Strumfi de iulie-august 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

daaa,am ras si eu de patania danei..sa va zic si eu una,azi am ajuns la notar si am intrat tantosa cu rujul meu rosu si mirosind frumos,imbracat cu rochie..ce mai,mandra tare si m-am pus la vorba cu fata care se ocupa de acte si eram tare prinsa in discutie dar in acelasi timp sugeam o bomboana siiiii mi-a scapat bunatate de bomboana din gura,dar n-a cazut,nuuuu am prins-o cu dintii,mai era putin si o sorbeam...mda,mi-am cerut si eu scuze de incident si fata zambind mi-a spus ca nu e nimic...

seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Anto, stiam eu de ce intreb de date presimteam ca ne potrivim, noi vrem sa mergem dupa ziua lui Victor, sa plecam tot lunea, deci pe 26 Iulie si sa stam macar cinci zile, sa ne intoarcem sambata. Dar ca si anul trecut o sa iau biletele aproape atunci. Mi-e frica sa nu se imbolnaveasca vreun copil sau sa intervina cine stie ce si sa pierd banii. Mai vorbim.

Vivela, am citit despre "crizele" lui David si voiam sa-ti impartasesc si experienta mea cu Victor cam din aceeasi perioada in care esti si tu (ma refer la sarcina). E adevarat ca el avea atunci doi ani, poate ca era explicabil, dar eu am avut sentimentul ca multe din manifestarile lui erau induse si de bebelusul care urma sa vina pe lume. Pe la 30 de saptamani voia tot timpul la mine in brate, calare pe burta, sa fac cu el lucruri pe care fizic nu le mai puteam face, atentie muuuult mai multa decat inainte, foarte sensibil la orice ii spuneam. De la 34 de saptamani, dintr-o data a avut loc o schimbare totala de comportament, ma respingea, nu ma mai lasa sa fac nimic pentru el (sa-i dau sa manance, sa-l imbrac, sa-l tin de mana, etc), sa nu ma joc, totul sa faca taica-su. Ma durea sufletul cand il vedeam cat e de indarjit, dar ma gandeam ca e o faza, ca o sa treaca. Si a trecut fix atunci cand m-am intors de la maternitate cu Sonia, i-am aratat-o, i-a zambit, a tinut-o un pic si in brate, dupa care mi-a spus : "acum sa vina mama ei sa o ia acasa" si s-a cuibarit la mine in brate ca si cum m-ar fi regasit, pe mine, mama lui.
Poate ca ce scriu eu nu este decat o potrivire a unor comportamente mai mult sau mai putin importante, sau care au poate o alta explicatie, dar in sufletul meu asta este explicatia pe care mi-o dau la cele intamplate.
Acum Victor a inteles ca eu sunt mama lui si a Soniei, dar i-a luat ceva timp sa inteleaga lucrul asta si multe, multe explicatii din partea noastra.
Asa ca rabdare, rabdare si putere iti doresc !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola mamici!
giorgiana la multi ani!
sunt scurtutza la vorba ca m-a asteapta florile(sunt in plina gradinareala).
greierash,loredana si restul fetelor multumesc de raspunsuri.
am incercat tot ce se poate inceerca ...supozitorul a devenit atat de traumatizant incat nu mai suporta sa fie stearsa la funs si incepe sa tremure daca aude cuvantul.chiar nu i l-am dat des ci cred ca am exagerat cu amenintatul cu el.in fine cuvantul a fost interzis in casa de peste o luna si a uitat de el,sirop lass baby a baut cu sticlele nimic.humana milk zucker nu se poate face alergie la lactoza in cantitati mari si el asta contine(noi bea lapte ha).acum functioneaza cat de cat herbolaxul si uleiul de in.si sta pe olita cu orele si povestim,desenam facem de toate degeaba daca vrea il baga la loc...
problema este anatomica s-a nascut probabil cu dolicosigma+adica sigma de adult...cum va creste cum va disparea dar asta nu inseamna ca nu mor de inima cand o vad la ce ajungem...
va pupiu ca ma asteapta florile

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

buna
alina,multumesc...imi pare rau de probleme

am citit la psiho,copilul captiv..acum inteleg vio de ce erai intoarsa...n-am cuvinte sa exprim...dar citesc in continuare,nu ma regasesc si ii multumesc Domnului si parintilor mei dar uite asa imi fac o autoanaliza in relatia cu copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

georgi, nu vreau sa par insensibila la suferintele altora, dar mai bine ai citi o carte draguta sau ceva care sa nu te incarce emotional...... ce face mihnea si de ce nu ti=ai putut etala la botez bluza cu epoletzi?
alina.a, spor la gradinareala. si eu vreau sa plantez un copacel in fata blocului, dar ma tot gandesc de care: sa fie rezistent, sa nu faca fructe comestibile, sa creasca repede....
andicu ce mai faci?

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

mychy,nuu,eu de altfel nici nu caut pe forum dar am citit la albinute si am zis sa vad si eu ce e,na curiozitate dar am si zis ca daca trezeste ceva nasol gata inchid dar nu, ba din contra am citit obiectiv..cu cartea,hmmm as citi eu ceva dragut daca as mai avea un pic de timp si fii-miu nu m-ar striga din minut in minut.nu mi-am etalat epoletii caci era frig tare..au venit si niste ursitoare(ciudata moda)si erau in picioarele goale ..valeuuuu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michi eu as zice liliac sau orice alr pomisor din acesta cu flori, e acela care creste inalt si cu flori rosii dar imi scapa cum se numeste acum.

Atat de tare ma enerveaza maimuta aia de la testul ala" ai o maimuta interioara?" Mi se pare atat de hidoasa si, insarcinata fiind, nu de putin ori, m-am speriat de ea. Beahhh

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 17 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna seara... am schimbat capitolul, asa incat avem CAPITOL NOU...

Dana felicitari pentru micul dolofan si curajos.... bine ca ai trecut cu bine de procedura cu amnio; asa sa fie si cu rezultatul! ... si apropo de fricile tale cu imaginea aia cu maimuta interioara si mie mi se pare la fel de urata si de ciudata; oare ce-o cauta cel care pune intrebarea?!

Alina bafta cu Elisa si cu problemutele ei cu tranzitul intestinal.. sper ca se va regla cat mai repede! va salutam cu drag!

noapte buna! si sa incepeti o saptamana frumoasa!
zzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput