Carne-gratarel, pe ce?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Eu am o tigaie zimtzata ,uite ca nu stiu exact cum sa ma exprim!Deci fundul tigaii e "valurit"imita gratarul!
N-am timp acum sa caut sa-tzi arat cum arata!

Dana
[/quote]

La asta ma refer si eu.Si poate fi folosita independent de plita ta. Poate fi folosita pe orice plita!

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am inteles ce e cu tigaia, avea o matusa a mea... pot face si legume pe ea oare? Dureaza mult pana se face carnea de pui, spre exemplu?

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Pieptul de pui se face foarte repede si legumele la fel!Acum depinde si cit de mare e tigaia,deci cit potzi pune in ea!

Dana

Mergi la inceput

Super, Dana! Multumesc. Sa vad pe unde gasesc tigai (sunt din materiale speciale cred, nu?) bune, ca cica teflonul nu mai e la moda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nicoleta,dar cuptor nu ai?Ca eu fac friptura si in cuptor,pe gratar si sub el,pun tava cu apa,sa se scurga grasimea acolo.

PS:chiar stai in Niue?
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Nicoleta eu am o tigaie cu striatii material tefal luata de la Ikea, merge la toate tipurile de inductie inclusiv plita electrica si fac pe ea orice la gratar , peste, pui , porc si ies minunate cu striatii de gratar. Nu am luat electric separat pentru ca ma vad invadata oricum de vase de toate mamele si nu am unde sa le depozitez. Uite poti vedea Aici ce tigaie am eu si cum ies gratarele de pui. O gasesti de la toate marcile si o sa scrie pe ea daca merge si la plita electrica

Mergi la inceput

Valentina, da, am si cuptor, dar nu au acelasi gust, de gratar! In plus pe gratar se fac mai repede, nu? (nuuu, as vrea eu sa stau in Niue, e doar o glumia de-ale mele)

Silvia, foarte bine arata! Cu prima ocazie imi iau si eu din Ikea.

Graba mare e ca sunt la cura de slabire si imediat vine saptamana cu carne multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Nicoleta spune-ne ce cura de slabire faci ? as avea si eu nevoie dar nu reusesc sa ma tin de una anume.

Mergi la inceput

Este o dieta pentru 6 saptamani, care exclude din alimentatie, prin rotatie, anumite alimente, insa majoritatea celor permise se pot manca la discretie. Sun in a doua zi abia... greu, greu cu grasutele pofticioase ca mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Nicoleta, ai mila si de alte suflete care se lupta cu kg in plus si trimite-ne si noua dieta.
Scuze ca sunt in afara subiectului....

Mergi la inceput