LMA, mamiOanaAlex! Albinutze de Mai-Iunie 2009(70)
Raspunsuri - Pagina 17
maria_bunica spune:
"La multi ani"!Ana-Ilinca si Dragos Stefan!
"La multe lunite inainte,Matei!
Otilia..multumim mult pt urari!Ai fost pe faza ca intotdeauna!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
cosminica spune:
LA MULTI ANI, ANA & DRAGOS!!!
fericita de ELIZA (04.05.09)
http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
CarlaV spune:
Ioana, socrul poate ne-ar ajuta daca s-ar descurca bine cu fetele, din pacate nu se pricepe deloc, am avut mai multe incercari si niciun succes, beneficiile sunt mai mici decat riscurile . Altcineva care sa ne ajute nu este, azi a fost o prietena la noi si am mai avut si eu mainile libere, am lucrat o gramada, dar ea are si facultate si serviciu, deci slabe sanse sa se repete ziua de azi prea curand.
Asa este, refuz ideea de cresa, mi-e drag sa stau cu ele si cred ca n-as putea lucra nimic daca le-as sti departe. Sunt om si am nevoie si de un minim de timp pentru mine ca sa functionez, si aici poate sa intervina sotul cu mai mult interes decat pana acum, dar asta e alta poveste...
Si daca tot vorbim de afacerile fiecaruia, noi ne-am extins activitatea si aducem din SUA suplimente naturale foarte eficiente (capsule si tablete), mai concentrate decat orice pe piata si la pret competitiv .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
miruta spune:
Salutare!
LA MULTI ANI,ANA SI DRAGOS!
Am pus pitica la culcare in patut,am avut de la 8 pana la 9 un spectacol...a urlat,nu stiu de ce .poate de la dinti,ii tot asteptam sa iasa,deocamdata tot stirba e.e singurul copil din stup fara dinti?
DANA...vai,ce frumoasa e Bubu.si imi placela nebunie ca are niste rochite .cred ca a fost senzatia serii.
ELENA....saru-mana .asa e, a inceput si galusca mea sa mearga singurica si ii place tare mult ,la inceput mergea de la mn pana la tati si invers ,acum imi da drumul la mana si pleaca,nu pe distante lungi inca dar face destui pasi.
IOANA...foarte frumoasa petrecere ati avut.eu zic ca s-a orientat bn Sara...familista cocheta si inteligenta.
Azi Antonia a papat dovlecel umplut cu carnita de pui .a fost delicios ,si ei i-a placut caci a mancat o gramada.
DANA...eu zic ca poti sa-i dai branza de capra...acum depinde sursa,eu am un stres cu laptele folosit la branza ca stiu de la bunica mea ca laptele nu se fierbea inainte de a-i pune cheag si mi-e teama ca daca laptele contine ceva se pastreaza si in branza.nu stiu cum se fac cele din comert ,oricum sunt bn controlati.Antonia a mai gustat branza de vaca din comert.
Eu vrea sa ajung la doctor,am vb astazi cu matusa mea sa intrebe maine unde anume sa merg...am de vreo 3 saptamani o stare de agitatie cu tremur interior si lipsa de concentrare....ma simt f rau,cred ca o iau razna ,norocul meu ca stau langa spitalul 9.
FETELE CARE FOLOSITI MILUMIL....am gasit in Real (eu am fost in real berceni,nu stiu daca oferta e valabila pt toate magazinele) ,2 cutii de milumil 3 la pret de 1 .singura "problema " e ca e din ala cu vanilie ,eu am luat de proba sa vad daca ii place Antoniei ,aroma de vanilie e f putin sesizabila,eu vreau sa ma duc maine sa mai iau.expira in decembrie 2010.
DanaMi spune:
Alynta, ai dreptate dar cred c-o sa mai astept, mi-e totusi frica, cu oul eu inca nu i l-am introdus tot acum ii dau 3/4 o data pe sapt,nu i-am dat inca ficatei si multe altele, o iau incet ca nu vreau sa mai ajung unde am fost
Ioana , i-am spus soacrei sa-mi trimita sambata branza de vaca si pt inceput o sa incerc cu aia, daca e totul ok o sa incerc si ceade capra. Imi pare rau ca iar aveti pb cu constipatia, multi pt galusca constipata.
Mirela, multumim, am admirat si eu pozele cu Anto care e o frumoasa si mi se pare mie ca seamana foarte bine cu mami
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
nicuratze spune:
Buna seara si de la noi,
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Si multa sanatate tuturor bolnaviorilor.
Am admirat pe frumoasa Natalia (manechin o faci,Alice) si pe cei doi verisori la nunta
Va pup pe toate (fug la culcare,ca am avut o zi cam grea azi)
Aaa,Carla,bine faci ca ne zici de afacere..eu azi am facut un barter,m-am ales cu doua lantisoare si o bratarusa de argint
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
SoriLea spune:
LA MULTI ANI ANA si DRAGOS sa fiti sanatosi si norocosi.
Bebe Beca foarte frumoasa petrecerea si inspirata printesica ta .
Sa stii ca si eu mai combin alimente cu lactate pana se mai obisnuieste cu gustul, apoi treptat le scot. Preferatele lui razvan sunt spanac cu ficatel, sos, supa de galusti (o devoreaza), mancarica sau piureul de cartofi.
nicuratze si de-ai sti cate poze are...cateva mii pana acum
coraly nu stiu daca e mult sau putin, ce stiu e ca nu-i face rau. Analizele sunt bune si Slava Domnului, ca eu i-am facut analize incepand de la 2 luni si tot am facut (ca am facut anumite investigatii nu ca ar fi avut vreo probl), cu constipatia nu a mai avut probl de cand am inceput diversificarea la 6 luni. Iar cand am inceput divers. nu am inceput cu doua linurite de suc de morcov, a doua zi mai adaug una de mar,etc, eu i-am facut amestecat morcov+mar+potocala sau mandarina+para si a baut 120 ml, asa ii fac si in ziua de azi, doar ca am marit treptat cantitatea. Asa bea al meu si am mai auzit mamici care le dau f mult suc de fructe, chiar portocala si nu am vazut vreo probl. Doar la un bb am vazut odata ca avea pielea portocalie de cat suc de morcovi ii dadea mama lui, dar treptat si-a revenit.
wow cat m-am lungit...
alynta27 de la 2 luni se balaceste asa, cum sa nu-i placa. Doar sa pomenesc de baie si nu ne mai intelegem. Sunt curioasa la vara la mare cum v-a reactiona .
Pestisorii si ratustele cu ventuze le-am luat din germania, dar cred ca am vazut ceva asemanator si pe la noi. Pe la Bricostor sau Bricolage, daca nu am insel.
otiliap multumim
mh multumim . Asa ne spune toata lumea, ca seamana cu sotul de parca l-ar fi facut el
DanaMi ai o papusa tare scumpa si eleganta. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
intregului stup
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
oana_MVT spune:
ca tare-s ametita, am uitat sa il felicit pe Dragos.
La Multi Ani Ana Ilinca si Dragos Stefan.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
alic spune:
bun dimineata! poftiti la o cafea cu lapte si biscuiti de casa!
Nicuratze, multumim pt. complimente!
Sorilea, va intoarcem pupicurile!
Beca, sa nu te miri daca ai sa vezi si in pozele mele palarioara!! pana la urma cred ca raman si eu pe ideea ta...am gasit pe cineva sa-mi faca, dar te rog sa-mi spui din ce a fost umplutura; merci!
fetelor, voi ce vaccinuri faceti la un an? noi reluam infanrixul penta, dar dr mi-a zis ca se face si ceva contra rubeolei, rujeolei si oreionului, asa zisul ror; stiti ceva de asta?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)