**Fetele din Targu Neamt**[ 2 ]
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ayanna_xem spune:
Vai, Adina, m-a luat cu tremurici cand am citit ce ai patit...bine ca totusi nu are nimic Razvanel, dragul de el...crek ce s-a speriat! Si tu la fel...
Sa dea domnul sa fie bine si sa uite si de sperietura repede...
Acuma ce urmeaza sa faci? Te mai duci la Piatra sau Iasi cu el? Offff, ce frica mi-e si mie de momente de astea.....
Doamne ajuta sa fie bine si sa vii cu vesti bune.
multi lui Razvanel si curaj tie...imi dau seama ce spaima ai tras!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ayanna_xem spune:
Cosminiq, foarte faine pozele...cand ati prins vreme asa frumoasa, ca mie mi se pare ca tot frig e...parca in loc sa vina primavara vine iar iarna.
Of, ce dor am sa ies si eu un pic la aer, la iarba verde...
Si ce fain e ca ati fost in gasca mai mare...asa-mi place si mie sa ies cu prietenii.
Cosminel al tau e un dulce...si e cavaler mare, ce sa mai vorbim!Sta asa serios la poze, nu schiteaza nici un zambet...numai domnisorica aceea frumusica l-a impresionat, ca in pozele alea cu ea pe patura zambeste.
my pictures
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cosminiq/cosminiq.jpg)
cosminiq spune:
Adinacu multa placereMa bucur ca sunteti bine!
Mihaela,asa e!E serios la poze dar daca ar putea toata ziua s-ar hiliziVine la mine sau la taicasu si ne zice daca vrem sa ne ''dragalim ''asta insemnand sa ne tolanim in pat si sa incepem sa ne gadilim si el rade,rade cu o pofta ca oricat de suparat ai fi tot iti trece
In general e un copil foarte vesel si foarte foarte insistent!!!!Nu se lasa pana nu obtine ce vrea el...Doar asta cu sorioara sau fratiorul nu prea ii iese...Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elena_adina/elena_adina.jpg)
elena_adina spune:
Offffff,am scris un ditai mesajul si in loc sa apas shift+1,am apasat shift+esc si am iesit.
Neata!
Nu a dat nimeni cafeluta?Eu dau eu!
Noi am dormit pana la 10,saracul Razvanel era mort de oboseala,pe la 21 el deja dormea si toata noaptea a avut doar doua treziri,acum e in premergator si taraie un scutec dupa el
.
Ieri am mers la chirurg.M-a intrebat cum si in ce fel s-a intamplat,cat de inalt e patul,ce am pe jos,cat de repede l-am ridicat,cum a plans.L-a palpat la cap si a zis ca nu are nimic,daca avea lovitura,1-se simtea la palpat,2-nu era voios,el radea si vorbea cu doctorul(mai nou s-a invatat sa zica nai-nai-nai,asi cant eu cand doarme).Mi-a zis ca nu are rost sa-l mai dam la raze ca nu are absolut nimic,mai mare a fost sperietura.
Dupa consult,am fost si la dc de familie,care ne-a sunat de vreo 2 ori ieri sa vada cum suntem.I-a dat o reteta(trebuie sa-i dau fier)ca,cica,laptele meu nu mai este atat de bogat cum era si el are lipsa de fier.
Cosminiq- am vazut si eu pozele,tare scump e Cosmin
Mihaela-
Fug la tzontzoloi!
Pozici Razvanel, POZE NOI
nunta noastra
Adina
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
ayanna_xem spune:
Buna fetele!
Multu' de cafea Adinutza. Tii, ce m-am bucurat ca e bine cu Razvanel!
Sa dea Domnul sa nu mai aveti niciodate evenimente de astea sau orice altceva care sa va faca griji...
Tu ce medic de familie ai ca e foarte dragut din partea lui ca te-a sunat sa se intereseze de starea lui bb? Io-s la Fochi, nu cred ca el ar suna...sau mai stii? Mai bine sa nu fie nevoie...
Cosminiq, nu zi hop pana nu sari gradul......daca zici ca e insistent nu se stie, poate reuseste sa va convinga...
my pictures
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elena_adina/elena_adina.jpg)
elena_adina spune:
Mihaele- inainte sa nasc,si eu am fost tot la Fochi,dar m-am certat cu el,pentru ca nu ai deloc intimitate in cabinet la el.Stau toti pacienti9i in jurul biroului si el ia la rand,tu ce ai tu ce ai tu ce ai,da asa se face.
Lui Bogdan ii iesise ceva la fund,avea un abces sau nu stiu cum ii zice,si trebuia intervenit chirurgical.Ei,ne-am dus dupa trimitere,iar el,defata cu multa lume incepe ca ce ai ua,te doare-n c**.Vai ce m-am enervat,si i-am zis atunci ca nu e normal sa spunem ce avem defata cu toti si ca e ultima oara cand ne mai ducem.
Acum suntem la o scumpica de doctorita in policlinica,dc.Andone,e asa de draguta.Am sunat-o luni seara pe la 22 si asa de frumos a vorbit si mi-a zis ce sa fac.Ieri tot m-a sunat sa vada starea lui Razvan.I-am zis ca trecem pe la ea in jur de 14 si am intarziat,iar a sunat sa vada ce e cu noi,daca s-a intamplat ceva.Nu mai spun cu Razvan,ni-a dat ea vreo 3 sticlute de vigantol gratis,faza e ca ii sunt tare dragi astia mici.Chiar ti-o recomand daca vrei.
nunta noastra
Adina
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
elena_adina spune:
Neata fetelor!
Hai la ,abia am facut-o,despre cafea e vorba
,nu va ganditi la alceva
Mihaela-unde esti?
Cosminiq-
nunta noastra
Adina
![](mamica.gif)
![](bubumica.gif)
elena_adina spune:
Fetili,unde sunte-ti?nu e nimeni?
Barbatii mei dorm,voi nu sunteti
Dau ,si pajirura daca veniti!
Poze Razvanel
nunta noastra
Adina
![](mamica.gif)
![](bubumica.gif)
ayanna_xem spune:
Salut...io sunt pe aici, dar is cu gagalicea la purtator si mi-e cam greu sa scriu.
Eu ma cam plictisesc...printesa asta a mea nu vrea decat in brate, nu pot face nik prin casa...si am atatea de facut, of! Macar cu aspiratorul sa apuc sa dau ca maine e sarbatoare si la mine e cam vraiste in casa...nici barbat-meu nu are cand sa dea, acum e la munca, diseara se duce la Blebea ca este nush ce slujba, ceva cu hramul bisericii parca, si a fost invitat si el...
Nu stiu cum sa fac sa o invat pe matza asta a mea sa mai stea si singura ca imi monopolizeaza tot timpul. Si la baie tre' s-o iau cu mine in scoica sau in carut ca altfel urla de zici c-o taie careva.. Dar asta e, tre' sa ma descurc cu ea asa...mama zice ca am alintat-o, dar na...cate fete are mama?!
Adina, cand te-ai mutat de la Fochi nu a trebuit sa iei toate hartiile cu istoricul medical de la el, sau cum ai facut ca sa te inscrii la cealalta doctorita?
Eu deocamdata ma inteleg cu Fochi, intradevar are stilul ala de care spuneai tu, dar pana acum am reusit sa ma inteleg cu el la capitolul asta. De cateva ori i-am zis ca astept sa termine cu ceilalti pe care ii avea in cabinet ca sa intru eu si vad ca pana acum a fost ok, imi zice sa inchid usa dupa mine cand intru...Barbat-meu in schimb e la alta doctorita si de cand ne-am casatorit ma tot bate la cap sa ma mut si eu la aia, Sarbu parca...dar ramane de vazut.
Dr. Andone e medic de familie? Ce specialitate are? Generalist sau pediatru? Ce ti-a trebuit ca sa mergi sa te inscrii la ea?
Eu nu prea cunosc medicii din oras ca nu am avut de-a face cu ei...slava Domnului!, iar la noi la servici avem medicul nostru si cand era ceva apelam la el.
Cosminiqo, tu? Nik noutati? Esti ocupata si tu, ca vad ca nici tu nu dai prea des pe aici...
V-am pupacit. O zi buna!
my pictures
elena_adina spune:
Mihaela- nu mi-a trebuit nimic de la Fochii,treburile aste le rezolva ei,tie iti trebuie doar CNP-ul.E medic generalist,dar e tare draguta si populara,nu vorbeste cu tine "de sus".Eu ma inteleg super cu ea.
Poze Razvanel
nunta noastra
Adina
![](mamica.gif)
![](bubumica.gif)