Criza de epilepsie sau nu???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Citat:
citat din mesajul lui mirela alina
I s-a mai spus ca tratamentul pentru epilepsie se face doar cand aceasta boala ii pune viata in pericol prin crize foarte dese.I s-a spus ca trebuie sa ii faca un program de somn clar si care trebuie urmat intocmai: la ora 9 in pat si sa doarma 9 ore legate si ca astfel are mari sanse ca aceasta criza sa nu se mai repete.
Iti doresc din suflet ca in cazul fetitei tale sa nu se confirme diagnosticul.
Sanatate multa.

No offense, dar prietena ta cred ca spune ce vrea ea sa creada.
Nu exista asa ceva.
Cand diagnosticul este epilepsie, se instituie tratament.
Si nu vorbesc aiurea in tramvai.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Nu spune prietena ci spune medicul neurolog de la Viena care a refacut toate eeg-urile si toate analizele.
Nici in Romania nu se incepe tratamnetul de la prima criza ci abia dupa a doua criza se pune diagnosticul de copil epileptic.Se incepe(dupa prima criza) tratamentul decat daca cere parintele expres.
Poate tu sti mai multe eu i-am povestit doar experienta prin care a trecut prietena mea
Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Derya,si eu sustin varianta Bucuresti!D-na Cristina Motoescu este un excelent medic de investigatii,vei vedea!Dansa se ocupa de EEG si videoEEG,ca si de cel de somn.Excelenta si comunicarea cu dumneaei,este tanara si experimentata.Si nu,spitalul acela nu functioneaza pe baza de atentii!Niciunul din medicii metionati in acest topic nu sunt influentati de acest aspect.Sunt oameni daruiti meseriei lor cum sunt putini in tarisoara asta,din pacate... Am avut puiul in evidenta sectiei neurologie pediatrica de la Obregia si am vazut cum se poate lucra in echipa,din nou lucru rar...
Mergi cu toata increderea,si sa dea Domnul sa fie singura voastra vizita la neurologie!

idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Citat:

NU stiu daca parerile de genul: eu nu cred ca e, ptr ca si eu am lesinat in baie etc, o ajuta in vreun fel.

Deja i s-a facut un eeg copilului si medicii, am inteles ca erau 2, au zis ca apar modificari pe eeg. Modificarile in cazul epilepsiei sunt clare, nu pot fi confundate, sunt varf-unda.
Nu stiu ce se face mai departe dupa doar 1 episod de acest gen, dar eu, as merge si as cere mai multe pareri.
Din experienta iti spun ca e posibil ca la urmatorul eeg, sa fie totul absolut normal.
Asa cum spunea cineva mai sus, crizele au diferite forme si pot aparea mereu la eeg sau numai cand face crizele.
De aceea trebuie investigat.
Se poate face eeg de veghe, iar copilul e conectat pentru o perioada mai lunga la aparat, sau eeg pentru o perioada scurta de timp, cand se inregistreaza efectiv activitatea creierului in momentul X.

La acelasi spital, Obregia, pr.dr Sanda Magureanu si Conf.dr. Dana Craiu au renume in neurologia pediatrica.
tel. Dana Craiu : 0745 83 00 90 sau mail dcraiu@yahoo.com
Poti sa-i scrii un mail in care sa-i povestesti ce si cum, ca sigur te va indruma ea.

Multa sanatate fetitei!
Tu ca mama, stii/simti ce trebuie facut si cand trebuie facut.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Iar tu nu ai inteles nimic.Am spus ca nu cred ca e epilepsie pentru ca deobicei ar trebui sa faca mai multe crize ,nu doar una.
Dar cum terbuie sa ne dam toate experte .
Nu avea de a face nimc cu baia ,problema e ca s-a intimplat la maine si la altele.
Lasa pe autoare sa decida ce sfat sa ia.Ca eu una nu am bagat pe git la nimeni cu forta sfatul meu in legatura cu informatiile de pe net.Nu am trimis-o la doctor ca oricum mergea si fara sa-i spun eu avind in vedere ca e ingrijorata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns derya spune:

Am venit de la Bucuresti,toate analizele sint bune,eeg-ul i-a iesit normal,fara modificari,si ma bucur din suflet ca totul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Doamne ajuta.
Ma bucur sa aud de bine despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabrinaLia

Citat:

NU stiu daca parerile de genul: eu nu cred ca e, ptr ca si eu am lesinat in baie etc, o ajuta in vreun fel.

Deja i s-a facut un eeg copilului si medicii, am inteles ca erau 2, au zis ca apar modificari pe eeg. Modificarile in cazul epilepsiei sunt clare, nu pot fi confundate, sunt varf-unda.
Nu stiu ce se face mai departe dupa doar 1 episod de acest gen, dar eu, as merge si as cere mai multe pareri.
Din experienta iti spun ca e posibil ca la urmatorul eeg, sa fie totul absolut normal.
Asa cum spunea cineva mai sus, crizele au diferite forme si pot aparea mereu la eeg sau numai cand face crizele.
De aceea trebuie investigat.
Se poate face eeg de veghe, iar copilul e conectat pentru o perioada mai lunga la aparat, sau eeg pentru o perioada scurta de timp, cand se inregistreaza efectiv activitatea creierului in momentul X.

La acelasi spital, Obregia, pr.dr Sanda Magureanu si Conf.dr. Dana Craiu au renume in neurologia pediatrica.
tel. Dana Craiu : 0745 83 00 90 sau mail dcraiu@yahoo.com
Poti sa-i scrii un mail in care sa-i povestesti ce si cum, ca sigur te va indruma ea.

Multa sanatate fetitei!
Tu ca mama, stii/simti ce trebuie facut si cand trebuie facut.

Iar tu nu ai inteles nimic.Am spus ca nu cred ca e epilepsie pentru ca deobicei ar trebui sa faca mai multe crize ,nu doar una.
Dar cum terbuie sa ne dam toate experte .
Nu avea de a face nimc cu baia ,problema e ca s-a intimplat la maine si la altele.
Lasa pe autoare sa decida ce sfat sa ia.Ca eu una nu am bagat pe git la nimeni cu forta sfatul meu in legatura cu informatiile de pe net.Nu am trimis-o la doctor ca oricum mergea si fara sa-i spun eu avind in vedere ca e ingrijorata .

Tu esti cea care nu a inteles nimic.
Daca a iesit eeg cu modificari nu trebuie asteptata urmatoarea criza, a confirmat-o un medic, care a scris la acest subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui derya

Am venit de la Bucuresti,toate analizele sint bune,eeg-ul i-a iesit normal,fara modificari,si ma bucur din suflet ca totul e ok.

Multa sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Iar tu te agiti degeaba sa-ti faci dreptate .Copilul e bine.
Daca tu recomanzi sau altul tratament la prima criza ,imi pare rau dar mai ai de studiat .Dupa cum a scris si autoarea analizele au iesit bune .Primul EEg l-a vazut niste incopetenti.
Numai cind ma gindesc prin ce am trecut noi si daca eram pe mina unora care habar nu au de meserie ,unde am fi ajuns.
Au mai scris si alte mamici aici pe forum de tratamentele pe care le primesc ,vorbesc serios ca imi e mila de acei copii prin ce trec.O gramada de tratamente aiurea.Epilespia la copii e mult mai grava decit daca incepe la o virsta mai inaintata .Depinde de criza ,virsta etc ,dar nu trebuie sa-ti zic eu asta ,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_guri spune:

salut, am si eu un baietel de 7 luni care acum o saptamana mi se ineca cu saliva, m-au trimis la bucuresti pt eeg pt ca la noi la craiova nu au aparatura necesara, din fericre au iesit bine rezultatele, daca vrei numaru de telefon al doctoritei cristina motoescu de la obregia intra pe id-ul meu stanculeasa_ancuta sa vb mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.mihai spune:

Ma bucur sa aud si cazuri fericite...daca se mai intampla ceva la acelasi spital, Obregia, pr.dr Sanda Magureanu au renume in neurologia pediatrica.
Ea mi-a facut fiica sanatoasa,ma rog ,dupa tratamente antiepileptice de la 3.5ani pana la varsta de 5 anisori..acum e in clasa a 4-a.si fana Hanna Montana.
Sanatate

Mergi la inceput