Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita fetelor,acum imi pare rau ca nu mi-a dat prin cap sa va dau metoda maionezei de la inceputul sarcinii,mai ales asta cu lapte !! noroc ca s-a vorbit de maioneza de Pasti,cu interdictia de oua crude... Dar ma bucur ca va e de folos !nu sunt mare gospodina,scumpelor,m-a invavt si pe mine o prietena cand am venit aici acum multi ani,se pare ca aici se cunoaste metoda asta,poate o dati voi la tv in Ro ![]() ![]() din atata maioneza,a trebuit sa mananc si eu ceva cu maioneza daca toto facusem ![]() am pus usturoi pisat si dat iar la blender in maioneza,si iaurt. am facut ciuperci calite..dar merge cu orice maioneza+usturoi+iaurt . ALINA la inceput si eu o taiam si la fel ziceam,cum domle??nu stiu ce faceam ![]() sa ma uit ce poze zici,ca eu am un singur cap la blender. CARMEN foarte frumoasa mobila!!! LAURIKA imi pare nespus de rau ca treci prin asta acum,as vrea sa te consolez cumva cu faptul ca puteai sa iei intr-adevar de oriunde,de la persoane care inca nu stiau ca au boala,asa cum si tu la randul tau ai putut infecta fara sa vrei,inainte sa afli ce ai.din pacate virusul asta nenorocit se raspandeste inainte sa stii ca il ai...Putea fi oricine,un adult,o gravida,un copil,nimeni nu o face intentionat,imi pare tare rau ca ti s-a intamplat asta ! medicul tau trebuia sa iti faca analiza si poate preveneai cumva,nu stiu daca se mai putra face vaccinul in timpul sarcinii...dar deja totul e la trecut,scumpa,nu iti mai fa rau cu gandurile,cred ca iti e f f greu,ai grija de tine in continuare ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Multumesc mult de incurajari.
![](pupic.gif)
Am vb cu medicul. A mai luat vreuna dintre voi Augmentin si ovule Macmiror in sarcina?eu tre sa le iau pt stafilococ.dar nah, mai intreb si pe altii.Eu una abia astept sa ma fac bine de la varicela asta ca e tare greu.
Pupici multi.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Neata!
Maya, cu ajutorul lui DD, cand va fi sa fie, sa fie pana cand il vei tine in brate!
Dragaica, Florentina, Eladea, felicitari pt cuculoii grasani.
Aseara am fost la o cumetrie, bblul superb, restaurantul frumos, faza cea mai faina a fost ca am stat pe o canapea cu muulte perne, in felul asta am rezistat cateva ore, oricum la 1 eram acasa, delfinasul meu cred ca nu apreciaza atat de mult noptile dansante galagioase, dar nici n-o sa-l chinui prea des...
Dragaica, la musaca, eu am pus ultima data si vinete si dovlecei la gratar. Un strat de piure de cartofi, unul de carne (tocata cu ceapa, cu morcovi - noi nu calim niciodata nimic, cel mult inabusim) mai punem si suc de rosii, ori in carne, ori ca strat, un strat de vinete, unul de dovlecel si tot asa. Mie una mi-a mers la suflet.
Alina 24+ cu
gargarita
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aelita ALINA ,m-am uitat la poze,tu ai scule nu gluma ![]() ![]() asta cu lapte,incearc-o cu jumate de cantitati,adica in loc de o ceasca de lapte si 2 jumate de ulei,fa-o cu jumate de ceasca de lapte si una jumate de ulei.macar nu prapadesti mult. si sa nu miste pana nu se ridica maioneza singura ! capetele astea,la tine,se pun la un blender normal,nu?ca eu nu am vazut asa,tu ai din cele scumpe ![]() am pus poze la albumul meu acolo la contul comun de picasa. CARLA tu daca nasti in Ungaria,banuiesc ca e ca oriunde,voi fiind romani ,initial copilul are un certificat de nastere unguresc,cu care se fac actele romanesti dar in regim romanesc,adica fiind cetatean roman,i se pune numele dupa tata.adica actele se fac prin institutiile romanesti(ambasada) si dupa sistemul romanesc.nu? BTZ OVI ce nesimtita femeia aia din maxi,ce lume fara pic de respect,brrr ![]() LAURIKA i-auzi si aia! ca ai stat destul la geam,ca si cand stam pe ture,acuma tu,acuma eu....doamnee ce lume nebuna !! MAURICE-
![]() Cum te mai simti? ![]() CARLA,felicitari pt maioneza ! deci esti a doua Domana Maioneza de aici ![]() DRAGAICA,musaka,o faci cu cartofi fierti(sau prajiti rondele ) rondele,asezi in straturi cartofi si carne tocata calita cu ceapa ,multe oua batute si in carne si peste cartofii de deasupra,si la cuptor. super filmuletele! nu toti misca asa mult si asa vizibil,dar cand se ajunge acolo deja nu te mai sperie nimic,pt ca se intampla cu cei f energici,si deci te obisnuiesc idn timp,in fiecare zi misca mai mult si mai mult,asa incat ti se pare normal. daca ti s-ar intampla asa dintr-o data,la nivelul ala,da,te-ar speria... la mine cam asa misca Sofia. toti au fost foarte energici,acum bebe are niste miscari de cateva ore nus e mai potoleste,se vad miscarile,nu ca in video inca,dar am impresia ca sare cu elasticul in burta mea ! aveti www.youtube.com/watch?v=_nNFINewFdI" target="_blank">AICI video cu Sofia miscatoare in burta . si www.youtube.com/watch?v=jg_Y_vBD2YY" target="_blank">AICI leaganul,ca tot am dat de el,si s-a tot vorbit despre. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da se misca bebe,nu gluma
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Stiu ca si eu puteam sa dau boala la randul meu, dar ma gandesc ca putea sa se intample in oricare alt moment, nu acum cand sunt cu bebe.de aia sunt nitel trista.dar ma bucur ca am inceput sa-mi revin.:)
Flori, fetele care au foat la eco, asteptam vesti despre bebelusi jucausi.
![](pupic.gif)
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
bumblee si eu am fost sambata trecuta la o cumetrie si am rezistat de la 10 seara pana la 3 dimineatadar am dansat chiar f mult
inclusiv sarba,bebelusei mele ia placut cred ca nu mia dat nici un semn ca am deranjato cu zbantuiala....inafara muzicii care de cum am ajuns a inceput sa faca tumbe ca niciodata
Bianca 23+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
vb zilele trecute despre concedii medicale si verificari cu politia. din zvon in zvon, au aflat si "carcotasii"
uite ce zic ei:
" Iti iei concediu medical, esti verificat la domiciliu - a stabilit Guvernul
Guvernul s-a hotarat sa micsoreze concediile medicale. Le face mai mici, foarte mici, din ce in ce mai mici. Dooomnu' Boc ... e adevarat ca romanilor le place rau atunci cand e cu mici, da' sa fie si mustar!Guvernul s-a hotarat sa scurteze concediile medicale. Mai mult, romanii care sunt in concediu medical vor fi verificati acasa cu politia. Mda. Asteptam cu interes licitatia pentru achizitionarea a cate un stetoscop pentru fiecare politist. Eventual cate un stetoscop cu girofar."26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (racusor 2001)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui eladea2005 Neata burtici! vin si eu sa raportez un bebeloi de 1450 gr... ![]() asa... se pare ca va trebui sa merg de acum incolo la 3 sapt la control...cand am auzit asta, mi-am dat seama ca sunt destul de aproape de momentul zero... elevitul mi-a spus sa-l iau la 2-3 zile, magneziu 2 sapt doar si ca+ vit D. 10 zile pe luna...cam atat... citesc din urma si revin! weekend placut tuturor! ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si ![]() ![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
![](wow.gif)
![](wow.gif)
![](wow.gif)
![](wow.gif)
![](pupic.gif)
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui anca_vlad Neata si de la noi! Va doresc un wee placut, ca soarele il vad ff caldut si te imbie la iesit din casa! Imi pare rau ca puiul meu nu are inca voie sa iasa din casa inca o saptamana! va timit multe ![]() ![]() ![]() ![]() Anca +22s ![]() POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Neata,
Nici eu nu am voie inca o saptamana. daca vrei mi-l dai mie sa ne distram ( parca are varicela , nu?!)..:*glumesc.eu ma distrez tare cu copii.:) si abia astept sa ma distrez si cu al meu. pupici
Maya:
![](floare.gif)
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Salutari si de la noi.... Raportez si eu placenta cu grosimea de 22 mm. lichid amniotic in cantitate normala, oficiu cervical intern inchis si un bebe de 460g, zambaret la eco si cel mai important sanatos. Plus ca am aflat si culoarea caruciorului: este [beietel]...doar nu puteam sa ies din linia odiseei... ![]() De luni pun si poze cu bebelul de la eco si un mic filmulet..... Va ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Felicitari,
Se pare ca avem numai baietei prin preajma.o sa trebuiasca sa tragem la sotri pentru fetite.:)
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurika1982
Felicitari, Se pare ca avem numai baietei prin preajma.o sa trebuiasca sa tragem la sotri pentru fetite.:) Laura ![]() ![]() |
o sa aiba fetitzele de unde sa aleaga
![](icon_smile_big.gif)
Bianca
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
fetelor, mare la toate...
laurika, sanatate multa...lasa ca scapi curand...cat despre bebeloi, da, ne apropiem incet dar cu pasi repezi de finala...suntem cei mai mari, probabil, dar asta pt ca suntem si incepatorii odiseei..
astept vesti si de la fetele care au DPN in 3 iulie...sa ne zica despre bebeloii lor...
flori, felicitari pt putzica...sa fie sanatos...
uff, m-am obosit...am aspirat toata casa si urmeaza sa sterg praful, sa strang putin prin casa...se pare ca lui bb nu-i prieste...ma apasa jos rau de tot... trebuie sa fac putina pauza...si misca frateeeee....valuri valuri...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...