Abdomen extra-plat (23)
Raspunsuri - Pagina 9
Allure spune:
ugh...mi-e lene sa scriu...
Codrina, m-ai innebunit cu simptomele tale de la tratament: te doare stomacul de la antibiotice? minunat! imi da si mie un impuls de a face tratamentul mai mult NU!
Deus, fara tine, topicul ar fi murit de mult
E clar, Luminita a fugit dupa Shaun cred ca vrea si ea antrenament personal cu meseriasu'
Claucia, frumos par Dupa 2 copii arati...woow!
Xio, mai baga poze cu bicepsu' :)
Io maninc sanatos dar mult Nu pot sa fiu si eu finuta ca Deus...obiceiurile rele se lasa duse cu greu. In plus am observat ca daca stau nemincata mai mult de o ora jumate ma cam doare stomacul...Creca am un pui de gastrita
Acum beau un ceai de radacina de tataneasa care imi face bine dar miroase a sosete
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
codrina13 spune:
Allure, sa-ti mai povestesc? Ca am vesnic un gust acru in gura si mi-e greata, mai ales dimineata si seara? Si foame non-stop.... DAR!!!! Tratamentul TREBUIE facut! Mie deja hp mi-a provocat ulcer, si nici nu aveam simptome de ulcer, aveam mai demult arsuri pe care le calmam cu mancare si ranitidina, am fost si la dr. si mi-a zis ca e gastrita pe baza de stres...O fi fost gastrita pe stres, dar poate tot de la hp. Nu vreau mai rau, stii ce zicea Ema...Rezist 2 saptamani asa, si daca trebuie mai fac o endoscopie, orice, dar sa stiu ca am scapat si nu ma expun la raul cel mare. Ai hp si ai si "puiul de gastrita", deja e clar ca hp-ul "lucreaza" de zor. Din ce am citit, hp poate sta cuminte si sa nu faca nimic, sau poate "lucra" si incepe cu gastrita, apoi ulcer, apoi la 10-15 ani cancer. Asa ca...Mie nu-mi plac antibioticele, ma feresc de ele cat pot (dr de familie la orice raceala banala ne scrie antibiotice, sa le ia ea! ca eu nu le iau pt orice "rosu in gat"), dar de data asta chiar trebuie.
Te-am convins?
Pai daca Lumi a fugit dupa Shaun ma supar rau de tot! Trebuia sa ma cheme cu ea, in 2 il prindeam mai usor! SI dupa aia il imparteam, 3 zile pe sapt al ei, 3 al meu si duminica il lasam sa se odihneasca saracu'
Claucia, superb arati! Si parul!!! Tu si Deus si Ema aveti niste carlionti atata de faini!
ema spune:
Buna,pe mine sa ma stergeti de la crete...ca am paru de 2 cm in cap si-l ridic tepi in sus cu gel.Poze nu va arat ca va oripilez in grup organizat...voi feministe convinse cu cosite de matase nu vor suporta cu siguranta imaginea mea actuala.Mi-am luat model o cuconita olandeza...intr-un fel avem aceeasi poveste...ea a ales peruca dupa citostatice...pina cand a lovit-o damblaua si s-a tuns....ptr. ca-mi place foarte mult de ea...m-am tuns si eu.iaca nebuneala.
http://www.sylvievdvaart.nl/gfx/cover30.jpg
http://www.promiflash.de/sylvie-van-der-vaart
Deus spune:
pentru mine topicul asta de multe ori este un picior in fund...sunt eu antrenor personal dar si eu am nevoie de sustinere....sar si eu calul, dureaza trei-cinci zile si daca tot scriu si va citesc pe voi apare vina, admiratia si ma repun pe sine:-)(sine de cale ferata)!
Asadar , Allure ai o perioada mai ciudata...trece, intra aici, scrie si o sa treaca. Sa ma crezi ca si la mine cea mai mare problema este marimea portiilor. De aceea mi-am impus sa mananc dintr-o farfurie anume si daca mananc la 2-3 ore maxim nici nu lesin de foame:-) plus cand ma simt balonata sau prea plina trec o zi pe dieta lichida. Fac o supa crema de legume - cca 30-35 calorii/100 de grame asta inseamna nimic!, sucuri de fructe/legume si iaurt slab de baut in care pun tarate. Ceaiurile si apa nu le mai socotesc :-)
Toate astea le consum din doua in doua ore dar daca ma loveste foamea mananc si nu ma retin fiindca oricum sunt slabe si sanatoase:-)
Cum este spatele tau? dar candida mai iti da batai de cap?
Xio - sa mor de vad vreo poza? unde?
Codrina13 - sa te cauti de toti parazitii posibili! trust in me
ema - sa-ti fie de bine, parul creste daca vrei sa-l cresti daca nu asta este - ai o freza moderna si cu siguranta pari mai tanara
Lumi - ce mai faci draga? bebe, scoala, job, oltenas?
pentru toate doamnele care doresc impulsuri:
http://www.youtube.com/watch?v=oLdi0hMkinM&feature=player_embedded
http://www.de-azi.ro/determinare/
http://www.de-azi.ro/frumoase-de-peste-40-de-ani/
va
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
ema spune:
Multumesc Deus...da,arat mai tanara zic eu...oricum am primit multe complimente...iar baietii au decretat...cool Mutti.
Plec sa-mi fac o pasta de naut...ca mi-e foame rau.pupi
XIO spune:
http://www.flickr.com/photos/greecky/
v-am pupat , fug in mall sa mananc orez chinezesc
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Panseluta spune:
salutare fetelor,
am dat intamplator peste voi si ma bucur tare mult! Alimentatie sanatoasa + sport reprezinta "dieta" ideala!Ideile voastre mi se par excelente!
Nu imi urati "join the club", ca nu e cazul. La mine cu kilogramele nu va fi decat pe curba in sus, pt.ca am un bebelus in burtica care vrea papica si vrea sa creasca (gravi 15 saptamani). Si desi nu ies "din tipar" in ceea ce priveste alimentatia rationala si sportul (amandoua tb luate foarte in serios), nu indraznesc sa ma alatur voua ca pe amandoua(in principal sportul)le-am neglijat in ultimul timp.Ma gandeam amuzata adineori, in timp ce va citeam, ca dupa ce am mancat o salata maaaaareee cu ulei masline+zeama lamaie (in loc de otet) asa mi-a placut zeama aia, ca aproape am dat pe gat toata sticluta. Mentionez, sticla contine suc concentrat de lamaie (stors, nimic chimic) de la 6 lamai!...iar dupa aia, am papat (nu dati cu rosii) o bucatica mica de inghetata. Deci sunt haotica, ce mai!
Insa imi aduc cu mare placere aminte de perioada de glorie, anul trecut, cand m-am apucat de alergat. Am inceput cu alergari de 2 minute, intrerupte de mers, apoi iar 2 minute...sedinte de maxim 10minute in total...si ajunsesem la performanta de 45minute continuu. Toate astea datorita unei bune pritene de-ale mele, care asa a inceput, ca si mine ...si dupa 9 luni de antrenament participa deja la crosul de 10km, anul urmator la semi-maraton, acum se antreneaza pt maratonul din Hamburg.
Avusesem o idee gresita despre alergat, nu stiam de fapt ce inseamna exact joggingul, credeam inainte ca e un sport unde alergi cat poti, pana nu mai poti! Ce fals!E incredibil ce senzatii iti ofera, cum reactioneaza corpul, cum te simti dupa aceea!
Inchei cu vorbaria, nu inainte de a scrie (ca de aia am si intrat)despre o reteta foarte faina pt salata. Poate ati auzit de ea, se numeste "Tabule"(sau taboule). Contine patrunjel tocat (cat de mult vreti voi, el e baza in salata), rosii taiate cubulete, cous-cous sau bulgur (oparit scurt inainte,2 minute, se fierbe extrem de rapid), zeama de lamaie, ulei de masline, sare, piper.
Se adauga toate impreuna si se lasa un pic, ca cous-cous-ul sa traga din zeama respectiva. Salata e acrisoara, foarte fresh si excelenta la gust! De patrunjel nu mai zic, plin de vitamina C.
Puteti improviza mai departe, sa adaugati si altele...
Si doua intrebari, la sfarsit:
Deus, ce aparat folosesti tu pt facut sucuri. Este cu stors separat, pt citrice si pt legume? Imi poti recomanda un produs, o marca? Eu am acasa unul, dar nu sunt deloc multumita.
Claucia, unde in Bucuresti faci tu sport? Incerc sa o mobilizez si pe sora-mea sa se apuce de sport. E extrem de sedentara si mai si fumeaza.
va pup
Allure spune:
Codrina, nu vreau sa-ti bag morcovul dar cota de succes a acestui tratament cica ar fi in medie de 30% (nu stiu cit de real e procentul, asa am citit)...dupa ce termini, trebuie sa stai niste luni bune pina te duci din nou la control ca sa vezi rezultatul (cel putin asa mi-a zis mie medicul de familie)
Am mai citit la un topic unde zicea o forumista ca a facut tratamentul si nu a dat rezultat, basca s-a ales cu dureri de stomac pe care inainte nu le avea...
Eu stiam ca tratamentul asta consta intr-o combinatie de 3 medicamente care se ia maxim 10 zile. Tu de ce iei 2 saptamini??
Poate o fi un tratament mai nou si mai bun al tau... Succes!!
Daca bei ceaiuri nu-ti mai alina durerile?
Ema, cred ca arati bestial! Sa ne pui poze cu noua freza
Xio, diferenta e mica dar este buna pt numai citeva saptamini.
Panseluta si mie imi place salata "taboule" E una din preferatele mele.
Personal n-am ce sa raportez ca abia m-am trezit si sint nauca.
Ma duc sa-mi ondulez parul ca arat ca o matura.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
codrina13 spune:
Allure, morcovul lui de morcov! AM citit si eu ca nu la toata lumea da rezultate tratamentul, dar nu ca un procent asa de mic se vindeca . Eu sper sa ma vindec! Nu-mi vine sa cred ce optimista sunt, cred ca dupa ce atatea luni am tot umblat pe la medici si nu mi-au gasit nimic, acum cand in sfarsit am un diagnostic mi-au revenit puterile.
Iau 3 medicamente, 2 antibiotice si un inhibator de proton ...de pompa ...de draci beti, nu mai stiu cum ii zice . Dr mi-a scris tratamentul pe 10 zile, dar persoane care au facut tratamentul mi-au recomandat 12 zile ca sa fie mai sigur rezultatul (pe undeva pe net am citit de 14 zile...). Eu o sa fac 10 zile si daca mai rezist mai fac 2, sa fie 12. SI apoi inca o luna va trebui sa iau inhibatorul ala.
Durerea mea de stomac...nu stiu cum s-o descriu, e ca o arsura groaznica si e potolita de mancare .Efectiv senzatia ca stomacul cere de mancare, ca roade in gol, da rau de tot si daca ii dau se potoleste arsura.Asa ca mananc des, atata doar ca mananc chestii mai de regim de ulcer (care ingrasa, dar imi revin eu dupa aia, acuma mai important e sa rezist cu tratamentul pana la capat).
Deus, m-am "controlat" de paraziti, de 3 ori in saptamani diferite am dus la laborator si mereu a iesit negativ. Nu stiu ce altceva sa fac (am facut si tratament de capul meu, cu un medicament pt paraziti)
Allure spune:
mai bine imi tineam gura
hai ca am si exemple pozitive, mi-am adus aminte de tatal unei prietene la care a functionat tratamentul...poate da rezultate si la tine, doamne ajuta! ca imi face si mie bine psihic...
ma intreb daca e normal sa te doara asa rau stomacul de la ele; ar trebui sa intrebi medicul...