LMA, mamiOanaAlex! Albinutze de Mai-Iunie 2009(70)
Raspunsuri - Pagina 14
DanaMi spune:
neatza fetele
haideti la cafea
LA MULTI ANI ANA ILINCA SI DRAGOS STEFAN
POZICI NOI
http://picasaweb.google.ro/Dana.Maria.Mihalache/BiancaMaria1112Luni?feat=directlink
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
Serialbastre spune:
LA MULTI ANI, ANA ILINCA SI DRAGOS STEFAN!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
alynta27 spune:
Salutare! Am doua ore de privit pe Bucataras, am selecatat, admirat si mi-a plouat in gura! Ma documentez pentru ziua mezinului! Imediat fug la bucatarie!
Otilia ce necaz cu intoleranta!
Lauraa normal sa fie omul emotionat de asa un tort! Bravo! Cum a reusit sa dea jos 25kg?! Bravo si lui pentru vointa! Sunteti o familie frumoasa, doar o stii- ti-am mai spus!
Kiralina ma bucur ca ai scris! Felicitari si bafta cu magazinul!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Anda eu i-am dat 7 zile augumentin, eurespal si vitamine si dupa era cu muci si fornait de numai! E a 3a zi de aerosol cu ACC si ser(dupa ce am terminat antibioticul i-am facut aerosol) si mucii sunt pe final!
SoriLea scumpel Razvanelul! Ce statea la balaceala! Mi-au placut figurinile aplicate pe cada si pereti! De unde le-ai luat?!
DanaMi o adevarata printesa! De ce nu incerci un concurs de MiniMiss?!
Alice ce domnisorica eleganta! A crescut fata! Bravo!
Mh felicitari pentru masuratori!
Carla bravo Larisei pentru cuvintele ce le spune si greutate! Ce trece vremea! Acusi va incape in rochitele Sabinei!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anda_magda spune:
La multi ani Ana si Dragos! Dar cu ocazia asta tragem si mamica de urechiuse ca n-a mai intrat pe forum.......
Dana am admirat poze faine de la nunta Ce seamana Bianca ta cu matusica Am vazut ca bea apita din canuta cu pai.... Ma gandeam si eu sa-i iau Clarei. Stiu ca se mai vaitau fetele pe aici ca nu beau copii suficienta apa. Narcisica parca, nu? Pai uite o idee... sa-i dai cu paiul sau poti sa-i dai si c lingurita. Clara are unele momente cand nu vrea sa bea din pahar, dar daca-i dau cu lingurita bea vreo cateva, adica vreo 5-6.
Multumesc fetelor pt raspunsuri. Clara chiar n-a mai harait azi. De tusit in schimb a tusit azi-noapte destul de mult. Am luat-o langa mine in pat si a tusit si s-a foit toata noaptea de n-am putut sa dorm bine deloc. de dimi ziceai ca eram si ma miram ce-a apucat-o sa se trezeasca asa devreme. Cand colo, era ora 10 fara un pic....
Andreea (philip) multa sanatate!
Alynta esti de belea.... Sa-ti zic ca am la cuptor sarmalute in foi de stevie , poate ma bati nitel
laurraa spune:
buna fetele!
scriu repede ca am de facut subiecte azi si maine sunt zile de teste la studenti :)
alic, deci tu nu-ti mai cumperi tricicleta de aia, asta e ffff ok nu? de exemplu prin parcul copou; unde e Copilasul meu? cabana e in Bucium,un pic mai departe si e 400 ron 24 de ore
alynta,multumim
fetele care ati facut comanda de pe amazon; plsssss help meeeee
nu imi ia cardul,eu am unul maestro si tot imi zice ca nu se potriveste nr de card cu tipul; tbuie sa pun nr de pe card sau de cont? sa fie contul in valuta,un tip anume? imi prin urechile de fapt la maestro nu stiu exact daca se face transferul automat
pup cas tocmai a sosit mama sa stea cu mandra; pana maine seara am bona
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
LA MULTI ANI primii nostri gemeni din stup!!!!! sa cresteti voiosi si sanatosi, Ana Ilinca si Dragos Stefan
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
otiliap spune:
buna fetele!!
la multi ani gemenilor nostri, sa creasca mari, sanatosi, voiosi si cuminti!!!
laurraa, la multi ani sotului!! am vazut pozele, tortul arata super. cum a fost masajul??
anda magda, nu stiu ce sa spun de tratament. la mine, lui matei i/a curs doar nasul o ingura data, cand am folosit la greu batista bebelusului si i-am dat oscilo. multa sanatate printesei!!
mh, felicitari pentru lungimile printeselor tale!! unt lungute pt varsta lor. matei are 75 cm la 11 luni.
philip, multa, multa sanatate!!
carla, multumesc de raspuns. ii pot da naut lui matei?? eu una nu am mancat nicodata, dar caut retete. nucile stiu ca-s alergene, asa ca mai asteptam.
felicitari pt reusitele larisei!! tie - multa sanatate si multa putere!!
danami, suntem binisor. mancam lapte doar noaptea, 1 - 2 sticlute, in timpul zilei, doar hrana solida. de ex, dimineata a mancat mar cu banana, la 13 - supa cu carne de pui, acusi, cand se trezeste - fasole verde cu legume, iar seara, pe la 19 - 20, tocanita de cartofi cu legume si pui. ii dau mai multa carnita pt a suplini necesarul de protine. si multa sanatate!!
referitor la scutece, noi folosim noaptea unul singur iar pe timpul zilei, cam 3 / 4, depinde de cate ori face caca.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
otiliap spune:
laurraa, suna ffff frumos ideea de petrecere pt ziua fetei. noi o vom face acasa, sa tina si vremea cu noi, sa fie cald, sa putem sarbatori afara, in curte. pana atunci, va fi gata si foisorul, asa ca sper sa iasa bine.
sorilea, alic, ce copii frumosi am vazut in poze...
danami, ce frumos a fost printesa imbracata la nunta!!!
alynta, sper ca o sa scapam de aceasta intoleranta. asta e. acum nu ma mai gandesc decat cum sa-i dau lui matei aportul necesar de calciu.
voi ati auzit sau ati cunoscut cazuri in care copiii s-au vindecat de aceasta intoleranta la proteina din lapte?? ca eu sper ca intr-o buna zi sa reinceapa si matei sa manance lactate.
nu pot incheia acest mesaj fara sa-i spun la multe lunite lui darius, bebe de maria. un special de matei pt darius, iar mariei - o
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)