Bazar (9)
Raspunsuri - Pagina 50
arcadia spune:
Daaa, super idee cu pozele
avem si noi poze, de fapt mai nou am pt printesa aproape numai hainute de la bazar si primite
valenita, cu rochitele de la tine prestam la vara poze, abia astept sa i le dau
Laura, ce frumuseti de copii ai
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Dodo-pui spune:
Confirm plata pentru produsele castigate de kokiy pentru Bogdan
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diana2242 spune:
Buna,am cam lipsiteu de pe forum dar revin:) licitez si eu L260-7lei,E2-7lei,A112-5lei,A1003-3lei,A149-7lei,a128-5lei,B169-6lei,B91-5ron,b178-10 lei.
pisellino spune:
fetelor a fost o neintelegere ca bb_yasmi a retras produsele din bazar, dar nu-i nimic, ii dau vecinei banii inapoi doar sa le scoateti pe celelalte sa nu mai liciteze cineva
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
katty spune:
Am trimis catre emailul bazarului copie dupa ordinul de depunere a banilor in contul lui David, 20 lei, pentru produsele L269, I96, I99.
AnnaBaby spune:
Licitez S8 10 lei.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg
carminabulina spune:
Dandusa am primit azi produsele de la tine. Imi vine foarte bine pijamaua, aveam emotii sa nu-mi fie prea larga, (multumesc Mihaela 77O) .
Iti voi trimite si Pm cu adresa mea pentru urmatoarele produse castigate...mai ales rochia .
Am pus azi pachetul pentru ada_coman.
carminabulina spune:
Si am o mare rugaminte: daca se poate sa scrieti materialul din care este facut un anumit produs ca poate din poza nu se vede foarte clar! Multumesc!