Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

M-am enervat cumplit pe sot ,am urlat ,am plans o tura buna, si acum imi cer iertare de la bebei ca i-am stresatce mama denaturata sunt!!!!GATA!!!!De acum nu ma mai enervez nici daca ploua cu broaste!!!

Denisa, mie psihologul meu mi-a explicat ca nu ai cum sa te enervezi si sa-i nu-i transmiti bebelusului semnale mai putin placute, niciuna dintre noi nu este perfecta, iar aceste enervari ii pregatesc si pe ei pentru viata, au un bagaj cu care vin pregatiti sa infrunte viata. Ca oricat le oferi tu o viata zen tot vor merge la un moment dat la gradinita, si vor da peste exemple negative.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna fetele! am reusit sa-mi iau si eu analiza pt anticorpi. Au iesit lipsa, deci e bine. Vad ca ati inceput deja sa cautati si sa cumparati hainute, carucioare, diverse pt bbi. Eu nici macar nu am tras un ochi peste lucrusoarele de bbei. Cred ca in week asta ma apuc sa-mi strang pt bagajul de spital. Pe la luna a 8-a o sa ma apuc si eu sa cumpar cate ceva pt bbl.
Am observat ca punctulete maro de pe servetel au inceput sa se rareasca, sper sa dispara.
Va pup

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor am gasit pe youtube filmulete cu bebei care miscau in burtica.Doamne cat de frumos dau ei acolo,al meu nu se vede cine stie ce

26+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Am facut maioneza din lapte a Aelitei si mi-a iesit perfect!!!!!!!
Pap acum salata boeuf!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Vai ce complicat e, Anca

Denisa, wow felicitari! Deci ai trecut testul aelitei
Ce cantitati ai folosit?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor am gasit pe youtube filmulete cu bebei care miscau in burtica.Doamne cat de frumos dau ei acolo,al meu nu se vede cine stie ce

Ne dai si noua linkul?

26+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Vai ce complicat e, Anca

Denisa, wow felicitari! Deci ai trecut testul aelitei
Ce cantitati ai folosit?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mi-a iesit prea multa pt cat imi trebuia mie,dar am pus asa: un pahar de 150ml lapte si 2 pahare jumate de ulei,putina sare si zeama de la o lamaie,ca mie imi place mai acra.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput