Fulgusori Nov-Dec2009(63)
Raspunsuri - Pagina 13
grigore_tina spune:
lili a sunt si eu cu tine la tv si pap ce papi si tu.uitasem de bote.cerut voie de la sot si vizionez .
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
dymomo77 spune:
Diana multam de lamurire . Ma gandeam eu ca de la alaptat vine asa haotic ca doar prolactina e cat casa. Nu ca nu as fi avut probleme cu ea...
mami fericit de Dan Mihail
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinus25 esti mortala... danseaza bine Botezatu??? |
Nu stiu, ca plingem pt partenera lui de o ora
mami de Mariuca
DianaR spune:
Raluci, pare logica explicatia cu ochelarii de soare. UV-le produc leziuni pe cornee, cristalin si retina si favorizeaza o serie de leziuni. Am vazut pe net ca oftalmologii americani si englezi recomanda ochelarii de soare si la copii (bine ei spun ca bebelusii sa stea la umbra ca prin activitatile lor nu sunt asa expusi ca astia mari sau adultii) la copii responsabili zic ei. Ochelarii cica nu-i musai sa fie de mare firma, trebuie sa scrie pe ei ca ofera 100% protectie UV sau 400UV. Sa fie cat mai mari si sa protejeze ochii si pe laterale, sa fie rezistenti si nepericulosi ptr bebe. Numai ca bebelusii nu prea cred ca-i convingi sa stea cu ei pe nas, instant ii dau jos si-i baga in gurita sau trag de ei. Abia pe la un an si cred ca reuseti sa-i faci sa stea cu ochelarii si nici atunci nu-i sigur.
Stephy, pupilici multi la grasunel, la mamica lui si la surioara nazdravana.
Apropo de surioara: azi sotul i-a facut baie la Teodora, dar de ce? Ptr ca eu eram ocupata sa schimb tot patul lui Teo pe motiv de Actimel imprastiat de Timeaa prin patut...
Biara, obsesia asta cu sucul e ceva tipic puericulturii romanesti. La americani nu se incurajeaza deloc cnsumul de suc, care e practic o apa colorata plina de carbohidrati, cu ceva vitamine si saruri (dar net inferior piureului de fructe) care determina carii, diaree, balonare, colici, scade dorinta copilului ptr san/lapte/mancarica diversificata etc. Ei spun sa se dea o cantitate limitata de suc si ala indoit cu apa si din canuta cu cioc nu din biberon. Dar de preferat e apa si nu sucul.
http://www.kellymom.com/nutrition/solids/baby-juice.html
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
raluci_b spune:
fetele, slabutza miscarea cu muzica in seara asa, va ofer cateva nectarine si www.youtube.com/watch?v=Bomv-6CJSfM&feature=related" target="_blank">melodia asta, preferata mea
nu mai stau ca maine dimineata am masaj si nu se cade sa dorm pe masa si sa miros si a alcool
va puparez, ma duc sa vad ce face bote
bai frate ca de cand ma tin sa va zic, care ajungeti la mega, au astia o branza de capra, marca lor, e ambalata in cutie....moartea caprioarei
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Alinus25 spune:
No io va parasesc, ma duc sa transpir si io cu lili si botezatu
Dupa care sigur ma duc sa bag cornu-n perna.
Va pup si noapte buna.
ralu_seby spune:
Buna, azi am umblat golani. Pe afara, pe la piata siiii la mall AFI.
Deci asadar si prin urmare, Camy, am fost la Fox si am luat hainute. Si de la Zara ceva si o baveta din aia cu maneci de la Mothercare. Si eu...un tricou ca mi-a placut mesajul inscriptionat.
Raluci, am eu o dna notar dc te intereseaza, f de treaba, pe la Vitan, pe langa ea. Am facut multe tranzactii cu ea la banca, super profi. Si eu ca si Lyly, stiu ca banana verde constipa, f coapta e laxativa. Pupam pe Bubu ca sa se intoarca!
Alinus, in loc sa "perseveram" cu intorsul, am citit sa "perversam" . Spor la intoarceri! Ce fratiori dragastosi!
Lyly, arata bine praji si frumosul de Alexce mai trage de picior, vad ca si Matei a inceput sa le acorde mai multa atentie
Na_bo, eu tocmai i-am facut ecografie la sold, o voi repeta la 8 luni. Deci fara radiografie!
Andre, sigur te vei descurca cu brio la marea D
Camy, pe biscuitii fara gluten scrie ca-s fara! Nu-i confunda cu biscuitii organici de la farmacie (acolo am apucat sa ma uit) dar cu gluten. Felicitari pt Flavius, vrea sa se faca tare voinic!
Lavi, mi-au placut pozele cu Raresu, ce roade el la telefonul tau...
Eu ii dau lui Matei adidasi in picioare si tenesi etc..pt ca oricum nu merge.
Stephy, te imbratisez, sper sa scapi odata de gipsul asta! Ce frumos se inteleg ei fratiorii, sper ca Iustin sa pape tot mai bine!
Smaranditza, si Matei tuseste, stranuta, se ineaca..m-a zapacit. Dar nu e racit..cred ca e vb de prea multa saliva. Ti se pare ca haraie?
Miany, de aseara balesc la somonul tauuuu...
Cum mai e cu durerea de san? tot asa?
Crissa, spor la exersat fratiori......sau mai astepti putin
LauraB, sa ne povestesti cum a fost la serbaree! Tinem pumnii Dianei
A_driana, felicitari pentru reusita lui David!
Doris, cum mai e Matteo? A mai facut febra de dimineata?
Dankutza, ce copii dulci ai la scoala
Dragonitza, spor de luni la marea Diversificare, sa fie un capitol nou cu multe reusite!
Lili, baga si la fata in pahar niste bere..ca ce-as mai bea putina, da sa fie rece
Tina, cum te mai descurci cu toate? Soacra cum mai e?
Diana, de Teo ce ne mai povestesti? ca mereu ne ajuti cu raspunsuri si nu mai apuci sa ne scrii si despre voi
My_lady, o costita..afumata.., dar restul nu se pupa cu alaptarea
trimi ca mi-a amortit mana stanga, ca scriu doar cu un deget
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
grigore_tina spune:
ascult ce a pus raluci si il vizionez pe bote.cred ca ma duc la nani mai tarziu un pic.
noapte buna.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
raluci_b spune:
diana un ghiveci de , multumim de explicatii
incaq o www.youtube.com/watch?v=JgiGrXpOhYg" target="_blank">melodie tare draga, pt cineva drag (bucovina) si nu numai
rock and roll fetele
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
lili_a spune:
Diana ce surpriza placuta sa te vaz pe bancuta la ceas tirziu de seara. Imediat iti torn un paharel si pun si niste dulceata in chisele
Tare faza cu Actimelul in patut, draga de Timi, vroia si ea in patut de bebelus
M-ai pus pe ginduri cu sucul, de supa ce parere ai? Ca eu marturisesc ca nu-i prea vad rostul decit mai incolo, cind s-o plictisi copilul si va vrea variatie
Intre timp s-a zbintuit si Botezatu, dar n-am inteles nimic ca scriam la mesaj
Ma duc catinel la culcus, in w-e asta n-o sa prea intru dar am abesenta motivata ca se insoara frate-miu