Fulgusori Nov-Dec2009(62)
Raspunsuri - Pagina 10
Biara spune:
in 4 secunde mi-a stors un morcov, si am obtinut destul de multicel suc
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
raluci_b spune:
iar ma cheama "singurica" ?
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Andrecluj spune:
din ciclul intrebari super stupide , ignorati-o daca intrece limita: daca pentru cereale si alte minuni, inclusiv retetele din cartea aia pe care vi le-am trimis, se prepara cu formula, despre care se stie ca se poate pastra maxim o ora, rezulta ca si mancarea pregatita cu formula se poate pastra o ora? Ca atunci degeaba astept eu marea D in speranta ca va fi mai usor, tot trebuie sa tremur sa fie gata la o anumita ora, tot nu pot pleca la drum cu gentuta cu mancarea? Diana Mi-ai mai spus ca nu te pricepi la LP, dar oare mancarea pregatita cu LP trebuie data tot intr-o ora? Off offf Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
grigore_tina spune:
many,felicitari pentru bebe cel lungulut.
si noua ne-a zis sa lasam carnita dar banana ne-a bagat-o.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
laviniablaga spune:
Raluci, nu esti singura...eu tocmai am cantat feel cu smecherul in brate!
Ralu_seby, in zona asta nuntile se fac ziua...adica de la 13-14, pana pe la 10-11 seara...aia e problema mea cea mai spinoasa!
Evy30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby DJ Raluci in za houseeee Evy, felicitari pt ridicatul in fundulet! Noi vom face luna viitoare si a 2a doza de Rotarix. Mi-a zis o dr. ca este un fel de publicitate negativa impotriva producatorilor pt ca americanii vor sa lanseze pe piata un produs concurent. pozici botez 07.02.2010 poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
multumim .
probabil asa este . discutii sunt multe . insa eu nu ii mai fac . mai ales ca acum am aflat (tarziu)- protectia nu este de lunga durata , ci doar cat este sugar si rotavirusul are forme grave pana la 6 luni . nu stiu ce sa zic ...pareri si pareri . nu vreau sa intru in polemici legate de acest lucru . zic doar atat : sa dea Dumnezeu ca toti copii sa fie sanatosi . atat .
Many , felicitari . e foarte bine . pupici lui Vlad .
raluci_b spune:
Andre- buna intrebare, eu zic ca trebuie sa respecti la fel ca la LP
Many - multam, dar oare e bine sa-i bag formula na dilema, cred ca zic pas la cereale, il las doar pe fructe, zic bine oare? Sa traiasca vladu lung si cu greutate in plus
http://www.youtube.com/watch?v=pSX9ExV5GfQ]uite o piesa frumoasa[/url]
Biara - super deci dimineata ne tratam cu naturale de la tine
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
fetele il mai tineti minte pe www.youtube.com/watch?v=x9YHg07NLLc" target="_blank">baiatul asta?
Poze BUBU
asa creste Bubu
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Andre- buna intrebare, eu zic ca trebuie sa respecti la fel ca la LPMany - multam, dar oare e bine sa-i bag formula na dilema, cred ca zic pas la cereale, il las doar pe fructe, zic bine oare? Sa traiasca vladu lung si cu greutate in plus |