Bazar (9)
Raspunsuri - Pagina 20
pisellino spune:
nu am castigat lampa?ma si mananca anca vecina mea, ii placea asa tare, a spus ca a avut una la fel la copilasul astalalt si il calma era singurul lucru care functiona mai dati-mi si voi o palma fetelor cand vedeti ca supraliciteaza cineva de fapt la cat de ocupate sunteti...un nou capitol in cateva zile...albinutze dragi imi retrag cererea de palmuire
maine mai liciteaza si ea produse de bb mic inca nu stie daca e fata sau baiat dar le ia unisex a spus e o scumpica anca
pup fetelor noapte buna ma duc sa-l culc pe robi
multumim pentru inca o zi de ajutor
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marybehappy Buna seara ! doresc sa licitez R148 la 5 lei si R149 la 8 lei Multumesc. |
actualizez
PS:Confirm plata facuta de Carminabulina pentru Alex si am mutat produselor
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
veronicach spune:
citat din mesajul lui pisellino nu am castigat lampa?ma si mananca anca vecina mea, ii placea asa tare, a spus ca a avut una la fel la copilasul astalalt si il calma era singurul lucru care functiona mai dati-mi si voi o palma fetelor cand vedeti ca supraliciteaza cineva de fapt la cat de ocupate sunteti...un nou capitol in cateva zile...albinutze dragi imi retrag cererea de palmuire maine mai liciteaza si ea produse de bb mic inca nu stie daca e fata sau baiat dar le ia unisex a spus e o scumpica anca pup fetelor noapte buna ma duc sa-l culc pe robi multumim pentru inca o zi de ajutor POZE ROBI BAZAR COPILASHI&ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi |
daca vrei iti las tie lampa....pe 16 lei ca banutii sa se stranga...
un gest frumos...
35+ Matei ...
alex_andra spune:
Ce se intampla, pana la urma cu L264 ?
vreau sa stiu pt cine pregatesc pachetul
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
danyalo spune:
Boticelina am primit pachetelul cu carticelele ma apuc de citit! Multumesc!
Am de facut plata pt. gecuta de la Olishka nu am ajuns cu scuzele de rigoare decat pe la 19,30 cand bancherii sunt de mult acasa . Cele 2 banci Brd din apropiere nu au program sambata.Poate totusi gasesc una cine stie ...daca nu platesc luni!
Felicitari fetelor pt. tot efortul depus. Eu nu reusesc sa tin pasul nici cu cititul. Citesc doar sf. si nu prea inteleg mare lucru.
valenita spune:
Am si eu o intrebare: daca am licitat pentru un produs, l-am castigat si din varii motive nu-l mai vrem, se poate intoarce la bazar? ca am castigat un set de masinute si pustiul meu a strambat din nas, ca lui nu-i plac decat cele de la Hot Wheels.. cum am vazut ca masinutele s-au dat ca painea calda, poate mai sunt doritori. E vorba de setul de masinute J125:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5460004076562623490
Daca e vreo doritoare si fetele sunt de acord, atunci ii pot tranfera setul, deja castigat.
Daca nu se poate, atunci il platesc si-l fac cadou unui baietel mai putin mofturos.
kid spune:
Intru repede sa mai supralicitez la N29 23 lei
si sa-i spun La multi ani lui David de Oliska!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ana l spune:
citat din mesajul lui alex_andra Ce se intampla, pana la urma cu L264 ? vreau sa stiu pt cine pregatesc pachetul Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
Am scris anterior, la L 264 nu s-a terminat licitatia si rugam pe cineva daca e disponibil sa veifice. Azi la ora 14 s-a facut ultima supralicitare, deci nu avea cum sa se termine acum. Eu am mutat-o la finalizate, luindu-ma dupa data scrisa. Nu stiu cum procedam mai departe. Incerc eu sa verific data de inceput.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
ana l spune:
citat din mesajul lui pisellino nu am castigat lampa?ma si mananca anca vecina mea, ii placea asa tare, a spus ca a avut una la fel la copilasul astalalt si il calma era singurul lucru care functiona mai dati-mi si voi o palma fetelor cand vedeti ca supraliciteaza cineva de fapt la cat de ocupate sunteti...un nou capitol in cateva zile...albinutze dragi imi retrag cererea de palmuire maine mai liciteaza si ea produse de bb mic inca nu stie daca e fata sau baiat dar le ia unisex a spus e o scumpica anca pup fetelor noapte buna ma duc sa-l culc pe robi multumim pentru inca o zi de ajutor POZE ROBI BAZAR COPILASHI&ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi |
Piselino, lampa e la licitatii. Am mutat-o cred din greseala, odata cu celeleate care expirau azi.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)