*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (399)
Raspunsuri - Pagina 12
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta (Grasutelor, m-au atacat slabutele! Heeelp! ------------------------------------------------------------------ Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :) |
[emoticon:rad de ma tavalesc pe jos]RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
zvarluguta mea inca doarme.....
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Pai gluma era, mai Ramo. Apropo de slabit, mi-a spus o tipa ca sotul ei a slabit 20 de kg in mai putin de 3 luni. La el erau si cauze medicale la mijloc. Si a mancat numai fiert sau/si crud... fara dulciuri, fara ulei, fara fainoase.
Ce mi-as dori este sa fac mai multa miscare (exclus sala clasica, din cauza problemelor cu coloana). Macar sa ma plimb... (Auzi, Mos Craciun, Iepurasule, vreau un loc la gradi pentru Matei, pana in iulie!!)
------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)
bubu05 spune:
Uof...gata, am ornat si tortuletul
Mai Nico, pe frigider aveam si eu lipita foaia, eu zic sa te ambitionezi si sa rezisti, ca peste o luna o sa poti sa-ti faci o pofta mica cu ceva...pana atunci...eu puneam limba sa simt gustul mancarii si imi trecea pofta.
Sora nu s-a mai ingrasat si vrea sa mai tina o tura. Mama tine de 3 luni, dar nu cura asta exact cum zice acolo pe zile, insa mananca cam ce e pe lista, cum ii vine ei. Rar un orez fiert sau putina mancare gatita. Si slabeste continuu un kil pe saptamana. A si stagnat cand n-a mai tinut, de ex. de Paste a mai gustat una alta, si cozonac, pasca etc. A slabit vreo 12 kg, daca vezi ce diferenta e la pantalonii ei 
Simo, harnicuta
Sper sa mai am timp sa intru macar la cateva zile, ca o sa-mi fie dor de voi 
Super cadourile pt. don'soara ![]()
Nicoleta spune:
Bubule, si nu ai zis cat ai slabit tu! Super ca mama ta tine si ea! Si un kg pe saptamana este super! Asta dupa ce se duce din balastul de inceput! Si sora, ce ambitioasa si ea! Sper sa pot si eu (sunt zile/saptamani ciudatele in regim, atunci as manca salate cu pui/peste, dar mai este pana atunci). Sper sa pot tine primele 3 saptamani mot-a-mot (din a 4-a incepe sa fie ciudatel). Cu serviciul...
http://www.youtube.com/watch?v=jyYZUhSeRYc
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Sper sa mai am timp sa intru macar la cateva zile, ca o sa-mi fie dor de voi ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Hai mah, nu spune asa, ca ma apuca plansul...
Deja imi imaginez ca te mai "vad" o data la luna 
Gata s-a trezit mandra, am reusit sa o imbrac si ma duc sa spal masina, apoi pe la cumparaturi ca sa mai testez idei de la bucataras

De inca o tura de parc, nu mai am energie din pacate... Mama denaturata ce sunt

Ramo foarte faine poze. Ce frumoasa e iarba aia verde!
Simo ma bucur ca nu mai e galbior Micu.
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Simo, pune ma poze cu Micu sa-ti spunem noi daca mai e galbior.
luny spune:
gata, baietii out la fotbal cu unchiul Laauuu, eu p-aici, incerc sa ma mobilizez sa plec totusi diseara..
nicoleta stiu cura, mi-a trimis-o Bubu, si mie una nu mi-a placut, mi se pare f ciudata si incorecta.. cum zici si tu, faza cu 10 iaurturi... ai dreptate, primele kg se topesc repede, apoi incepe greul, si eu tot acolo sunt
daca as avea multe kg de dat jos, cu siguranta as merge pe mana unui nutritionist bun! pana una alta, o combinatie de Bilic si Monti merge super bine si la mine si la husband(care a slabit 8-9 kg in 2 luni jumate, dar are omul asta un metabolism fantastic!) fara infometat, mai un dulce monti, mai o cioco neagra si am mai scapat pe ici-colo la bunataturi, iar de Paste zero restrictii!.... principiul de baza e sa mancam cat se poate de sanatos si sa nu asociem prost. Bafta in continuare!
bubu
e gheu, stiu... dar o sa fie bine!
fata, ramo!! ce baiet ranjit
, ce fericire afara in iarba si ce curte frumoaaasaaa!! tare bine tre sa fie la voi acolo!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Kya, nuuuu, pai cum o data pe luna?? eu vreau sa intru zilnic, ca nu pot fara voi
Pana imi intru ritm...apoi sper sa fie totul bine ![]()
Fac acum o pizza
Stef e lesinat, abia asteapta
Zice "pita" ![]()
Nico, pai cand am tinut serios, la 5 luni de la nasterea lui Stef, am tinut strict 3 saptamani, apoi a patra jumate, apoi scaldata
si a cincea saptamana tot regim, dar combinat de mine...am slabit atunci 7 kg. dar sora-mea a tinut 4 sapt. strict, apoi inca vreo 2 lejer si a slabit 10kg.
Cand am vrut sa ma apuc, acu o luna...am tinut o saptamana jumate si slabisem 2 kg, pe care le-am pus la loc. De fapt nici nu slabisem...se desumflase burta si mai pierdusem din apa...acu' sunt la fel
. Poate mai la vara ma ambitionez iar...
Kya spune:
Eu ma apuc acum de un bors de loboda cu verdeata muuulta!
Mor de pofta... acrisor... Yummy!
Si apoi o musaca cu copanel de pui in loc de carne tocata, si la sfarsit un tort kadir... 
Revin cand reusesc sa ies din bucatarie... ca Sanziana, evident va fi agatata de picioarele mele!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)