*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (399)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ne-am apucat de un sport nou!

Am mers cu tata si cu frate-miu cand s-au dus ei sa joace tenis, si am descoperit cu mare stupoare ca nu sunt chiar ruginita de tot, si am jucat niste mingi foarte bune N-am avut incaltari potrivite, dar in rest, mi-am mai adus aminte...

Asa ca, Mimo sa mai treaca Alin si chestia asta la lista!

Luny aleea aia lunga cu locurile de parcare? Habar n-am care e intrarea, dar te sun cand ajung acolo. Stela vii?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Noi am facut un upgrade la bicicla lui Matei (parinti taca) fiindca am observat ca ii joaca aleia vechi putin coarnele... Si asa am mai dat o mana de bani, dar sa-l vedeti pe afara, ce vitaza baga (stau in spatele lui, fireste)!! Inca nu are casca, dar e musai, ca ne baga astia la zdup!!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

kya hmm andru la tenis zice "tis"...se joaca cu rachetele lui Cata,i-am zis sa le ascunda ca nu le vad bine...cu datul peste cap la noi e un sport mai vechi ..dar o face doar in pat/patutz...cate vanatai a avut/are pe el si e o placere maxima ...

ciocolata-ciociouu
fazan=azan
varza=aza
televizor/telecomanda-usss
maimuta-babucia
purcica-pucitza
caracatita=tatitza
paine=pia
branza= biza
castraveti-tatash
bobitza-bibita
papusa=pipisha

si ar mai fi dar nu-mi mai aduc aminte.. cat despre propozitii..zice ceva de genul:acia tati usss(sa se uite la tv)...haide tata papa(tata hai la masa),mamaie a tataie(mamaie e la tataie) a toto(la cocos)...etc

stie cum o cheama pe soacra mea:mamaie ielena,socrul meu:tataie ninu(nicu),mama:mamaie maia(maria)..pe noi,pe fratele meu(asi),pe sora mea delia(dia)...pe vecinu' nea gigi..si multe multe..pe zi ce trece e tot mai istetz si mai vorbaret..e un mic papagal...ieir Cata mi-a zis ca i-a facut capul calendar .hmm si nu a stat cu el decat maxim 20 minute cand a venit de la scoala...gata ca mi-am laudat destul baiatul

acum va si ma duc la nani..pe maine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vreau sa fiu prima care ureaza
La multi ani:::
HONEY
ALEXANDRA
SASHA
VLAD

Mamicilor,sa va traiasca minunile

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Ne-am apucat de un sport nou!

Am mers cu tata si cu frate-miu cand s-au dus ei sa joace tenis, si am descoperit cu mare stupoare ca nu sunt chiar ruginita de tot, si am jucat niste mingi foarte bune N-am avut incaltari potrivite, dar in rest, mi-am mai adus aminte...

Asa ca, Mimo sa mai treaca Alin si chestia asta la lista!

Luny aleea aia lunga cu locurile de parcare? Habar n-am care e intrarea, dar te sun cand ajung acolo. Stela vii?

Mami si Sanziana

V-am vazut, bine va sade O sa-i raportez sa traiti desi cred ca le-a ajuns demonstratia de forta de la munte

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Vad ca ati avut spor la scris azi, eu sunt nauca...caut oferte pentru vacanta de vara Va pup, sanatate multa puilor si noapte buna

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mda...Cata e in tren ajunge maine dimi...macar vine acasica si nu sta pe-acolo...saracu' mai si munceste dupa o noapte de stat de in tren...

Ramo, fii antena:
castravete=cacatete
cascaval=cacatou
branza=bada
paine=pane- cu a din a , intelegeti voi
carne=cane
peste=pete
ardei= adei
ochelari= ocalali, asta e cel mai haios cum il zice
picioare= puioaie

Ei, ce sa zic, el spune toate alea, unele cat se poate de corect, altele pocite, de lesinam de ras...in seara asta le-am dat un pupic si apoi ma striga: "mami, apoi!= inapoi! Si a inceput sa-mi spuna: "pupe mami obabu"= sa pupe mami obrazul , apoi uchica=urechea, gatu, barba, ochiu, toate alea inclusiv gudu= fundul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A doua zi de dieta. A fost mai greu decat ieri, dar m.a "ajutat" si Matei cu matzaiala de azi... Am mancat puutin mai mult decat ieri, am trisat cu... o guma Orbit (ca miroseam a usturoi si nu puteam iesi asa din casa...). Am asteptat ceasul serii ca sa mananc marul de parca era trufanda :D (au luat ai mei o ladita de capsuni, nu m-am atins de ele...)... Apa nu prea am baut, in Merkur nu am simtit mare lucru cand am trecut pe langa torturi, cioco, praji... dar as fi mancat niste peste! Mai am puin si voi manca si din-ala! Ma intreb daca chiar voi slabi... O prietena mi-a zis azi ca ii pare rau ca nu m-a convins cu Monti ca uite, ea de atata timp se mentine si nu a fost chiar conforma cu cartea in ultima vreme... Uf, dar la ea a durat 3 luni sa ajunga la greutatea ideala cu Monti. Eu sunt mai nerabdatoare...

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Gata, am reusit sa culc terorizaurul... dupa ce am spalat-o si am imbracat-o in pijama, a vrut papu si s-a apucat sa umble prin casa, ca avea don'soara chef de joaca...

si

tot stolul!

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Bai, cat de scumpi pot sa fie micii vorbitori.. Parca mi-i si inchipui Andru si Stef!

Nicoleta bravo, hai cu spor inainte!

Mami si Sanziana

Mergi la inceput