Fulgusori Nov-Dec2009(63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

ramonac,daca el e ok asa nu-l forta sa pape.
a crescut destul de bine.cu greutatea cum sta?
si eu i-am cumparat cadou de 6 luni.
nasa i-a luat o cruciulita din aur la botez iar eu i-am cumparat un lantic pentru cele 6 lunitze.
saptamana viitoare ma duc la cumparaturi si cred ca ii voi mai lua ceva.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Deci, fi-miu mi-a facut figura: la 14:30 trebuia sa plecam la biserica, pentru un botez..si bineinteles ca Matei nu s-a trezit, ba dormea foarte adanc. Asadar noi 2 (eu si tati) asteptam imbracati si incaltati sa se trezeasca mandrul...asa ca, a plecat doar tati. Parca vad ca in urmatoarele minute se trezeste.

Alina, felicitari pt dintoc, sper ca si urmatorii sa iasa la fel de usor

RamoC, e foarte lungut soricelul...las ca recupereaza si la greutate imediat. Se alinta si el

Tina, asa asa, sa supervizeze Stefan tot. Abia astept sa il luam cu noi in cada mare, dar sa stea in fundulet zic.

La Multi Ani si S_alinutza!!!!

EDIT: Ne ajuta o binevoitoare cu un capitol nou??!! Pupici in avans

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

ralu,noi ii facem baie in cada mare dar nu intram cu el.
e fascinat de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Laura B felicitari si un pentru mica balerina.
Pentru fetele care intrebau de capacitatea babicucului(Baeba) am bagat si eu un ok pe cutie si scrie capacitate bol 600ml. Eu cred ca e suficient si pt varste mai mari.
Azi am si eu copil de laudat: culcat aseara la 22.00, trezit la 03.30 si 07.30 pentru papa si la 08.45 trezirea definitiva(nu mai prind eu asa curand de aia ma grabesc sa il laud), plus ca a mai bagat azi o tura neintrerupta de la 12.00 la 14.00. Ce e drept la trezirile de noapte vreo 2-3 nopti i-am dat ceiut in loc de san ca sa i se odihneasca si lui stomacelul si a functionat(deocamdata) si am avut o noapte fara colici. Plus ca ieri i-am dat mar cu para(ambele coapte) si azi a facut kk(ce e drept para era cam dulce dar decat medicamente eu zic ca e bine asa). Ce mai dom'le copil ca la carte.
Despre nunti nu mai zic nimic. Bani sa fie. Maine cumatrie si nunti(deocamdata) pe 1,28, 29 mai si 3 si 24 iulie(pe trei cunun) inca o cumatrie in august si una bucata nunta in septembrie. La asta de pe 1 inca nu am zis pas dar ma mai gandesc. Daca ar dormi ca asta noapte si in continuare merge. Ma duc la 22.30 si ma intorc la 03.00 si daca dorm pana la 08.30 e suficient. Plus ca duminica pot sa imi las sotzul sa doarma mai tarziu dimineata si apoi sa facem schimb. Mai vedem noi...

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Azi am si eu copil de laudat: culcat aseara la 22.00, trezit la 03.30 si 07.30 pentru papa si la 08.45 trezirea definitiva(nu mai prind eu asa curand de aia ma grabesc sa il laud), plus ca a mai bagat azi o tura neintrerupta de la 12.00 la 14.00. Ce e drept la trezirile de noapte vreo 2-3 nopti i-am dat ceiut in loc de san ca sa i se odihneasca si lui stomacelul si a functionat(deocamdata) si am avut o noapte fara colici. Plus ca ieri i-am dat mar cu para(ambele coapte) si azi a facut kk(ce e drept para era cam dulce dar decat medicamente eu zic ca e bine asa). Ce mai dom'le copil ca la carte.

mami fericit de Dan Mihail

felicitari !! Sa-ti dea DD cat mai multe nopti de astea..

Mergi la inceput

dymomo,sa speram ca veti mai avea asa nopti.
al meu nu se trezea deloc noaptea.acum iar a inceput sa se trezeasca.asta de cand se constipa.
cred ca voi incerca si eu combinatia de fructe pe care ai testat-o.
mersi pentru pont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fac eu cap. nou ca n-am mai facut de un car de ani.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

capitolul 64

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

[/quote]
Doris, eu nu cred ca este problema cu laptele. In ultima perioada, nici Laura nu mai suge linistita. Asta de cand a inceput sa se ridice in fundic. Cum o pun la san, cum deja se si forteaza sa se ridice. Asa ca suptul a devenit o "lupta" de forta intre noi: adica insist de atatea ori, pana cand in sfarsit isi aduce aminte ca trebuie sa si manance.

Adriana de Laura (08.12.2009)
[/quote]

asa imi facea si mie , se ridica imediat in fundic si plangea .
am gasit acum cum sa manace , culcat in pat pe spate , un pic ridicat pe o pernita subtire , sau fara pernita .

Mergi la inceput