. Pana la urma spre dimineata l-am luat langa mine si am reusit cat de cat sa dormim amamndoi.

Mami de Radu Alexandru
poze radu alexandru la 6 zile

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Felicitari Nafi!!! Sa fiti fericiti si sanatosi!!!

Sunt tare incantata de un lucru! Burta mea aproape a disparut si mai am de dat jos 5 kg!!! Nici nu-mi imaginam sa ajung la performanta asta de slabit!!!

Mami de Radu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, Anca!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copii si de sot!

P.S. Astazi as fi avut DPN-ul.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah e ziua lui babyangel!
atunci mancam de toate :))

La multi ani Anca! sa ai parte de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Camilecu, la Sanosan exista un ulei special de bebei care contine ulei de masline. E f bun si miroase f frumos.

Mai am o intrebare pentru cele care au putin timp... cam cati ml trebuie sa suga un bebe de o saptamana?

Mami de Radu Alexandru

Eu zic de la 55-60 ml la o masa ii bine, si cu cat creste bea tot mai mult.

Bravo nafi! Bine ai venit pe lume bb Riccardo!

Anca cu Melina Isabel si Lucas 4 ani+11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

La multi ani, Anca!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de acesta zi cu baietii tai.

Annya nu faci bine ca ii dai cu bibe ca asa sfarcul tau nu se va mai forma si pierzi lapticul. Si eu am avut problema asta cand alaptam. Daca nu reusesti singura sa ii dai sanul, trage un pic cu pompa inainte si apoi da-i repede lui bebe cat e format sfarcul. Mie mi-au aratat in spital cum sa fac sa formez sfarcul. Dar nu am cum sa iti explic :in scris" Oricum, trebuia sa prinzi de o parte a sfarcului, sa tragi un pic de el intr-o parte so sa il bagi repede in gurita lui bebe. Nu stiu daca se intelege ceva, oricum nu da biberon, ca nu rezolvi problema.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput