Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *260*
Raspunsuri - Pagina 14
ceska777 spune:
Ah, singura luminita e la capatul unui tunel de 1luna,1 sapt si 4 zile pana venim eu si gaza in Ro....abia astept. Stam o luna!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
grati.ela spune:
sunt furioasa....Ozi a ratat calificarea la nationala la mate gresind stupid la ex banale...nici in vis nu avea cum sa greseasca...nu-si explica...a pierdut 8p absolut jenant. Efectiv imi venea sa o ciufulesc. Cred ca s-a relaxat vazand subiectele...Stiu ca e suficient ca merge la nationala la plus minus poezie dar nu ma pot obisnui cu greselile ei stupide....
Ellenuta spune:
seara buna
eu iara sunt un pic deprimata .. n-am chef de nimic, doar sa zac .. ceea ce nu-mi permit si nu am cum ..
roli da .. am uitat sa precizez ca gelozia nu trece, cel putin in stadiul asta in care sunt zuzele mele acum .. poate, cand va merge si anna in picioare, cand se vor juca impreuna, va fi altceva .. ptr moment e jale cu gelozia .. ce m-au distrat replicile lui marc .. si cum s-a gandit el sa ascunda rusinea cu pipi ..
lalad
felicitari!!!! bravo bogdan!
mirikule ce distractie trebuie sa fie la voi .. cum e cu 4 barbati in casa? sunt sigura ca peste cativa ani se vor inteleg super pustii si vor face numai sotii impreuna. sanatate multa lui sachone .. Doamne ajuta sa nu ia si pitix!! ma intrebai de anna .. e bine, am scos firele, dam cu crema ptr cicatrici .. a inceput sa pape supica .. nu face nazuri mari ptr moment ..
ceska imi pare rau de job .. din pacate, multi angajatori cand aud de romania, fug ca dracu de tamaie .. noroc cu gazuta voastra ca va face sa mai uitati de probleme. ce cautiune trebuie sa plateasca chiriasa?
grati imi pare rau .. ozi e tare isteata. sunt sigura ca data viitoare se va califica!
va pupacesc
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
va anunt ca s-a deschis odiseea ianuarie-februarie 2011 .. 
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela sunt furioasa....Ozi a ratat calificarea la nationala la mate gresind stupid la ex banale...nici in vis nu avea cum sa greseasca...nu-si explica...a pierdut 8p absolut jenant. Efectiv imi venea sa o ciufulesc. Cred ca s-a relaxat vazand subiectele...Stiu ca e suficient ca merge la nationala la plus minus poezie dar nu ma pot obisnui cu greselile ei stupide.... "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Grati nu o certa. Las-o sa invete din greseli. Rezultatul ei este oricum unul foarte, foarte bun chiar daca a ratat calificarea.
De fapt toate rezultatele din anul acesta scolar sunt uimitoare si Ozi este un copil extraordinar.
Nu fi suparata

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
Lala_D spune:
Mary eu spun tot ca Roli ca va trece gelozia cat de curand .
Valabil si pentru Elle
Vor mai fi momente dar per ansamblu cam dupa un an, un an si jumatate de convietuire in comun trece.
Miri banuiesc ca ai incercat deja masajul pentru coborarea uterului. Sa stii ca si cicatricea mea s-a vindecat destul de greoi dar eu sunt "rea" de piele ba mai mult dupa sase luni am binevoit sa "scuip" o ramasita de fir netopit ![]()
Ceska iti doresc o saptamana numai up 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
Ellenuta spune:
neata
si poftiti la
!! afara e urat, se pare ca o sa si ploua .. s-au dus planurile noastre de plecat la tara ..
mirikule incearca seara dupa ce te asezi in pat sa pui o greutate pe burtica .. asa cum fac la spital imediat dupa nastere. intreaba moasa unde exact s-o asezi in caz ca nu stii tu exact. 
lala
multi
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
ceska777 spune:
Neata! Multumim de cafea, noi dam pan cakes.
Ellenuta,
cred ca nici vremea de afara nu te ajuta dar precis iti revine zambetul cand vezi fetele, oricat de mare ar fi gelozia Evei sau nazdravaniile ei.
Pupam Anna sa nu ramana nici urma de cicatrice!
Aici se inchiriaza asa: chiria, cehltuielile si ca si o garantie (Kaution) se mai platesc 2,3 chirii lunare. Domnul meu sot, baiat de zahar (in curand ars daca ne frigem cu chiriasa asta) in loc sa ma asculte e dragut! I-am zis asa. Vede cheile cand intra cautiunea in cont. Apoi sa plateasca prima chirie+chelt la inceputul lunii, cum s-a mutat. Sa vedem ca-i cat de cat buna platnica. Aiurea in tramvai: o lasa sa plateasca cautiunea in trei (3!) rate iar chiria si chelt pe aprilie inca n-au intrat.....
Culmea e ca Romania in sine e o mare sperietoare pentru Vest desi multi recunosc (nu de buna voie insa) ca de acolo vine si forta de munca calificata... Mi s-a recomandat tacit sa scot din CV partea cu RO dar asta e viata mea pana acum 3-4ani. Ce sa trec in CV?
LalaD,
uite pe mine ma mai ajuta vremea sa-mi mentin tonusul.. Azi mergem pe o terasa la pranz iar de cina iesim in livada la grill, fug acusica sa fac o salata de cartofi si niste dip-uri.
Grati.ela,
of! Te inteleg dar nu trebuie sa uiti ce copil bun e Ozi. Foarte dotata, silitoare... Si din greseli va invata, cum zice Lala.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
alina023 spune:
Dimitris, baietel scump de Laurici D, la multi ani!!! 

Azi implinesti o varsta atat de frumoasa si esti la un prag atat de special, pe care ti-l vei aminti toata viata!
Dragul meu, fie ca viata sa-ti aduca multe bucurii, mult noroc si mai ales, oameni buni la suflet, asa cum stiu ca tu esti si vei ramane toata viata!
Laurici, sa-ti traiasca baietelul! Va ajunge un barbat de nadejde, sunt sigura!
Zuzici dragi, sper sa reusesc sa intru mai pe seara sa scriu si eu mai mult. Pana atunci va pup!!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
miri_mik spune:
neatsa!
pe noi ne-a lovit trenul:))) la figurat;. jeremy mi-a facut o noapte alba chinuit de burtica cred - am mancat eu aiurea, dar nah, asa se creste mare si eu am platit pretul, ca el doarme acu, dar eu sunt agent de paza la doi martsafoi mici si uriciosi. sotul e lovit in aripa, l-am lasat sa se culce. e o zi superba afara si ii multumesc Celui de Sus ca am terasa sub ochi, daca e, trimit "paduchii contsopisti" afara sa-si scoata ochii acolo si sa nu mai strig constant la ei:)
(primit sms, colega mea de la aeroport, tocmai a nascut gemenii! pfuah, ce efect imi face! pt jeremy n-am plans, dar pt ai ei nu ma poci opri din suflat nasul)
au iesit iar pe terasa. bun.
grati... inutil sa te superi sau infurii... daca ar face totul perfect de acum, unde ar mai fi simtul realitatii ca nimeni nu e perfect. a face greseli - indiferent de care - face parte din procesul de crestere. ozi e deja mai mult decat un vis de copil! lasa-i timp sa invete din greseli!
ceska, chestia cu postul inca la vedere e o neglijenta. ca s-a ocupat postul intern, se poate - ii costa mult mai putin...made in ro, poa sa fie un stigmat. data viitoare prezinti asta ca pe un atu. curaj, un sut in fund un pas inainte.
laurici! la multi ani unui taurash de nadejde! daca e cum sunt taurii, are o viata foarte palpitanta la picioare, plina de realizari! sa fii mandra de el, ca merita!
elle, ce mari sunteti! mi-as dori sa fiu si eu deja acolo, dar cand ajung acolo inseamna ca sunt la servici... ma rog, complicat rationamentul meu... sau nus tiu eu de fapt ce vreau...
va las, se tipa iar. time out in baie pt sacha care nu vrea sa priceapa ca cu tutunette nu mergem in terasa si nici la chantal si nici altundeva... ma iau de cap:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii