Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (69)"
Raspunsuri - Pagina 10
gabriela_s spune:
Un sampon fara lacrimi bun mi s-a parut cel de la Chicco-ursulet.Chiar nu a usturat deloc,in rest toate au usturat mai mult sau mai putin.Ala de la klorane a usturat rau,tin minte cat a urlat bietul copil si i s-au inrosit ochii.
Mamica de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai
n_a_n_a spune:
Tocmai am vazut la Antena 3 o stire care spune ca directorul de la Cantacuzino a fost concediat pentru ca nu a indeplinit planul de masuri in vederea reautorizari... Deci nu au primit reautorizare, iar productia de vaccinuri nu se va relua prea curand...
Gabi, si eu mai primesc cate un sut de la iubiricea mea, de sar din pat
. Da' pe cat de tare doare, pe atat de tare ma bucur, ca o simt puternica si plina de viata
! Linea nigra o am de foarte multa vreme, in orice caz inainte bine de 20 de saptamani (in pozele de la 24 de saptamani deja se vede super clar, e maronie bine).
Nana
35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
Aniska80 spune:
Salutare tuturor!Azi sunt tare nerabdatoare...la ora 14 am intalnire cu d-na dr ginecolog...sa vedem ce ne spune...la morfologia de trim 3 acum 3 sapt jumate...mi-a spus ca bebelina este mai mare cu o saptamana si 4 zile...deci acum as avea...exact 37 saptamani!
As vrea totusi,desi fac cezariana,sa nu ma grabesc...sa nasc cel mai devreme in prima saptamana a lunii Mai,sa nu o ia bebelina inaintea baietelului meu,a lui Denis,care este nascut pe 22 Aprilie!
Am inceput sa fac bagajelul...sper sa-l termin in seara asta...mai am cate ceva de cumparat...am luat si pt bebelina...aseara din real...sampon Nivea,cu extract de musetel,ulei de corp tot de la Nivea,1 bax de pampers,servetele umede,dar la spital imi iau doar 1 pachet de servetele umede si 5 buc.de pampers pt inceput si dupa aceea imi mai aduce sotul...ca asistentele sunt tare...,,dragute'',mai ales ca fac cezariana si 24 de ore nu o vad pe bebe,te lasa imediat fara ustensile
,prosop mare de baie am mai luat,sapun de la Nivea...scutece,fasa,2 costumase si o salopeta,lenjerie de patut cu tot cu aparatori(astea nu le-am luat din real),o plapumioara,potrivita,nici groasa nici subtire,cu fermoar si capse,gen sac de dormit,pt scoaterea din spital a bebelinei...creme pt bebe...iar pt mine,cele necesare...!
Revin diseara cu vesti de la d-na dr ginecolog!
M-am intins ca o placintica!![]()
Va pup pe toate si va doresc o zi placuta!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
35+cu
MELISSA
n_a_n_a spune:
Cu www.nivea.com/products/show/384" target="_blank">asta ma spal eu zilnic, inclusiv pe fata, pot sa zic ca intr-adevar ca nu ustura deloc daca intra in ochi. Poate ochii de bebe sunt mai sensibili, dar eu una nu am treaba... La fetita i-am mai luat o gama Sanosan si una Bubchen (am vazut ca sunt folosite de foarte multe mamici), sa vedem care ii place mai mult, daca nu, ii da mami Nivea de la ea
.
Nana
35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
madutza09 spune:
Neatza fetele,
Vivela
Muuulta sanatate, nastere usoara,bb mancacios si necolicios, o zi superba alaturi de baietii tai frumosi

32+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
taty_ana spune:
neatza burtici,
scuze de absenta da sunt suparata si fara chef de nimic pt ca am incercat sa renuntam la perfuziile cu gynipral si sa luam pastile insa m-au apucat contractiile asa ca iar pe perfuzii...partea proasta e ca am mainile umflate de la branule si ma mananca ingrozitor....ieri m-au intepat de 4 ori in 4 locuri diferite ca sa prinda o vena
...partea buna e ca ieri am facut 34 sapt
si lumea de pe aici imi face galerie pt inca 2 sapt....cred c-au inceput pariurile![]()
l-am intrebat ieri pe dr daca ma apuca nasterea la 34 s e ok si cu gura pana la urechi zice "hai 35" imi face cu ochiul si pleaca...la 35 o sa-mi zica hai 36 si tot asa
...oricum asa dr cu suflet si profesionist n-am mai vazut, sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de munca.
LA multi ani Vivela!!!!
sa fi sanatoasa si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!!!
fetele
34+ cu
Emma Antonia
AMR 2 SAPTAMANI???
corinasmile spune:
Vivela ,la multi aaaaaaaaaaaaaani!!!!! Sa ai o zi frumoasa azi, iar viitorul sa-ti rezerve numai evenimente placute! Multa sanatate! 
NicoletaB, Reallaura, veronicach, n_a_n_a, cris_09, Aniska80, gabriela_s - va multumesc tare mult pentru aprecieri!
Fotografa a zis ca au iesit asa bine, pt ca am fost eu relaxata si cooperanta ![]()
Si cred ca are dreptate, mi-a placut foarte tare experienta sedintei foto, m-am distrat si m-am simtit bine, deci cred ca asta se vede in poze.
Acum sa nu va imaginati ca eu chiar arat asa bine ca in pozele alea ![]()
Normal ca au fost putin retusate... ![]()
maribell, ce frumoase sunt fotografiile voastre din Barcelona - pareti asa fericiti 
Vreau si eeeeuuu la Barcelona ![]()
A, si imi place f mult stilul tau de haine 
Nati - esti scumpa, ca de obicei. Sper sa iti rezolvi internetul si sa ne mai bucuri cu mesajele tale 
Nana, ma bucur ca ai avut o noapte linistita, in sfarsit!!
gabriela_s - ai pm de la mine ![]()
Corina
29s+ cu Maria
![]()