Fulgusori Nov-Dec2009(62)
Raspunsuri - Pagina 20
laviniablaga spune:
miany....ti-am trimis PM!
cu privire la durerea de san...mergi totusi la medic.Daca va pove o bazaconie. zilele astea, daca nu ma insel marti, o vecina, care are fetita de 4 ani, mi-a zis ca a alaptat-o pana la un an jumate, si ca are mari probleme acum cu sanii, ca inca i se mai umplu cu lapte si ca i-a dat doctorul tratament medicamentos........e posibil asa ceva???????????Eu nu prea cred! Femeia aia a terminat cu alaptatul de vreun an jumate..deci....in fine...poate e vreo anomalie!
smaranditza spune:
Multumim de urari Nici nu stiu cand au trecut astea 5 luni...si in acelasi timp mi se pare ca il am pe Timi de cand lumea
miany, si noi i-am luat sac de dormit (pentru ca se tot dezvelea noaptea) si doarme foarte bine asa. Dar eu dupa baita de seara ii pun pampersul, ii dau un body cu maneca lunga, il bag in sacul de dormit si asa sta pana dimineata. Are piciorusele goale si libere...sa pedaleze cat vrea
De cateva zile tot vreau sa va intreb si uit: voi cum faceti diferenta intre tusea cauzata de raceala si tusea provocata de innecul cu saliva? Ca il tot aud tusind si nu stiu ce sa cred. Azi m-am apucat sa numar de cate ori tuseste/zi ca sa stiu ce sa raspund daca ma intreaba pediatra: "cat de des?"
Mucisori are ca si inainte; in fiecare zi ii curat nasul. Temperatura nu are.
Mi-e teama sa nu fie o tuse din aia seaca, sa las raceala netratata si sa-mi faca (Doamne fereste!) o pneumonie.
DianaR spune:
Neata. Apa plata e servita!
Miany, copiilor sub 3 ani nu le este recomandat mersul la salina. Poate o vizita scurta merge, dar nu un sejur terapeutic acolo. Biscuitii potriviti pana la 6 luni (nu mai e cazul vostru) sau ca sa fi si mai sigura pana la 8 luni sunt cei fara gluten. Biscuitii speciali de bebe nu contin zahar, nu stiu daca contin E-uri si margarina, sa te uiti pe ambalaj. Unii sunt si fara gluten, trebuie sa scrie pe ambalaj. Daca vrei sa stai linistita cu sanul mergi la o ecografie mamara. Dureri pot sa apara date de schimbarile hormonale (ciclul menstrual), mastoza fibrochistica, poate un mic chist cu lapte ramas acolo dupa alaptat(galactocel), sau poate o nevralgie/hiperestezie adica ceva ce nu tine de tesutul mamar propiu-zis. Dar ca sa fi tu linistita mai sigur un eco.
Pupilici. Merg la treaba.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
dymomo77 spune:
Andre eu una piureurile de legume/fructe le fac fara laptic. Mai tarziu apar si proteinele in ele carnitza/outz. Eu am zis ca o fac pt ca gustul sa fie altul decat cel de lapte. Plus ca la bebeii cu Lp merge dar la aia cu LM ar trebui sa stea mamicile numai cu pompa in mana iar la mine una cu pompa merge greu sau deloc...
mami fericit de Dan Mihail
DianaR spune:
Revin ca am uitat sa raspund lui Lavi. Sa mearga parintii urgent la un neurolog pediatru si chiar la un neurochirurg. Din ce spui tu la RMN pare sa fie o anomalie arterio-venoasa sau un anevrism, iar crizele ale sunt crize epileptice legate sau nu de anomalia vasculara.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
miany75 spune:
ms fetele(Lavi,Shtephy) de PM (acu sa vedem cand am vreme sa efectuez operatiunea si daca imi iese)...
ms si ptr. celelalte info... Diana[flo],lavi
deci trebuie sa il las pe david acasa ,daca vrem sa facem o incursiune...nu prea imi vine..
apropo de david,acum s-a trezit din motaiala de dimineata si se joaca cu un centru din ala de activitati ,care scoate tot felul de sunete ce imita animalele si trenuletul etc...daca nu se plicitiseste repede imi face capul varza azi..
shtephy spune:
Neata ,sunt prezenta la cafele si frapucine ,senchiu fetelor
Ieri ati scris mult si am picat inainte sa apuc sa scriu vreo doua randuri.
Am fost la medic ieri si speram ca saptamana viitoare sa scap de ghips ,dar nope, trebuie tinut 6 saptamani asa cum scrie pe externare.Cica el mi-a zis ca va fi nevoie de imobilizare timp de 3 saptamani inainte sa vada ca nu vrea cotul deloc sa stea si sa fie nevoie de fixare cu brose .Or mai trece cumva inca 3 saptamani si un pic asa cum au trecut aproape 5 ,DAR macar de s-ar termina atunci.Nu am primit nici o asigurare in sensul asta ,medicul a zis ca in continuare are un dubiu dar spera sa fie bine.O tomografie ar fi fost bine de facut dar cica din cauza broselor nu o sa se vada nimic. Mda ,asta-i "norocul" meu.
Apoi am fost cu motanelul la vaccin .Dar revin ca s-a trezit.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_