Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
maurice spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 M-am enervat cumplit pe sot ,am urlat ,am plans o tura buna, si acum imi cer iertare de la bebei ca i-am stresat ![]() ![]() ce mama denaturata sunt!!!!GATA!!!!De acum nu ma mai enervez nici daca ploua cu broaste!!! |
Denisa, mie psihologul meu mi-a explicat ca nu ai cum sa te enervezi si sa-i nu-i transmiti bebelusului semnale mai putin placute, niciuna dintre noi nu este perfecta, iar aceste enervari ii pregatesc si pe ei pentru viata, au un bagaj cu care vin pregatiti sa infrunte viata. Ca oricat le oferi tu o viata zen tot vor merge la un moment dat la gradinita, si vor da peste exemple negative.
21+
coteasca spune:
Buna fetele! am reusit sa-mi iau si eu analiza pt anticorpi. Au iesit lipsa, deci e bine.
Vad ca ati inceput deja sa cautati si sa cumparati hainute, carucioare, diverse pt bbi. Eu nici macar nu am tras un ochi peste lucrusoarele de bbei. Cred ca in week asta ma apuc sa-mi strang pt bagajul de spital. Pe la luna a 8-a o sa ma apuc si eu sa cumpar cate ceva pt bbl.
Am observat ca punctulete maro de pe servetel au inceput sa se rareasca, sper sa dispara.
Va pup
28+ 
Corina, viitoare mamica de baietel
btz_ovi spune:
Fetelor am gasit pe youtube filmulete cu bebei care miscau in burtica.Doamne cat de frumos dau ei acolo,al meu nu se vede cine stie ce 
26+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
carla_2008 spune:
Am facut maioneza din lapte a Aelitei si mi-a iesit perfect!!!!!!!
Pap acum salata boeuf!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
michelle1981 spune:
Vai ce complicat e, Anca
Denisa, wow felicitari! Deci ai trecut testul aelitei ![]()
Ce cantitati ai folosit?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu 
Poze
coteasca spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor am gasit pe youtube filmulete cu bebei care miscau in burtica.Doamne cat de frumos dau ei acolo,al meu nu se vede cine stie ce ![]() Ne dai si noua linkul? 26+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
28+ 
Corina, viitoare mamica de baietel
carla_2008 spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Vai ce complicat e, Anca ![]() Denisa, wow felicitari! Deci ai trecut testul aelitei Ce cantitati ai folosit? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu ![]() Poze ![]() |
Mi-a iesit prea multa pt cat imi trebuia mie,dar am pus asa: un pahar de 150ml lapte si 2 pahare jumate de ulei,putina sare si zeama de la o lamaie,ca mie imi place mai acra.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+
Carla Maria si
Cristian Alexandruhttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP