*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (399)
Raspunsuri - Pagina 9
Kya spune:

La Multi Ani Sashone, Honey, si Ursulet
Sa traiti, sa fiti sanatsoi si fericiti
Eu am fost o fericita, ca am dormit amandoua pana la 10!
Acum ne pregatim sa plecam in parc 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
luny, 1 kg pe saptamana pentru cele care au cam 5 kg in plus, eu am mult mai multe! Si mananc, clar!
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
zozela spune:
La multi ani,Honey!
La multi ani,Alexandra!
La multi ani,Sasha!!
La multi ani,ursuleet!!
Sa aveti o zi frumoasa,alaturi de cei ce va iubesc si-o copilarie lunga si fericita!
diana_g spune:
buna,randuci.
am intrat sa va dau o veste....astept un bebe.astazi implinim 7 saptamani si sunt in al saptelea cer.sunt foarte incantata,dar mi-e si foarte teama.ma rog Lui D-zeu sa aiba grija de bebe,sa fie totul bine.
dupa un consult la genetician am facut examenele de cariotip si erau normale;ne-a indrumat sa facem si noi un control la inima,totul bine.adevarul e ca eu vroiam sa mai astept vreo 2 luni deoarece la ultimul pap test am descoperit o infectie,dar s-a intamplat,chiar daca am fost foarte atenta.apropo...e posibil sa fi avut ovulatie la 20 zile dupa ciclu?
va pup pe toate si va doresc tot binele din lume

mihutza11 spune:
Ramo, asa isi zice si ea: Ada! ![]()
Diana felicitari! sa fie intr-un ceas bun si sa ai un bebe sanatos tun!!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Nicoleta spune:
Diana, felicitari! Sarcina usoara si un bebe sanatos, venit la termen!
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
Kya spune:
Acum am ajuns acasa, dupa ce ne-am "parcuit" cu Luny si Stela. Si inainte sa intram la programul de papa si nani:
Maine - intalnire in Herastrau, la iarba verde!
Tonic, vii da?
Mami si
Sanziana
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Acum am ajuns acasa, dupa ce ne-am "parcuit" cu Luny si Stela. Si inainte sa intram la programul de papa si nani: Maine - intalnire in Herastrau, la iarba verde! Tonic, vii da? Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
la cat si unde mai exact?????
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Kya spune:
Valen pe la 10-11. Cel mai probabil la intrarea de la Pescarus. Si ori stam pe pajiste acolo, ori mergem la leagane... vedem.
Mami si
Sanziana