Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (69)"
Raspunsuri - Pagina 19
NicoletaB spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
![]() poze Cristina 37+ cu Sebi![]() AMR 3 sapt![]() |
Acum si-or permite parintii sa dea masa sau poate au asteptat vremea frumoasa.
29+
anca16 spune:
nikolett2445 :
multumesc
nana: ai dreptate in ce spui, doar ca eu am una bucata sot care sta ingrozitor de prost cu rabdarea si e mare fuserist (doar ce tine de masina face exceptie)...de aceea am preferat sa ma ocup eu de cumparaturi si tot ce tine de bebe, ca altfel numai m-as fi enervat.Ingrijoarea mea e mai mult legata de bebe, sa fie el bine daca se naste atat de repede.
34 + cu
Razvan
maribell spune:
buna burticute.....
tot nu am reusit sa recuperez tot...
THEO MERCI DE APRECIERI, ESTI O DULCE....UITE UN
DE LA NOI.pai cum sa nu le fac scandal cand eu platesc 65 euro pe luna la internet....la asa pret vreau calitate si servicii zilnice si la orice ora.i-am amenintat de fata cu alti clienti ca-mi bag vodafone si au schimbat placa.
CORINA
...superbe pozele, niste amintiri extraordinare...esti foarte frumoasa....
CARLA...MULTE 

...OF IUBITA CATE MAI TREBUIE SA INDURI...SA TE AJUTE DUMNEZEU SA TRECI PESTE TOATE...MULTA RABDARE SI MULTA PUTERE ITI DORESC, SI SA MERGETI MAI REPEDE ACASIKA....MULTI 

ma bag la recuperat.....
tuturor...revin
MARIA
SUPER FERICITA
34
CU
ANDREEA ANTONIA
AMR:CAT O VREA
SA MAI STEA....
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca16 nikolett2445 : multumescnana: ai dreptate in ce spui, doar ca eu am una bucata sot care sta ingrozitor de prost cu rabdarea si e mare fuserist (doar ce tine de masina face exceptie)...de aceea am preferat sa ma ocup eu de cumparaturi si tot ce tine de bebe, ca altfel numai m-as fi enervat.Ingrijoarea mea e mai mult legata de bebe, sa fie el bine daca se naste atat de repede. 34 + cu Razvan |
Tocmai, ca sa il tii pe bebe cat mai mult in burtica trebuie sa stai cat de cuminte... Nu stiu ce sa zic, poate ar fi mai bine sa te internezi, sau cel putin sa faci injectiile de maturare a plamanilor, daca nasterea prematura e iminenta... Si despre restul de lucruri de pus la punct, daca sotul tau chiar nu poate face o exceptie de la nerabdare si fuserism, gaseste pe altcineva sa te ajute; in mod sigur mama ta, sau vre-o prietena ar fi incantate sa o faca!

Nana
35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -5
maribell spune:

LA MULTI ANI VIVELA !!!

SARCINA USOARA, BEBEL LA TERMEN PAPACIOS SI NECOLICOS, FERICIRE SI MULTA SANATATE...

MIRA...offff, te inteleg perfect(candva am trecut si eu prin asa ceva)multa putere iti doresc sa treci peste toate...si incearca sa fii optimista...macar pt bb....multi 

