Strumfi de iulie-august 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello girlies,

Am avut treaba la greu zilele astea, azi am avut un audit si a iesit asa bine in aria mea de "acoperire" ca la sfarsit m-am pupat cu auditorii. Pe obraz normal, insa tot ma sfatuiau sa o las mai moale cu munca ca ma extenuez. Ma gandeam sa ii trimit la voi sa le dati voi niste referinte despre cat muncesc eu.

Adelise e ok, pana la urma tot i-am dat antibioticul, desi nu mai facuse febra de 24 ore in urma unei bai (desi nu cred in chestii din astea dar na, nu vad de ce altfel) seara la 10 s-a trezit iarasi cu febra aproape 40. Asa ca i l-am dat. Binenteles ca de obicei a doua zi era fresh.

Eu de sambata sunt ochelarista, am mers la control la ochi si desi nu am probleme mari totusi trebuie sa port la pc, citit, tv. In concluzie imi trebuiau unii sexi asa ca am dat o gramada de bani pe niste rame armani. Dar sunt frumusica foc, si modesta pe deasupra.

Am citit putin din urma si vad ca am lipsit sa ma laud cu ce face Lis cel mai bine: mananca singura mereu si e experta in imbracat inclusiv inchis fermoarul, numai sireturile nu le leaga. Dar voi stiti ca asa era ea mereu de la un an jumate ne-a terorizat cu imbracatul, dezbracatul, mancatul singura.

In rest puzzle nu mai face, le imprastie doar si atat. Efectiv de la cat le iubea acum nu mai ii trebuiesc. In schimb ii place lego. Si cel cu piese mari al ei si cel cu piese marunte al lui Cosmin.

Eu sunt putin ingrijorata ca socrii mei sunt in Cipru, si trebuiau sa vina maine, cum aeroporturile sunt inchise nema socrii, in concluzie eu n-am cu cine sa las prunca luni si joi. Nasol rau ca deja mi-am luat cam multe libere in ultimul timp inclusiv vineri cand am lucrat de acasa (mai mult m-am chinuit ca de muncit ciu-ciu).

Ei asta e, om scoate-o noi la capat in vreun fel.

Va pup, am citit din urma putin, am ras la nazdravaniile strumfilor, urmeaza sa mai recuperez acasa.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumim, fetitele pentru aprecieri.
Sunflower, da, stiu, e incredibil, dar chiar asa zice, si mai am, notez toate perlutele INTOCMAI.
Pai daca sora mea geamana are dubii si ea stie ca noi nu mintim!
Dar, acum cand vad ce fac si spun copilasii vostri chiar ca nu ma mai mira nimic! E clar, generatia asta e foarte iute, perspicace si inteligenta!
Cel mai tare cred ca ne vom minuna de puiul lui georgi, aia e clar! Cand o sa se puna pe turuit va fi si mai spectaculos.
Apropo de asta, ma gandeam la sotul meu si la cumnatul (fratele sotului). Sotul meu a vorbit foarte devreme si acum e un taciturn (foarte pontos si cel mai amuzant tip ever, dar numai cand are chef), iar fratele lui, cu 11 luni mai mic a vorbit dupa 3 ani (pana atunci nimic, frate!) si acum nu-l mai poti opri.

Pe de alta parte, laurashu' meu face tot in pampers (rar la olita, numai cand are chef Domnia Sa), tot cu suzy, tot cu bibe noaptea, nu se imbraca singur, nu are rabdare la desene, dar mai ales, nu face nici un puzzle, tata! I-am dat acum ceva vreme (o sa mai perseverez) dar nu a avut rabdare nici sa lipeasca doua piese, nu l-a interesat absolut deloc!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

pentru mamicile interesate de subiect:

Astazi a aparut

NOTA MINISTERULUI cu privire la inscrierea in gradinite pentru anul scolar 2010-2011

sursa: http://www.isjcj.ro/htm/home.htm

Succes tuturor cu inscrierea la gradinita! noi tocmai ce-am fost acum la 17.30 si Adeluta a fost super incantata cu toate ca pana sa intram pe poarta a zis numai "NUUUU, nu vreau sa raman singuraaaaa la gradinita, vreau cu mamiii"... dupa ce am iesit pe poarta, cu Adeluta plangand, a trebuit sa ne intoarcem inauntru sa mai vorbim cu doamna director si cu copiii!! deci ii place... mai vedem la toamna ca asta a fost asa "apa de ploaie" si cu mami de manuta...!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,te pup,esti draguta..io tot incerc sa am rabdare si sa-i turui cat pot si cu cat mai multe sinonime si descrieri...poate m-o surprinde cand isi va da drumul.
este clar ca toti exceleaza intr-un domeniu si ca au propria dezvoltare..este important sa ne vedem puiul ca cel mai cel si sa avem rabdare..mie imi pare rau acum ca m-am grabit intr-una,ba sa stea un fund,ba sa mearga,ba sa vorbeasca si parca simt ca nu m-am bucurat cu adevarat de fiecare zi din viata lui..totul se rezuma sa ma inteleg cu el,probabil din cauza ca sunt parinte singur atatea luni...dar imi revizui atitudinea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Anya!
Karli, multumim.
Georgi, noi avem un puzzle din cel de care spui tu cu Alba ca Zapada, are piesele foarte mari si la sfarsit se face de mai mult de 1m.
Vio, nu ma mir, stiu cum e cu perlele. Saby m-a luat azi la intrebari: "mami, bombonelele sunt pentru mai tarziu?" zic ca da. Cica: "a fost mai tarziul".
Mai mult ma suprinde sora-sa, care deja leaga 2-3 cuvinte, zice "aia e dinti", intreaba "asta tze e" si zice "da-ma jos". Saby la varsta ei arata cu degetul cand o intrebam unde este un anume obiect, dar Larisa a sarit etapa asta.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola mamici!
nikole am uitat sa te felicit pentru frumoasa ta bijuterie mica.sa fie sanatiasa si sa creasca sub o stea norocoasa.sunteti toti niste dementiali va tot admir pe f.

