Curse aeriene anulate in Vestul Europei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Tocmai m-am uitat si eu pe site-ul aeroportului Koeln-Bonn pentru ca maine trebuie sa plece soacra-mea spre Bucuresti. 90% din zborurile de azi sunt anulate...
Pe site-ul ryanair exista o harta actualizata a norului de cenusa, dar nu gasesc linkul exact.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am gasit linkul cu harta:
http://www.ryanair.com/img/notices/iceland-volcano.gif

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Azi trebuia sa plec cu sotul la Paris pt 3 zile de ziua lui...cursa WizzAir s-a anulat..aeropoartele sunt inchise.
Idem si la Dortmund..cursa anulata.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Toate cursele de pe Frankfurt sunt in acest moment anulate. (de azi de la ora 8 nu se mai opereaza pe Frankfurt. Unele zboruri internationale au fost redirectionate spre München. Se presupune ca Frankfurtul va ramine inchis pina cel putzin Simbata seara).

In oras eu n-am iesit inca. Insa, am avut musafiri mai devreme si mi s-au plins ca nu se poate respira bine (e vorba de orele 11-12) si ca au pb cu ochii de la fum. Altfel, pla Frankfurt este soare si cca 15 grade).

Pentru cine vrea sa vina de la Praga cu trenulal Frankfurt, cea mai rapida varianta este prin Dresda. Nu prea ai ce cauta la München daca vii de la Praga la Frankfurt. (am facut drumul asta acum 5 zile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

In Franta toate aeroporturile din Paris si cele din nordul Frantei sint inchise de ieri seara!! Mama ar trebui sa plece spre ro duminica dimineata,dar ma tem ca nu o sa poata. Ma intreb daca blueair va rambursa biletele sau daca macar le vom putea schimba.

Mergi la inceput