pt voi si merci pt aprecieri, esti o dulce 
LAURITA merci pt vorbele frumoase referitoare la poze....
MARIA
SUPER FERICITA
34
CU
ANDREEA ANTONIA
SA MAI STEA....
nikolett2445 spune:
ceaiul baut de mame pt ca bebei sa nu faca colici fenicul+anason+chimeon mie mi-a fost recomandat de la fares,se gaseste separat si se prepara doi litri amestecat,probabil se gaseste si impreuna
a intrebat cineva in capitolul trecut
Laurita 3...
ROssane ce mai faci?
m-am bucurat doua seri ca nu am mai mers la toaleta asa des,si surpriza retineam apa,de la un sos sarat,pe care nu m-am abtinut sa nu-l mananc,am zis ca o sa fie ok,si nu a fost,surpriza 4 kg in ultima luna ,din care 1 ar fi bebe ca a luat in greutate restul apa,acum incerc regim total fara sare,sa speram ca o sa-mi revin,la picioare
fetita mamei
NIKOL
35+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)
AMR 4 saptamani
nikolett2445 spune:
m-am pregatit cu 2 no-spa la bord pentru Simfonia Lalelelor,frumos,multe flori, multa lume,aglomeratia nu prea ne-a placut,nu am facut poze am zis ca fac duminica,sa speram ca o sa fie vreme frumoasa
fetita mamei
NIKOL
35+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)
AMR 4 saptamani
mamanati spune:
De 2 zile ma tot tin de cumparaturi!
Am cumparat cateva hainute pentru bebe in maternitate. Si am gasit o geaca draguta pentru Cami la reducere. Si pentru mine - o bluzita galbena sa-i asortez cu incaltamintea noua.
Ieri am fost la parinti la servici. O colega de-a mamei(lucrator medical) imi zice ca dupa burta port un baietel acolo.
Mira, care e crema minune antivergeturi?! Ca si eu am incercat multe si degeaba. Aha, stai ca am ajuns si la raspuns.
Noi nu avem aceasta gama aici, asa ca raman cu vergeturile mele de la prima sarcina inca.
pentru felicitari (de la eco): Mira, Onana, Nico, Laurita, roxy, rocsy, crissy,bubu, nana, arturicii, madutza (sper ca nu am uitat pe nimeni)
Arturica, merci oricum de site, o sa comand si eu ceva pentru bblina. Pentru mine...mai vedem.
Of, pe mine ma infioara ce povestiti voi cu decalotarea asta la baietei. Cu fetitele e mai usor.
Gabriela_s, crezi ca e bine sa renunti chiar de tot la dulce?! Macar o bombonica mica pe zi.
Ca ai nevoie si de astea cate putin. SI painea neagra nu ingrasa, iar aia cu tarate e chiar buna pentru tranzit! Eu sincer, n-as avea asa tarie de caracter sa tin asa regim. Mai bine mananc o inghetata si apoi fac ceva miscare s-o dau jos.![]()
Mary, stiu cum e cu culorile alese pentru zugraveala. Vara trecuta am zugravit su sotul camera din Eforie, am ales EU culoarea, un galben dragut initial, care s-a transformat pe pereti intrun galben tipator.
Bine ca nu stam noi acolo, e de inchiriat pe vara. Ce bine ca la noi se poarta tapet, mie imi place foarte mult. Nu te necaji pentru atata lucru, ii mai inclei niste masinute si tractorase langa patuc, si e rezolvata problema.
Bubu, felicitari ca ati mai trecut de o saptamana tot 2 in 1.
Tineti-o tot asa inca cateva sapt.!
Rocsy, din 4 aprilie de cand a fost capturat cardul abia azi l-am recuperat. (Bine ca mai am unul, ca altfel, cerseam de la parinti macar de papat
)
Sorana, Anca, eu din alea care s-a recuperat repede dupa epiziotomie. Dar sper sa nu ma taie de data asta. Vom vedea.
Anca, eu in maternitate am alaptat doar culcata si in picioare. Abia acasa ma putea aseza cate putin.
Madutza, felicitari pentru grasunel! bebelina mea la 31 sapt. are 1500. Mai are cineva asa bebei slabuti la varsta asta?
Oho, postez, ca mai terminati un capitol!!!!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
31+
maribell spune:

NANA, CRISTINA SI ANISKA....MULTI 

DULCI...SUNTETI NISTE DRAGUTE....MULTUMIM!!!!

adevarul este ca ador barcelona...si de cate ori avem ocazia mergem....mai ales vara!!!!
NATI....buna ideea cu asteptatul..nu de alta , dar sa nu ramanem singurele pe aici.....
MARIA
SUPER FERICITA
34
CU
ANDREEA ANTONIA
SA MAI STEA....
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Vroiam sa va intreb demult si tot am uitat : bebeii vostri sughit mult sau nu ? Ai mei sughit fiecare si de cateva ori pe zi si uneori asa de tare imi zdruncina burta, parca eu as face. Oare e ok atata sughitat ? ![]() Ruxi 34 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
SI am mea sughita cam des. Nu cred ca e pb.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
31+ 

Cristina