Abdomen extra-plat (23)
Raspunsuri - Pagina 10
chiquitita spune:
Salutare doamne extraplate!
Eu sunt pe antibiotic pentru ca mi-am scos o masea de mine cu maaare chin, oribil, ma doare de nu mai pot, asa ca imi bombardez stomacul sensibil cu ketonal, nurofen etc...
Codrina, Allure nasol cu gastrita asta, eu am de cativa ani, dr au concluzionat ca de la stress/medicamente (luam multe antiinflamatoare). Nasol rau, am avut acum 7 ani niste crize cumplite, am facut tratament, regim etc, m-au lasat crizele maxime, insa omeranul nu imi lipseste din geanta. Si mai sunt perioade in an, mai ales atunci cand manac multe fructe si legume cand ma doare rau. Acum era un din ele, deja de cateva zile si mai bag si pastile=combinatie nasola...Codrina, soacra mea s-a tarat de helicobacter, era super incantata ca scapase de dureri si la 6 luni au revenit, acuma, nah sunt exemple si exemple, uite ca eu iti dadui unul prost, mai bine nu ziceam. Foaret bine ai descris durerea de burta care apare de la foame, mie imi ziceau dr ca sa rontai mai mereu ceva si i-am ascultat, covrigi uscati si m-am si ingrasat...
Acum beau ceai de cretisoara, o minune de ceai, care a reusit sa ma faca sa am si eu ciclu fara AC la timp (cand zic la timp ma refer la 30 de zile in loc de 60).
Clau, bun venit, mama ce inalta esti super!Mi-a placut ca ai zis ca uneori e mai usor cu 2 copii, ma gandesc ca vor incepe sa se joace impreuna etc...
In rest, de mancat mananc ok, cu portii mici, ma simt asa bine. Stagnez cu kg, insa nu dau nici in greu.
Conchita, mai ce activitate ai avut!
Ema, sunt convinsa ca iti sta bine si esti o mami cool!
Lumi, chiar asa, nu mai zici nimic?
Nikole, ce mai face Luana, e cumintica?
Va pup
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
XIO spune:
Codrina , se vindeca HP-ul dar il poti lua iarasi pt. ca un procent enorm din populatie il are .
Allure , pt. o luna e super si am si pierdut vreo 6 sedinte de sarbatori .
Am fost in mall , am mancat orez si paste din orez cu sos iute plus 2 banane , una inainte de mall si una dupa .
Azi dimineata mi-am facut de cap cu biscuiti , vreo 70 de grame si cacao....mmmmmmmm
De la 7 am antrenamentul si dupa aia mi-am propus sa mananc omleta din albusuri cu telemea si verdeata . Vreau sa spun ca m-am indragostita de omleta asta , e de 10000000 de ori mai buna decat cea normala (in conditiile in care in mod normal eu abia mananc albusul , ca nu-mi place)
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Allure spune:
am gasit rezolvarea tuturor problemelor
mi-am planificat o vacanta in Bahamas, Paradise Island tocmai mi-am cumparat bilet de avion imediat dupa ce am sunat si mi-am rezervat cazarea.
plec pe 12 Mai si ma intorc pe 21.
gata. nu ma mai doare nimic.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
Deus spune:
Allure cel putin poze sa vedem si noi...pe viu cand o sa se poata:-) nu disperam fiindca toate se intampla cand trebuie sa se intample
No vezi cum ai gasit leacul:-) si cand eram tinere si indragostite nu ne durea nimic, nu ne era foame, nu ne era sete, nu ne era somn...ajung la concluzia ca nici acuma nu avem nici un bai avem doar probleme cu capu
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Deus spune:
Xio - sa-ti fie de bine:-) foarte frumos biceps
cand ai banchetul? rochia este gata? pantofi? ai testat bronzul?
Lumi ????
pt toate doamnele care chiulesc...ceva haios
apropo stiti de vorba asta: No pain, no gain (No gain without pain)...care a aparut in 82 ca motto folosit de Jane Fonda.
Si ce multa dreptate are:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
Marina spune:
las-o naibii de pain ca nici nu ma mai misc. Ieri am decis ca ma duc la cea mai tare clasa din sala " In the army" . Am rezistat eu eroic pana la final dar 10 min nu m-am ridicat de pe bancheta, arata vestiarul fetelor fix ca dupa razboi
Am febra musculara si la buricul degetelor cred. Azi si condusul mi s-a parut difici, asa febra musculara mai rar, azi nu am fost in stare nici macar de bicicleta, in afara de alt efort cu ce dispare febra, sau macar sa o ameliorez?
Deus spune:
vit C doza serioasa (1000mg) zinc care injumatateste orice forma de boala/covalescenta, aspirina, masaj, calciu si magneziu, cartilaj de rechin, miscare si rabdare:-)
super tare clasa
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
XIO spune:
Mda , ieri am afcut exercitii ca in armata. dupa ce am facut diverse scheme de lupta , incalzirea si alergatura de dinainte , la fara 20 s-a pus pe noi si 20 de minute am facut 30 secunde flotari , 30 lovituri , 30 abdomene , 30 lovituri picior , 30 genuflexiuni de la sol pana la jumatate , lovituri , broscute , la sfarsit am facut 10 abdomene scurte , 10 secunde tat sus incordat , 20 de abdomene scurte 10 sevunde sus , 30 de abdomene 10 secunde sus , 20 abdomene 10 s sus si 10 abdomene, iarasi flotari , ne-a muncit 20 de minute de curgeau apele pe toti.
Mi-a placut tare mult
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Deus spune:
buna dimineata la amiaz:-)
mi-e o lene de ma doare....
pana la ora asta nimic notabil
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
conchita spune:
am vazut, in sfarsit, "grasutele" de pe DC de care ziceati si-am crezut ca nu vad bine. voi ati observat colaceii, mie mi-a sarit in ochi imbratisarea "platonica", pectorali vs pectorali si mana pe fund. ce faza hilara, cine-o fi ales poza? PC ar fi sa existe si-un cuplu hetero in poze, tot asa goluti si inlantuiti artistic intru facerea de bine si de copii.