posta romana, sec.XXI
Raspunsuri - Pagina 4
_Ralu_ spune:
Am avut si eu candva o altercatie cu o "doamna" la posta.
Trebuia sa pun un colet international. M-am interesat frumos de acasa, pe net, de toate cele....daca se pot pune la orice of postal, cat costa...etc.
Ma duc, ii zic doamnei ce vreau...zice: "Nuuuu....nu se trimit colete internationale de la noi! Doar anumite oficii au serviciul asta"....Ii zic: "Ba nu...mai nou, se poate de la orice of postal. Stiu sigur, m-am interesat!". Zice ca ea nu stie, sa mai astept sa vina colega ei....Stau. Si stau. Si iar stau. Vrea 20 de min. Cu copilul dupa mine. O intreb daca mai vine colega au ba. Zice ca, da...vine! Si-mi sare tandara. Si incep sa fac scandal ca de ce de 20 de min colega lipseste din post. Asta deja ma ignora. Deci eu urlam plina de spume la ea, si ea ma ignora.
Ok, am plecat acasa, am pus mana pe tel, si am facut frumos reclamatie. F cooperanta doamna de la telefon. Imi zice ca vb cu ele, si imi garanteaza ea, ca se rezolva in 10 minute. Ma suna femeia, in 5 minute cum a promis, si imi zice sa merg din nou la posta ca o sa mi se primeasca coletul. Am mers...acolo....desfasurare de forte...venise diriginta postei de acasa, si era pe 10 telefoane de-odata, cu hartii pe langa ea...se ruga de colegele de la alte oficii sa o invete "cum se face".... In 10-15 min s-a rezolvat, si-au cerut scuze, m-au rugat frumos sa nu fac reclamatie scrisa, ca nu o sa se mai intample...bla bla.
Dar vreau sa va zic, ca de atunci sunt servita cu maxima promptitudine de cate ori am nevoie...ba odata, mi-au adus coletul acasa...ca..."poate era important, si sosise spre inchiderea programului, si apoi era inchis o gramada de zile pana dupa Craciun".
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
salcia spune:
Hahahahaha, foarte tare chestia cu pixul si scociul !
Eu am fost vineri dupa-amiaza la posta din Giulesti, si m-am ingrozit! Arata totul ingrozitor, murdar, prafuit, erau multe functionare, dar se miscau incet si tot dispareau de la ghisee. Ma rog, vreo doua erau ok, dar era si una, tanara, culmea, care tipa de ne spargea timpanele, ceva de genul ca prostii muncesc (mda, inseamna ca suntem multi) si desteptii nu stiu ce fac. Oribil, va spun!
Pe de alta parte mersesem acolo sa caut un colet, care mi-a fost expediat pe 7 aprilie, si pentru care nu am primit niciun aviz. De fapt am facut o comanda online si cei de la magazinul respectiv mi-au spus ca nu se primesc intotdeauna avize si sa ma duc sa verific eu. Si cica nu am primit nimic. E normal sa dureze mai mult de-o saptamana o expeditie interna? Era un colet mic.
BBPuck spune:
Eu cred ca sunt extrem de norocoasa, ca n-am avut probleme de genul asta. Primesc periodic colete din State cu jucarii (electronice si ne), hainute (noi, cu eticheta pe ele), chiar aparatura electronica mica. Niciodata nu le-am gasit desfacute, niciodata n-au intarziat. De fiecare data cand stiu ca trebuie sa vina sun la relatii cu clientii (la numarul de pe site), mi se spune daca a ajuns in oficiul de primiri internationale, de fiecare data tipa de acolo imi zice si programul vamesului. Cred ca le-au trainuit bine, ca-s toate dragute si amabile, si cele de la relatii clienti si cele de la oficiu. Vorbesc acum de Bucuresti, probabil in provincie altfel stau lucrurile.
Selene_Bunny spune:
Din fericire, nici eu nu am patit nimic ingrijorator, desi ma stiu functionarele de la trei oficii postale, din trei orase si judete diferite, cred ca am depasit 50 de colete trimise... Este drept ca, pe unele dintre ele, le cunosc sau, ma rog, ma cunosc ele bine, ca e mic orasul, mama e profesoara acolo, na...
Aici, la Braila, tot asa, de cum intru pe usa, stie lumea ca eu sunt "fata cu multe colete", lumea e amabila, am mai asteptat eu minute, dar nu sa ignore clientul pentru a-si bea cafeaua sau vorbi despre placinte sau asa...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
paula2003 spune:
Pentru a evita linsul, mai bine ar fi timbre autocolante.
Si la Posta 74 din Dr. Taberii de la colete este un grasan, care ii ia peste 30 minute sa scrie ceva pe PC si sa -ti dea/preea un colet.
Nu au bani marunti de rest, zeflemeul cu care te trateaza si pauza de la pranz e tare.
Sa o privatizeze si pe asta.
sinela spune:
Merg la posta saptamanal si sincer m-am saturat pana peste cap de incompetenta celor care lucreaza la posta... Romania e tara paradoxurilor.