Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

CHICHIUTA faci cea mai buna cafea. Multumim!
LORA multa bafta la eco!
MARI PAUN CASA DE PIATRA si numai bucurii sa aveti in viata!
KLARISSE imi pare rau ca ti-au descoperit si spondiloza, insa din cate stiu eu are leac boala asta dupa ce nasti. Sigur o sa fie bine. Multa sanatate!
EVELINE sa-i traiasca gemenele vecinei tale si sa fie sanatoase! Chiar daca simti bebelul ca misca mai devreme nu-l simti zilnic.
ANDRA ce bine-ti sta cu noua semnatura! Multe femei mi-au spus ca dupa 20 sapt trece timpul mult mai repede pana la nastere.
MAYA< MADUTZA, IONY, IOMUR...... va tin pumnii sa iasa cele 2 liniute cat mai repede.

VA PUP cu drag pe toate!

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

KITI ce mai faci? Pe unde umbli?

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Fetele, voi ati inceput sa cumparati hainute? Daca da pentru ce varste si ce fel? eu i-am luat pentru 0-1 m doar body cu maneca lunga si pantalonasi si vreau sa ii mai iau niste pieparase si costume de-a intregul si pentru 2-3 luni (dar sunt mari deci cred ca o sa ii vina si dupa 3 luni) tot felul de costumase care sa fie 100% bumbac si sunt uusor de imbracat. rochite nu i-am luat pt ca o sa fie iarna si nu exista dresuri groase 100% bumbac pe nicaieri. Sosetelele de asemenea eu am gasit 100% bumbac decat la GAP. Ce e bine e ca majoritatea lucrurilor luate sunt din colectia de iarna de anul trecut si deci la reducere.

Cori 17 s cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Cori eu am cumparat niste body-uri insa nu pentru 0-3 luni ci 1-3 luni ca al nostru sigur va fi lungut..are cu cine semana.
De acum incet incet am sa tot cumpar una alta ca sa nu se aglomereze cand abia am sa merg din cauza burtoiului..

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Am uitat sa va spun

Sambata s-a deschis un nou magazin Kiabi la Orhideea si am fost si noi. Mi-am luat o pereche de jeansi de gravidute. Sunt super draguti si comozi si daca n-o sa ma ingras la picioare si fund, o sa imi vina pana aproape de 8 luni. Mi-am mai luat si vreo 3 tricouri cu mesaje funny.

Au destul de mari reducerile, mai ales la hainute de bebei. Noi nu am luat nimic, ca nu stim ce va fi.

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

crina-s multi
mari casa de piatra si sa fiti fericiti

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

eu nu am cumparat nimic pana acum, dar mi-ati facut pofta

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Si eu tot din cauza asta am inceput mai devreme ( bine, si de drag, de ce sa nu recunosc). Eu majoritatea hainelor le-am luat de la mothercare si acolo cele de 0-3 luni sunt f mari deci nu imi fac probleme ca nu va intra in ele. Pt nou-nascut am luat decat niste body-uri fara picior de la piciul care au f, f multe capse si deci se imbraca usor (m-am gandit ca pentru spital) cele de la mothercare sunt 100% sigura ca ii vor fi mari. In rest nu voi mai lua nici eu nimic de 0 luni ci doar de la 1 in sus. Tare as vrea sa punem si noi poze. Cand am putin timp fac un album :)

Cori 17 s cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata, dragutelor!

Lora, bafta bafta bafta la eco! Te asteptam cu vesti foarte bune!

Mari, CASA DE PIATRA, sa fiti ferivciti, sa va iubiti si sa va respectati toata viata!

Klarisse, poate ca tot raul e spre bine! Te vei trata dupa nastere, iar la cezariana totul pare a fi foarte simplu!

Eu nu i-am luat nimic lui bebe pentru ca nu-i stiu sexul. Sper sa-l aflu pe 5 mai la morfofetala. Si parca e prea devreme... sau nu? Mie mi se pare o vesnicie pana in septembrie.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa si linistita!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu deja zic ca daca se incalzeste afara, deja aproape ca e vara, deci vine acusi bebe...ce putin mai e!!! Trece repede timpul asta, uneori mult prea repede... azi nu's ce am, sunt melancolica, se pare...ati observat c-au inflorit ciresii? Imi vine sa stau numai pe dealuri, miroase atat de frumoooos!!!

Si evolutia burtii si-a kilogramelor, mai ales...:
http://good-times.webshots.com/photo/2166574680099413604fYzKln
Ieri am fost cu telegondola pe munte si-apoi am coborat pe jos, a fost tare fain!

Lora, mami de Iustina si 20+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput