Acupunctura in FIV
Raspunsuri - Pagina 2
elenus26 spune:
Buna!
Ma uitam si eu pe informatiile de pe prima pagina. Eu mergeam pentru tratament homeopat in Visarion la "Centrul national de acupunctura si homeopatie" care s-a mutat cu sediul la un moment dt in cadrul spitalului Colentina, apoi a devenit "Instit. de medicina complementara di Alternativa" din Panduri.
Eu asa stiu...
Dupa cate citesc despre acupunctura ma bate si pe mine gandul sa incep.
Va pup!
Bafta!
pisucmic spune:
Nimic nou, nimic nou? Eu tot sper sa aflu de acupuncturisti buni, priceputi pe fertilizare, in Bucuresti!
Din experienta va rog!
Pupaturi
Pisuc Mic
Mocanitza spune:
Nici un nr de telefon trecut la Centrul national de acupunctura si homeopatie, nu mai este valabil. Pe internet daca cauti sunt aceleasi numere trecute, le-am scris un mesaj poate imi raspund.
Eu acum multi ani am facut tratament la ei si am fost f multumita.
Am sunat la Disperia, la ei prima consultatie in care intra testarea cu biorezonanta, diagnosticare si eventuale recomanadri pt tratament cost 300 ron. Apoi sedintele 2-3/saptamana costa fiecare 50 ron.
Eu am la activ doua FIV-uri nereusite, am hidrosalpings bilateral si m-am hotarat sa trec pe tratamente naturiste, acupunctura, homeopate...
asa ca daca aveti sfuturi, le primesc cu placere.
o zi frumoasa!
valy_ristea spune:
salut yvone. tie la Diperia ti s-a recomandat si tratament naturist(tincturi,plante...medicamente)??? sau faci doar sedinte de acupunctura si atat???
foliculii la ce dimensiuni sunt???
elly_me spune:
Salutare fetelor
Eu nu am mai scris de vreo cateva luni pe forum- lipsa de timp
Acum catev luni ma pregateam sufleteste sa fac fiv- dar nu am facut - deoarece mi s-au dat sanse cu inseminare.
Asa ca voi merge pe cateva inseminari si apoi voi mai vedea.
Ideea este alta- si anume Acupunctura
Acum 4-5 luni am facut si eu acup. la panduri cu dr.Razvan Ungureanu (vreo 8 sedinte) - care mi s-a parut super ok.
Nu am mai putut continua deoarece nu-mi permitea programul de la munca (nu ajungeam la timp)
Tind sa cred ca m-a ajutat:
-m-am mai reglat hormonal : nu imi venea cm natural - decat cu tratam: dupa 2 sedinte de acup. mi-a venit de la sine
- nu-mi cresteau foliculii (sau mai bine spus foliculul- caci doar cate unul aveam)
Acum ma simt mai ok
Ieri- Z 11 aveam 3 folicului ok : 15 mm- 15.5mm - 16.5mm- care cresc cam 2mm/zi.
Vineri voi face inseminare si sper sa reusesc .. daca nu merg mai departe.
Am uitat sa va spun ca inainte nici cu stimulare nu-mi cresteau foliculii- acum cresc ...
O fi ajutat si acup. sau nu - nu stiu, dar eu cred in acup.
Acum caut un alt dr. la care sa ma pot duce - dupa ora 18.00.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)
brunadria spune:
buna fetelor,
sunt interesata si eu de acupunctura..
cate sedinte sunt necesare pe saptamana?
se poate face acupunctura si dupa embriotransfer?
cred ca m am trezit cam tarziu sa incep acupunctura(doar de luni e dr la cabinet, a fost in vacanta) iar eu azi incep stimularea ovariana..
bafta tuturor!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."