eu sunt rupta in gura de oboseala,maine macar am ultimul curs cu un an si ma mai eliberez putin la scoala.

eli pe noi si mai ales pe mine una ma termina cu vorbitul.nu-i tace gura aia decat cand doarme si daca o prinde vreun desen animat.in rest "epoca" asta cu "de ce?" e totala!
asa ca zilnic "coacem" explicatii la diverse "de ce-uri"....
"unde sta Doamne-Doamne?""ce face acolo,se joaca cu copii?"
"noi de ce nu avem aripi?""vreau sa zbor"!
"de ce mancam"
"de ce ne spalam"
"de ce ne culcam"
nu mai poti sa zici nimica ca zdranc,se uita cu ochii aia caprui aurii si-ti baga un "de ce?"...

si ne iubeste tare mult....zilnic aud "hai mami sa te iubesc un pic ca esti obosita" si imi ia fata in maini si ma pupa pe un obraz apoi ma suceste si pe celalalt si asta de cateva ori bune sa dau eu bine la boboci....si cund ma prinde dimineata ca ma duc la lucru (asa cat de cat fresh la prima ora,machiajul proaspat) se uita la mine zambind "mami ce frumoasa esti"...si niciodata nu mai reuseste sa ma faca cineva sa ma simt mai bine...

zilnic vorbeste la telefon daca nu real, fictiv si toarna tot din casa...intr-o zi i-a zis nasului "nasule te-ai ingrasat uite ce burta ai"....chiar discutasem cu sotul ca a lut cateva kg si se vad pe burtica ...nu stiam cum sa ne scoatem...

ai vostri vorbesc asa imaginar?eli zilnic are cate un "prieten"....
mami ma duc afara cu leul sa-l plimb...",sau "vorbeste incet ca doarme zebra nu vezi?".....
ma cheama poate reusesc sa mai intru...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, anyaaaa! Scuze de intarziere!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata

la toate sa va mearga bine azi ;)

Anya La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si26+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaaa.........
vio, eu cred ca Laur seamana cu mama lui, si daca e asa o sa fie mare pishicher!
musso, stai linistita ca o sa vorbeasca el. eu eram stresata si de vorbit si de pampers pt ca o aveam pe Doamna Cat in coaste infipta ca o sula, care ma tot acuza ca e din cauza mea si care intr-un final reusea sa-l influenteze si pe sotz.......oricum eu mi-am dat seama ca intarzierea in vorbire era, nu pt ca avea el o problema, ci pt ca nu era pregatit sau nu vroia. adica un parinte STIE cand copilul nu vrea sau cand are o problema .

alina.a, ce te mai iubileste elisa....stiu cum e. nu cred ca m-a privit, pana acum, cineva cu atata dragoste. si andrei observa cand "mami e frumoasa".....

aseara a fost total: el la laptop, tacsu isi luase un castron cu mancare si se pregatea sa o infulece pe canapea. noi avem "discutii" pt sotul e cam gras si ar trebui sa slabeasca, si pt asta n-ar trebui sa manance pe burta in fata televizorului tolanit pe canapea. eu ii tot reprosez si andrei inregistreaza, normal. deci , se aseaza soatza pe canapea cu castronul de mancare, andrei lasa calculatorul vine la el si incepe sa tipe: peaca in bucalie, du-te la masa! fugi! manaca la masa tati!!! ......si daca fatza de mine soatza aplica principiul: cainii latra, ursul trece.....in fata lu fiisu n-a avut ce face, s-a dus si a mancat la masa in bucatarie. oricum ne-a lasat cu gura cascata!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
mychy,ce dulce andrei!!!mihnea nu vrea,la olita spune clar nu,iar de vorbit cand vrea ceva spune si asta daca ma fac ca nu inteleg
fii-miu pentru ca nu-si rosteste sentimentele trece la fapte si ma ia de gat cu buzele tuguiate si-mi da un pup luuuung apoi ma ia de gat si ma mangaie pe spate

Mergi la inceput