Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 10
aschiutza spune:
Seara buna, eu sunt picata azi de tot in nas. Nu am dormit bine azi-noapte, asa ca o iau acuma la goana in directia patuc.
Am o rugaminte: poate cineva sa imi trimita si mie pe PM parolele?
------------------
Still looking for pieces of heaven...
rodyka spune:
tocmai am recuperat paginile din urma.
am fost cu printesita la oftalmolog, au iesit bine testele la culori si tensiune, dar... miopie -1,5, il mosteneste pe tati... asta e, am facut comanda la lentile si rame, au fost 208 euro cu 20% reducere inclusa. wow! mie mi s-a parut cam scump dar, daca trebuie, trebuie... Doamne fereste de altele mai rele...
ei bine, noapte buna va doresc, ma duc sa ma intind putin cat ma lasa delfinasul...
26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (racusor 2001)
aelita spune:
CARMEN,m-ai ametit in cetatenii dar daca il faci cetatean roman,ii pune doar numele tatalui.daca il faci cetatean spaniol,pune ambele nume de familie,intai al lui apoi al tau.oricum ar fi,daca tu nu ai nume cu al sotului,la vama trebuie sa demonstrezi ca e copilul tau hihi,dar asta nu e asa greu,eu nu stiu daca faceti pasaport copilului,ca aia va fi de ajuns pt vama8pt pasaport veti demonstra ce va cere),daca nu faceti si se poate trece fara,atunci certificatul de nastere ,cartea de familie si sotul din dotare sau semnatura lui.
am mai citit odata ca m-am ametit.deci nu spaniola,maghiara...la maghiari nu e la fel ca la noi cu numele tatalui DOAR?
tu ce cetatenie ai?
pana la urma nu conteaza cetatenia lui,ca tu vei demonstra cu acte in regula ca e a ta fetita
bravo ca te-ai dus la salon si te-ai facut si mai frumoasa decat deja esti-daca se mai poate "si mai "!!!
RODYCA bine ca ai descoperit din timp problemele de vedere ale Ancutei ! cam scump,da...
si pt ca v-am promis,azi m-am transformat in DOAMNA MAIONEZA,si am facut si cu lapte.
deci:MAIONEZA CU LAPTE ,fara ou ( o ceasca lapte,doua cesti ulei-apoi am mai adaugat ulei ca iesise cam subtire-,sare,lamaie.deci incercati cu doua jumate de ulei.Daca nu,adaugati apoi )
si vedeti AICI poza cu diferentele intre maioneza cu ou si maioneza cu lapte ,una galbena,una alba .
22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
matusa77 spune:
Buna dimineata!
Fetelor sa aveti o zi minunata, desi vremea uracioasa .
aelita esti o gospodina desvarsita,
va plecam la servici, pe mai tarziu.
saptamana 25 Ducu
michelle1981 spune:
O zi buna burtici, Maya! Asteptam vestea pe 20/21!
Va astept cu micul dejun: paine neagra, integrala, branza (telemea, urda), rosii, ardei si milkshake de ce vreti voi
Eu am testat pentru prima data laptele de soia si suprinzator imi place chiar foarte mult! Are gust de cereale, grine.. pentru cine nu stie.
Asa ca eu mi-am facut um milkshake din banana si capsuni
Asteptam fetele care azi au eco!
aelita ce noroc ca te avem printre noi
giorgia esti in top cu bebelina grasuna
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze
crissy77 spune:
'neata burticoase!
Am fost si eu ieri la gineco sa-mi prescrie inca o reteta de utrogestan ca le terminasem si... surpriza! Mi-a zis sa renunt, daca vreau sa nasc natural, pe motiv ca progesteronul face placenta mai aderenta si va fi mai greu de eliminat post-partum. Continui cu No Spa, 2xzi. Dar a fost f draguta si mi-a dat o cutie de progesteron adus din Italia, i l-a lasat o graviduta care nu mai avea nevoie de el iar ea mi l-a dat mie. Fara sa-mi ia vreun banut. In caz de simt nevoia, apelez la el. Eu ma asteptam intai sa reduc de la 2 la 1 cp nu sa renunt asa brusc. Mamaaaa, am un morcov
Va urez o zi minunata! Azi e VINERI
aelita, esti o super-woman! Cum te descurci sa le faci bine pe toate!
Cristina 21 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
paula_m spune:
Buna dimineata!!!!!!!!Parca azi m-am trezit mai vesela, e soare afara si incepe week-endul.
Aelita, am descoperit iar pagina unde ai pus hainutele tricotate de tine...noroc cu maioneza...tot voiam sa-i arat pozele mamei mele si nu le mai gaseam.Acum le-am pus semn si nu le mai pierd
Paula, 25+ cu Andrei
Victo spune:
neata!
ieri ne-am vazut puiutul..in familie..:) Stefan a facut deliciul consultatiei...a inceput cu asistenta.." Tu esti BUBU"..apoi..pe la mijlocul consultatiei.." unde/i putulica, unde/i putulica..."..iar la final.." sa /l scoata odata pe Mihaita" :):)
piticul e bine, grasut..are 1064 gr..mami la fel..+10 :(..durerile mele se pare ca/s normale..det.si de pozitia la birou.
capsorul e deja bine crescut, pt 28 de saptmani..si troneaza cu el si piciorusele pe coastele mele din dreapta, normal :)
asa de dragut era cum isi mai scotea caputul printre picioruse..de-abia astept sa vina luna iulie sa ne intalnim!
mai vin..am zis sa va scriu noutatile la prima ora.mai lucrez un pic, cat mai e suportabila durerea asta.
Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
mirela2 spune:
neata burti
aelita super maioneza ai facut......i am aratat si la al meu sot filmuletele
pupici si la restul burticilor
va urmaresc constant
bumblebee spune:
Neata!
Michelle, multumim pt micul dejun
Crissy, bravo, dar eu oare de ce mai iau hormoni?
Victo, felicitari pt grasun!
Aelita esti o mamica, gospodina, ce sa mai, o femeie super!
Maya, Mirela
Alina 24+ cu
gargarita