Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *260*
Raspunsuri - Pagina 7
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Buna! Multumesc tuturor pt cuvintele frumoase adresate! Aici aveti cateva poze cu Justina, care este Ioana in miniatura. POZE RECENTE ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
tare frumoasa printesa ta cea mica! ce falcute are ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ven spune:
Irlandeza, nu e vorba cumva de talus valgus?
Asta a avut si Markus de la nastere, dar dupa 2-3 luni de masaj (facut de catre mine, la indicatiile medicului din spital) si-a revenit (avea o forma usoara).
Nu stiu ce sa zic, habar n-am daca se corecteaza la varsta de 2 ani, dar cred ca ar trebui intai sa stii SIGUR denumirea diagnosticului, apoi sa cercetezi problema mai in amanunt, si apoi sa te hotarasti sa chinui copilul cu ghetute ortopedice.
Cat despre platfus, si sotul meu are, si Markus are, nici unul n-a purtat ghete ortopedice (citeste pe net, s-a descoperit ca NU ajuta la nimic, doar chinuie!) si nici unul n-are absolut nici o problema/durere/jena.
O saptamana excelenta tuturor!
grati.ela spune:
LalaD ce a facut flacaul la evaluare in educatie la romana? Ozi la arhimede a luat 18p/40p. Subiectele au fost ingrozitor de grele, la un subpunct inca nu stiu daca solutia data de mine e cea asteptata. Au sarit mult peste programa...E clar ca toti au avut dificultati. A fost un 33p, un 25, un 21, 4 de 20, 2 de 19 si Ozi cu 18 restul, multi, sub...copii buni au avut 8p. Efectiv nu gasesc logica unor asemenea subiecte.
miri_mik spune:
neatsa!
iar nu d animeni cafea? eu sunt zgarcita azi, o tin p-a mea aia neagra doar pt mine!
fetelor, sa nu zic cu pacat si nici intr-un ceas rau dar jeremy e...un ingerash printre muritori:) mananca si doarme:) mai mult doarme decat mananca. ii auzim vocea rar. dar nici nu tinem neaparat sa-l facem auzit. ma chinuie doar sanii, care credeam eu ca sunt adaptati la cerere, dar cererea a scazut si am niste dureri... si nu vrea sa caste gurita daca e saul si sa stau eu in cap... ma rog, ne dam noi pe brazda. fara fire, e ca si cum as fi in "fundul gol":))) am muschi care nici n-am stiut ca exista:) cum am racit si tushesc ca un magarush...simt tot la intensitate maxima:)
irlandeza, nu cred ca e cazul sa panichezi. in ignoranta me ain materie de diagnostice stiu doar atat ca platfusul n-a ucis pe nimeni, nici tratamentul (ghtutse sau proteze n-au facut minuni) si era o scuza buna pt barbati sa scape de armata.
ioanact, ptiu ptiu sa n-o deochi de bucalata frumoasa ce e!
emiliapop, cu intarziere, felicitari sis a fie intr-un ceas bun cu ursitoare generoase:)
elle, pup anita curajoasa! eu era sa o omor pe infirmiera ca i-a spart venele lui jeremy, imi imaginez cam ce ai simtit tu pana au terminat interventia! a trecut! hai, viata merge inainte si anita e si mai frumoasa acu - daca poate exista asa ceva!!!
va las, mergem sa prezentam copilu la mamie chantal si la pediatru:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
grati.ela spune:
Miri si eu am fost racita rau cand l-am nascut pe Dudu...tuseam si ma tineam de burta. Cat despre bebeJ si cumintenia...asa-s mezinii...saracii se tem ca nu mai avem rabdare si pt ei...Tudor a fost cuminte rau pana la 1 an si jumatate...acum face numai nefacute.
Ioanact spune:
citat din mesajul lui Ellenuta alina nu stiu de ce nu mi se incarca picassa, o sa ma uit maine la poze. sunt sigura ca e o frumoasa justina. te ajuta cineva cu copii? Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
OK! Sper sa reusesti sa le vezi.
Ma ajuta sotul..deocamdata e cuminte Justina, nici nu simt ca e in casa. Mananca, o schimb (cand tb) si doarme.
Oricum, incerc sa ma descurc singura, impreuna cu sotul, bineinteles...
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Lala_D spune:
citat din mesajul lui grati.ela LalaD ce a facut flacaul la evaluare in educatie la romana? Ozi la arhimede a luat 18p/40p. Subiectele au fost ingrozitor de grele, la un subpunct inca nu stiu daca solutia data de mine e cea asteptata. Au sarit mult peste programa...E clar ca toti au avut dificultati. A fost un 33p, un 25, un 21, 4 de 20, 2 de 19 si Ozi cu 18 restul, multi, sub...copii buni au avut 8p. Efectiv nu gasesc logica unor asemenea subiecte. "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Nu stiu inca. Nu au fost afisate. Astept sa vina de la scoala poate are el informatii noi.
Oricum pentru o ora de lucru 4 pagini de subiecte mi s-au parut cam multe...
El spune ca a facut bine.
O sa vedem.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby
Ioanact spune:
citat din mesajul lui Ellenuta tare frumoasa printesa ta cea mica! ce falcute are .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Acum am vazut mesajul ca ai vazut pozele.
Multumim!
POZE RECENTE
Ioanact spune:
citat din mesajul lui miri_mik ioanact, ptiu ptiu sa n-o deochi de bucalata frumoasa ce e! miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
Multumesc si pt faptul ca te-ai gandit la mine, inainte de a-i trimite mesaj lui roli ca am nascut!
POZE RECENTE
aurel_cris spune:
Brr ce frig avem afara,sa vedem cum ne descurcam prin casa azi ca si ploua la greu.Va citesc mereu dar nu prea reusesc sa scriu caci nu imi da liber sefa.Cand doarme nu stiu ce sa fac mai intai sa pap ceva sa fac mancare sau diverse.Stau foarte prost la capitolul somn,azi noapte cam 40 de minute mi-a marait si sa dus naibi tot somnul dupa aceea.A inceput sa ma cam ia ameteala asa cred ca de la oboseala si m-am dus la dr. unde spre surprinderea mea sau indurat sa imi faca un rand de analize.La 2 zile m-au sunat sa ma duc sa le repede ca mi-a iesit calciu foarte mic fata de normal.Bianca vad ca din ce in ce este mai stresata cu nasucul ca nu poate respira,a devenit si mai nervoasa parca din cauza asta.Am inceput tratamentul dat de o saptamana si nu vad nici o imbunatatire,abia astept sa vin acasa sa vad ce naiba se intampla.
Stancutza cum a decurs activarea implantului?
Eliza ce mai face Emma?
Irlandeza eu zic la fel sa o vada un ortoped bun cat mai curand pe fetita sa sti exact ce se intampla,imi dau seama cat de stresata esti acolo.
Miri multa sanatate mami,ma bucur ca bebe Jeremy este cumintel.
Ioanact scumpa foc Justina.
Gatta mi-ar face placere sa facem o intalnire prin Tineretului.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare