Mamicilor

Mamicilor | Autor: alexandra90

Link direct la acest mesaj

Buna mamicilor,

Eu nu sunt mamica inca dar va felicit pe toate pentru minunile voastre de copilasi. Am 20 de ani si de ceva vreme caut in cluj un curs de croitorie astfel incat sa-mi intretin hobby-ul si de ce nu, sa fac un ban cinstit, problema este ca nu gasesc. Acest forum gazduia la un moment dat un subiect cu masini de cusut insa nu zicea nimeni de cursuri. V-as intreba pe voi daca aveti informatii cu privire la vre-un curs.
Taticul meu mi-ar promis ca dupa efectuarea cursului ma va incanta cu o minunata masina de cusut Zinger. Apropo, taticul meu e cel mai tare din lume.

Va multumesc frumos! Sper sa ma primiti in gasca voastra desi sunt foarte putin experimentata intr-ale vietii.

O zi BUNA!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandra90

Buna mamicilor,

Eu nu sunt mamica inca dar va felicit pe toate pentru minunile voastre de copilasi. Am 20 de ani si de ceva vreme caut in cluj un curs de croitorie astfel incat sa-mi intretin hobby-ul si de ce nu, sa fac un ban cinstit, problema este ca nu gasesc. Acest forum gazduia la un moment dat un subiect cu masini de cusut insa nu zicea nimeni de cursuri. V-as intreba pe voi daca aveti informatii cu privire la vre-un curs.
Taticul meu mi-ar promis ca dupa efectuarea cursului ma va incanta cu o minunata masina de cusut Zinger. Apropo, taticul meu e cel mai tare din lume.

Va multumesc frumos! Sper sa ma primiti in gasca voastra desi sunt foarte putin experimentata intr-ale vietii.

O zi BUNA!!!

Daca iti activezi PM cred te pot ajuta eu cu ceva informatii (si cere-i taticului tau mai bine o masina Brother)

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Alexandra, succes - si sa stii ca daca ai nevoie de ajutorul unor matusi (ca noi) te ajutam cu drag. Imi place spiritul tau de antreprenoriat, sa stii ca orice lucru pe care il vei face cu placere in viata, iti va aduce bucurii.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Succes, Alexandra. Si cum spunea Tala, decat Singer ( a fost odata...) mai bine Brother sau Pfaff. Incearca www.decusut.ro/masini-de-cusut-casnice.aspx" target="_blank">aici

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra90 spune:

Da, acum mi-am activat mesajele private. Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra90 spune:

Mamicilor, spuneti-mi va rog... ce leacuri sunt pentru balonare? ma simt ca un balonas, de abia umblu... parca tot pe balonase calc atunci cand merg.

Va multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Alexandra uite aici un subiect despre croitorie: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128406

Cat despre balonare ar trebui sa deschizi alt subiect, poate ai primi de acolo mai multe raspunsuri. Ca prim ajutor ar fi o lingurita de bicarbonat diszolvata intr-un pahar cu apa si baut asa dintr-o data !

Mergi la inceput