Fulgusori Nov-Dec2009(62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

in 4 secunde mi-a stors un morcov, si am obtinut destul de multicel suc

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

iar ma cheama "singurica" ?

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

din ciclul intrebari super stupide , ignorati-o daca intrece limita: daca pentru cereale si alte minuni, inclusiv retetele din cartea aia pe care vi le-am trimis, se prepara cu formula, despre care se stie ca se poate pastra maxim o ora, rezulta ca si mancarea pregatita cu formula se poate pastra o ora? Ca atunci degeaba astept eu marea D in speranta ca va fi mai usor, tot trebuie sa tremur sa fie gata la o anumita ora, tot nu pot pleca la drum cu gentuta cu mancarea? Diana Mi-ai mai spus ca nu te pricepi la LP, dar oare mancarea pregatita cu LP trebuie data tot intr-o ora? Off offf Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

many,felicitari pentru bebe cel lungulut.
si noua ne-a zis sa lasam carnita dar banana ne-a bagat-o.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Raluci, nu esti singura...eu tocmai am cantat feel cu smecherul in brate!

Ralu_seby, in zona asta nuntile se fac ziua...adica de la 13-14, pana pe la 10-11 seara...aia e problema mea cea mai spinoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Cuscri, esti multumita de achizitie?????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

DJ Raluci in za houseeee

Evy, felicitari pt ridicatul in fundulet! Noi vom face luna viitoare si a 2a doza de Rotarix. Mi-a zis o dr. ca este un fel de publicitate negativa impotriva producatorilor pt ca americanii vor sa lanseze pe piata un produs concurent.

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

multumim .

probabil asa este . discutii sunt multe . insa eu nu ii mai fac . mai ales ca acum am aflat (tarziu)- protectia nu este de lunga durata , ci doar cat este sugar si rotavirusul are forme grave pana la 6 luni . nu stiu ce sa zic ...pareri si pareri . nu vreau sa intru in polemici legate de acest lucru . zic doar atat : sa dea Dumnezeu ca toti copii sa fie sanatosi . atat .

Many , felicitari . e foarte bine . pupici lui Vlad .

Mergi la inceput

Andre- buna intrebare, eu zic ca trebuie sa respecti la fel ca la LP

Many - multam, dar oare e bine sa-i bag formula na dilema, cred ca zic pas la cereale, il las doar pe fructe, zic bine oare? Sa traiasca vladu lung si cu greutate in plus

http://www.youtube.com/watch?v=pSX9ExV5GfQ]uite o piesa frumoasa[/url]

Biara - super deci dimineata ne tratam cu naturale de la tine

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

fetele il mai tineti minte pe www.youtube.com/watch?v=x9YHg07NLLc" target="_blank">baiatul asta?

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Andre- buna intrebare, eu zic ca trebuie sa respecti la fel ca la LPMany - multam, dar oare e bine sa-i bag formula na dilema, cred ca zic pas la cereale, il las doar pe fructe, zic bine oare? Sa traiasca vladu lung si cu greutate in plus
Asta ar fi neplacut. Dar cu apa nu se poate? Sau alternat cumva, pentru zilele in care esti in zona bucatariei, ok, Lp in cazul meu, lm in cazul tau, dar cand pleci de dimineata pana seara daca bagi apa ce are? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput