Bazar (9)
Raspunsuri - Pagina 32
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica va rog sa scoateti din bazar urmatoarele produse pt ca nu stiu pe unde sunt si daca nu le-am dat deja: L61,R28 si daca e cineva dispus sa piarda mai mult timp...toate produsele pe care le-am donat pt robi i le-am trimis mamicii lui,piselino,si as dori sa treceti asta la informatia produsului,pentru ca eu primesc pm-uri sa trimit colete si tot trebuie sa stau sa explic,multumesc! de David si 15+ |
am sters cele 2 produse. referitor la cealalta rugaminet, cum am timp sau vad un produs de la tine notez.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
Selene_Bunny spune:
Produsele pe care le mai aveam de adaugat sunt acestea: http://family.webshots.com/photo/2898620640104961782hWUdkH (de aici incolo)
Le-am pus deja in albumele corespunzatoare.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Selene_Bunny spune:
Mercedes, tricoul H 134 are 48 de cm lungime din umar si pana jos si 29 de cm latime, o fatza. Banuiesc ca este un tricou mai lung, din acela care se poate purta si cu iegari.
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
ana l spune:
Selene, daca sunt deja in albumul de la Picasa, da link direct din el.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui ana l Selene, mai pune haine de vara, ca deacum abia incepe sezonul. Azi e in 17, se trece 2 zile la lictarea obisnuita, deci maxim 19. Iar la supralicitarea de la 17 se trece ca termen 18. Cineva a crezut ca azi e 18. copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008) |
Stai asa, ca nu pricep, ana, daca se supraliciteaza, termenul se reduce cu o zi, nu se prelungeste cu o zi?
Eu am mers pe rationamentul:
Azi e data de 17. Liciteaza cineva la 14.28, se incheie licitatia pe 19, la 14.28. Supraliciteaza cineva la 17.04, se incheie licitatia pe 20, la 17.04. Nu e bine asa?
Faza cu "dupa prima zi, licitatia se incheie dupa 24 de ore de la ora la care a licitat ultima persoana", asta inseamna data de 18, la ora X?
ana l spune:
licitez H 141 si ma actualizez.
Selene_Bunny spune:
Am remediat faza cu 20-ul, acum e 18.
ana l spune:
Selene, uite un exemplu:
lictatie pe 17 la ora 10:00. Termen final e 19.04. ora 10;00
daca mai supraliciteaza cineva produsul pina pe 18 la ora 9;59, termenul nu se modifica, ramine acelasi,a dica 19.04, ora 10;00.
in schimb, daca supraliciteaza pe 18.04 la ora 10:01, termenul se prelungeste cu 24 de ore, la fiecare supralicitare, adica 19.04, ora 10.01. daca supraliciteaza pe data de 18, ora 17:55, termenul devine 19, ora 17;55.
iar daca liciteaza in ultima zi, adica pe 19, termenul devine 20.
In cazul cu costumul de baie, cauti data primei licitatii, setezi automat 2 zile. Te uiti apoi la data la care a supralicitat ultima persoana, in cazul nostru mihaela770 care e 17.04, zicem ora 21:00.
daca sunt mai putin de 24 de ore pina la termnenul deja setat, de la data ultimei supralicitari, mai pui 24 ore.
Daca ai nelamuriri, mai intreaba odata si facem impreuna.
Editez: am vazut ca ai scris intre timp ca ai reusit.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui ana l Selene, uite un exemplu: lictatie pe 17 la ora 10:00. Termen final e 19.04. ora 10;00 daca mai supraliciteaza cineva produsul pina pe 18 la ora 9;59, termenul nu se modifica, ramine acelasi,a dica 19.04, ora 10;00. in schimb, daca supraliciteaza pe 18.04 la ora 10:01, termenul se prelungeste cu 24 de ore, la fiecare supralicitare, adica 19.04, ora 10.01. daca supraliciteaza pe data de 18, ora 17:55, termenul devine 19, ora 17;55. iar daca liciteaza in ultima zi, adica pe 19, termenul devine 20. In cazul cu costumul de baie, cauti data primei licitatii, setezi automat 2 zile. Te uiti apoi la data la care a supralicitat ultima persoana, in cazul nostru mihaela770 care e 17.04, zicem ora 21:00. daca sunt mai putin de 24 de ore pina la termnenul deja setat, de la data ultimei supralicitari, mai pui 24 ore. Daca ai nelamuriri, mai intreaba odata si facem impreuna. copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008) Editez: am vazut ca ai scris intre timp ca ai reusit. |
Da, dar nu sunt sigura ca e bine, ca nu stiam metoda de calcul, adica nu am calculat...
Trebuie o metoda mai simpla. Scriu la Dezbatere.
Edit: sigur nu am scris bine.
ana l spune:
E simplu de tot. Daca te uiti pe mailul comun, cred ca la organizatorice, gasesti manualul. Citeste-l si daca ai nelamuriri iti explica si celelate fete.
Sa stii ca nici eu la inceput nu pricepeam nimic din supralicitari, si preferam uneori sa nu actualizez decit sa fac vreo prostie. Dar mi-au xplicat si Alexandrina, si Kid si mi s-a parut tare simplu. Mai ales la termen, daca mai sunt mai putin de 24 de ore de la ultima supralicitare pina la termenul setat, se prelungeste fiecare supralicitare cu 24 ore.
Nu dispera, lasa ca pricepi in 1-2 zile macim, ai sa vezi.