Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

vad ca toate burticile ziceti acelasi lucru.. ca a trecut iute timpul..da incredibil de repede..nici mie nu imi vine sa cred..

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

hai mai btz_ovi cum sa faci cat o sticla de cola de 0,5???? mie nu imi vine sa cred. atunci..nu stiu ce sa zic...ma depaseste

----------------------------------------------
my somebody....

26+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

hai mai btz_ovi cum sa faci cat o sticla de cola de 0,5???? mie nu imi vine sa cred. atunci..nu stiu ce sa zic...ma depaseste

----------------------------------------------
my somebody....

26+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Nici mie nu imi vine sa cred,am momente si momente,da nu crezi ca asa fac mereu cand ma duc la baie..Dar odata pe zi este,bine ca nu retin apa in corp

26+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Lalala, putea fi mai rau...zi merci ca nu vrea sa-i zica becali sau banel
Oare ce ar vb sotii nostri daca ar avea si ei forumul lor...cred ca ne-am ingrozi

Paula, 25+ cu Andrei

Paula, tot in discutii despre fotbal or sa dea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

SHERY ce fete mari, sa -ti traiasca
MAURICE stai cumintica si totul o sa fie bine.
Giorgia si bebelina ta e grasunica sa-ti traisca
In vara Odiseea o sa fie plina de bebelusi grasunei si frumosi.

saptamana 25 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Shery/bery... dupa data de 20/21 o sa aflu, pana atunci am morcovul cu tot cu frunze si nici nu/mi vine sa fac testul de teama. Ma simt putin balonata... dar cred ca e de la mancarea de fasole sau ca sunt inainte de CM. Acum ma uit in oglinda si ma gandesc ca tare frumos mi/ar mai sta cu burtica la loc (de cinste)... ce sa zic, cum o vrea DD...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Maya draguto, tu esti o luptatoare, cel putin asta este impresia mea. Si mai stiu ca in curand ne vei da vestea cea mare si sa vezi atunci ce chef o fi in odisee. Doamne deabia astept ca tare mi-e dor de un chef

21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara fetelor, azi am avut program de infrumusetare, epilat cu ceara general, cam dureros dar acum ma simt sexi, vopsit cu noua tehnologie cu vopsea fara amoniac pe baza de ulei (a iesit super), e bine ca nu are nici un miros, si serviciu!
Vad ca ati fost tare ocupate, am vazut si eu ce-i ala blender in sfarsit in filmul lui Aelita , acum stiu ce sa iau!
In rest, azi ne-am interesat ce si cum facem sa-i scoatem Letiziei pasaport si cetatenie ca a tatalui ei imediat ca nu vrem sa-i dam cetatenie maghiara, si am aflat ca eu nu pot avea aceeasi cetatenie ca nu am trait deloc in Germania (cealalta jumatate e germana Aelita), deci ca sa nu am probleme ca plec cu un copil cetatean german eu cetatean roman, intr-o europa rasista, am decis sa-i punem ambele nume de familie ( mai usor decat sa-mi refac eu toate actele) si sa-i cerem dubla cetatenie! Acum mai am sa ma interesez daca se poate si asta, nu m-au interesat niciodata aspectele astea ale vietii, si uite ce nevoie avem de ele, eu nici nume nu am schimbat ! Stie cineva detalii, sau e in domeniu?
Va multumesc si noapte frumoasa!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Off am uitat sa va intreb stie cineva vreo marca de vopsea pentru par recomandata in sarcina? Musai trebuie sa ma vopsesc ca sunt alba in cap. M-am uitat in seara asta prin Kaufland dar n-am gasit nimic fara amoniac. Poate ma ajutati voi

21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eu stiu doar de salon tocmai au aparut sunt facute de loreal si sunt extrem de bune pe toate culorile! Dar nu cred sa le vanda separat! Sunt pe baza de ulei, si dupa aplicare te maseaza 40 de minute sa intre bine in fir , te spala si ai culoarea pe care ai dorit-o!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput