Fulgusori Nov-Dec2009(62)
Raspunsuri - Pagina 19
ralu_seby spune:
Niatzaaaaaa!!!!!!!
OFICIAL, prima noapte fara trezireeeee!!!!!!!!!!!!!!
Multumim multumim! Deh, acum nu-mi iau lumea in cap si nici nu sper ca se va repeta aceasta experienta prea des..dar FU TARE BINEEE
Ma bag sa citesc din urma si revin!
Sarbatoritilor zilei de astazi !!!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Niatzaaaaaa!!!!!!! OFICIAL, prima noapte fara trezireeeee!!!!!!!!!!!!!! Multumim multumim! Deh, acum nu-mi iau lumea in cap si nici nu sper ca se va repeta aceasta experienta prea des..dar FU TARE BINEEE Ma bag sa citesc din urma si revin! Sarbatoritilor zilei de astazi !!! pozici botez 07.02.2010 poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
ce fain ca ai dormit the whole night....lasa...ca poate asa va fi mereu de acum inainte! Te pupacesc
My_Lady0091 spune:
dankutza....saru-mana...pernutza..am primit-o cadou cand avea o luna..asa ca nush..de unde e..era culmea sa intreb...
ralu_seby..ai dreptate..e toata taica-su.dar asa mi-am dorit...sa semene cu el la fizionomie...si la caracter cu mine...si seamana...e o ambitioasa....si imi place rau...
Mariuca mamei 15 aprilie
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui ralu_seby Niatzaaaaaa!!!!!!! OFICIAL, prima noapte fara trezireeeee!!!!!!!!!!!!!! Multumim multumim! Deh, acum nu-mi iau lumea in cap si nici nu sper ca se va repeta aceasta experienta prea des..dar FU TARE BINEEE Ma bag sa citesc din urma si revin! Sarbatoritilor zilei de astazi !!! pozici botez 07.02.2010 poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
de la ce ora pana la ce ora te-ai bucurat de somn fara bariere?
Mariuca mamei 15 aprilie
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
sper sa ne mai citim azi..eu zbor...ca e tarziu...la dat picaturi...fier..vit.c..vigantol....facut piure fructe..banana si prune....curatenie..pregatit supitza pentru amiaza....sa papa si ioceva..sper...si e vremea superba pana acu..daca e asaiesim la shooping....ca tati e la munca si sun tem singurele oricum...
Mariuca mamei 15 aprilie
Sum,esse,fui-by me
miany75 spune:
buna dimineta si de la noi!!
Plusez si eu cu niste si "toblerone" cu stafide si alune..ca sa avem energie din belsug..si ma bag la creatie...
FELICITARI SARBATORITILOR ZILEI !! MULTA SANATATE !!
Lavi ce de familii necajite ai tu prin preajma..multa sanatate piticului!!
ralu doamne-doamne sa-i tina naravul Mateiutzului!! felicitari pt.premiera!
Floricik bine te-ai orientat tu..poate gaseste si ea un "irinel"
revin si cu 2 intrebari...una am mai pus-o :1.aveti idee daca se poate merge cu bb asa mic la salina? e contraindicat sau nu?...ca tare ne-am duce pan' la Turda sa vedem ce minunatii au facut aia pe acolo ,mai ales ca vremea e cam aiurea 'these days'... si 2. biscuitii aia fara gluten trebuie sa fie speciali pt.bb ...am gasit in Cora de la ceva firma "GERBLE" se cheama la raionul bio...
poate reusesc azi sa mai pun si eu niste poze pe picassa de la "prima noastra degustare"... dar nu prea stiu eu cum sa pun link direct (poate ma ajuta careva cu un PM)...
va
ralu_seby spune:
Printul a adormit aseara pe la ora 23 si a dormit neintrerupt pana la ora 07:20. Acum a mai atipit 40 min de la 08:20-09.
Cred ca ne ducem azi sa-i cumparam niste hainute ceva la AFI ca merita. Sa vedem ce gasim si pe la Fox )nu de alta dar abia astept sa iesim afara).
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
miany75 spune:
inca o intrebare..dupa care fug la putin smotru...a experimentat careva dureri de san ?! eu nu mai alaptez si de vreo 2 luni ma doare uneori sanul drept,nu simt la palpare nimik.....o fi de la schimbarile hormonale? e cazul sa ma ingrijorez?..
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui miany75 buna dimineta si de la noi!! Lavi ce de familii necajite ai tu prin preajma..multa sanatate piticului!! revin si cu 2 intrebari...una am mai pus-o :1.aveti idee daca se poate merge cu bb asa mic la salina? e contraindicat sau nu?...ca tare ne-am duce pan' la Turda sa vedem ce minunatii au facut aia pe acolo ,mai ales ca vremea e cam aiurea 'these days'... si 2. biscuitii aia fara gluten trebuie sa fie speciali pt.bb ...am gasit in Cora de la ceva firma "GERBLE" se cheama la raionul bio... poate reusesc azi sa mai pun si eu niste poze pe picassa de la "prima noastra degustare"... dar nu prea stiu eu cum sa pun link direct (poate ma ajuta careva cu un PM)... va miany fericita mami de DAVID ANDREI |
LA prima, nu stiu sa raspund
La a doua eu zic ca nu neaparat sa fie speciifcat pentru bebe...eu am citit ambalajul...si daca scrie fara glute...inseamna ca e bun...am luat si eu Organix de la Kaufland si nu scrie neaparat pentru bebe.hai ca iti trimit eu PM!
Andrecluj spune:
Buna dimineata, poftiti la frapucine!Incerc sa filtrez informatiile si sa fac un rezumat, multumesc mult tuturor fetelor care au raspuns. Simi Tu pireul de legume nu-l prepari cu apa sau LP? Dragonitza Nu as avea incredere in chestia cu patratul lp-ului. Eu una dupa o ora il arunc si il refac, mai ales ca scrie si pe cutie sa nu il pastrezi mai mult de o ora.Sa avem o zi frumoasa! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa