FIV la Cluj 33
Raspunsuri - Pagina 22
cristina3343 spune:
Brunadria 
Corina multumesc de expresso,de-asta virtual mai
,poate ai si tu si ale norocul lui ennni,din prima...
Alinuta,de asta nu ma indoiesc
;dar cea mai lata va fi cand vom fi 

AleDutulescu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina3343 Ale,ET e ca un fel de inseminare,adica vreau sa zic ca doar atata dureaza ca o IA si ma gandesc ca e facuta fara anestezie,nu? Doare ceva cand se face? Multumesc. |
exact ca o insemninare. doare in functie de col si de cat de tare te doare burta de la punctie. la mine a fost ok, chiar nu m-a durut. la inseminarile trecute a avut dr probleme cand a trebuit sa treaca de col, insa de data asta am avut noroc. daca mai ai intrebari.. cu placere!!!

AleDutulescu spune:
multumesc tuturor fetelor de pe forum. Dumnezeu sa va dea copii frumosi si sanatosi. promit sa va tin la curent, cu simptome, etc, si peste 2 sapt cu liniutele. :D
astazi plec din Cluj, o sa-mi fie dor de stradutele cu iz istoric si de oamenii frunosi si buni. Stau 2 zile la mures, si duminica seara ajunng la Bucuresti. asadar... o luam de coada din nou.
PUPICI pentru gagici!

alinutahu spune:
cristina ...cata dreptate ai ...atunci cand o sa fim
chiar ca o facem lata ... da de tot ..cel putin sotul meu asa zice trei zile sta la birt![]()

buburneak
alinutahu spune:
ale ...nu uita de noi ...drum bun sa ai si sa revi inapoi poate odata dam o petrecere in cluj ...vine si cristina si restul fetelor 
buburneak
cristina3343 spune:
Multumesc ale,nici pe mine nu m-a durut la IA,dar mi-a fost tare frica la prima,ca cine stie ce-a fi,si cand colo n-am simtit aproape nimic;histero a fost cam nasoala;
Doamne ajuta ale,noi suntem cu gandul alaturi de tine,sunt frumoase numele amandoua ![]()
Dupa cate zile a zis dr. micu ca poti sa reintri asa in normal(spalat vase,facut mancare,etc.)si nu trebuie stat numai in pat
cristina3343 spune:
Vad ca si puteti pleca acasa,drum bun si mai vorbim...
Ha ha ha alinuta,e figura barbatul tau,ar fi frumos sa ne intalnim fetele,mai vedem ce si cum...
alinutahu spune:
am revenit ....nu prea am avut ce cump din piata dar am luat varza murata pt niste sarmalute si capsuni ...cam atat acum vine gatitul ...dar sunt cu un ochi pe voi![]()
buburneak