Bazar (9)
Raspunsuri - Pagina 25
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny ana, tare as fi vrut sa nu te grabesti, le "urcam" eu azi, am posibilitatea sa fac asta, mi-a acordat-o alexandrina... In plus, este posibil sa fac modificari, o sa retrag doua tricouase, acum, la lumina zilei, nu-mi mai par asa prezentabile, au patute si nu-mi place... 68 de cm e 3-6 luni, in niciun caz 9-12... Of, vezi de ce am zis sa nu va grabiti? |
Vezi, ca eu am continuat, stiam ca mai ai de pus si sa nu mai ai grija lor.
Foloseste-te de acces sa faci modificarile cum vrei.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Selene_Bunny spune:
Asadar, acest produs: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5460859760337924738
trebuie la 3-6 luni.
Acest produs:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/F23Ani#5461034650314571410
am descoperit azi, la lumina zilei, ca are o patuta galbena, destul de mare, vizibila, pe o maneca. Asadar, mai bine sa nu ramana la Bazar, il pot trimite ca bonus, daca il doreste cineva.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 E157 - 10 lei - platit si confirmat de mult. E241 - 8 LEI - platesc luni. In rest tot ce am castigat sunt achitate si am trimis adresa pe PM cred ca la toata lumea. Nu gasesc poncho de 1-2 ani castigat si achitat. Nu mai apare la finalizate. |
Da-mi un indiciu despre adresa ta de mail, de pe care ai trimis chitanta pentru E157, sau a fost altfel confirmat? Am obosit cautand-o.
Pe langa E241 mai sunt multe in Finalizate, castigate de tine.
Poncho daca zici ca-i achitat nu mai are ce cauta in Finalizate, mutarea lui in "Castigate" se numeste confirmarea platii.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
alexandrina spune:
Flowers bine-ai revenit, ultimul mail de la tine nu l-am "prelucrat" (acum mi-am adus aminte):
"Alex_Andra, astazi a fost inchis la banca, aseara am ajuns prea tarziu insa luni achit toate produsele mele din finalizate"
Licitatii finalizate pentru:
LoraG76, mamagiuliei, katty, ada_coman, alexandrina (iu-huuu)
Selene_Bunny spune:
alexandrina, modificat eu.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
boticelina spune:
Licitez si
H127 - 3 lei
H136 - 4 lei
Selene, daca castig rochita H136 o repar eu, am masina de cusut...
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Licitez F81 7 lei.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg
alex_andra spune:
Observ ca, pana la urma, fusta L264 a castigat-o mamagiuliei
Daria, sa-mi trimiti, te rog, adresa pe PM, sa ti-o trimit in trasnportul asta.
Ca urmatorul nu stiu cand va fi, astept sa se stranga mai multe colete.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Fetelor, vedeti ca danamiha zicea la Generale, ca are niste haine de dat, daca se poate ocupa cineva de distribuire.
Mie imi e chiar imposibil deocamdata sa mai iau haine, dar poate se gaseste totusi altcineva disponibil.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!