Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyella buna fetelor! va rog ajutati-ma cu un sfat... fica-mea de vreo sapt jumate plange dupa baie cand o pun in prosop, iar aseara a plans si la baie ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum...da' plans din ala de se invineteste nu stiu ce sa fac ... oare s-a marit ... are aproape 3 luni si nu-i mai place in apa sau e altceva ? voi cum procedati la baiata? la ce ora ? bebeii plang? fericita de buburuza Andreea Maria |
happyella, citisem pe undeva ca pe la 3 luni se accentueaza colicile si pe urma dispar treptat. Mie plansul asta pana se invineteste imi suna a colici, mai ales ca spui ca plange cam la aceeasi ora. Si a mea plange tot asa pana se invineteste aproape in fiecare zi, cam intre 17:30 si 18. Baita noi o facem la 20:30 si pe urma papa si nani. Nu plange nici la baita, nici dupa.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Nik0le spune:
alexutzzza, nici eu nu cred ca ar fi ceva in neregula cu Yannis, bucura-te ca doarme asa bine! (sunt invidioasa, da' rau! ).
mamidepuiti, bine macar ca noaptea a fost linistita, dupa asa zi... Sper sa dormim si noi mai bine noaptea asta.
Nik0le spune:
citat din mesajul lui catalutza81 ma crezi sau nu urasc sa faca asa...deja si aseara ar cam fi vrut sa dorma in brate...ps:doarme in carucior noaptea . nu vreau sa se obisnuiasca asa, am citit ca de la 2 luni incepe per periculoasa cu invatatul, ca incep sa constientizeze. Plus ca imi e frica sa nu imi infunde iar canalele...asa am patit ultima data, s-a frichinit pe tzatza mea si mi-a infundat canalele la care facusem mastita prima data. Iar acum de fiecare data parca e un facut, numai acolo adorme cu capul si e greu deja Catalutza mami de Irina |
Cata, nu poti s-o tii mai ridicata, sa nu-ti apese pe sanul cu probleme? Sau migreaza ea la loc unde-i convine?
mamidepuiuti spune:
nu am salutat
is zuza rau...dar de dimi ma invart si prin bucatarie,ca am facut mancare,v-am citit si pe voi si am si vb pe skype......in conditiile in care alex nu mai doarme de la ora 8...asa ca...intelegeti voi...zic acu' BUNA DIMI,FETELE... si sar'na de cafea
alexutzzza,nu o sa ghicesti cine a facut exercitiile cu cindy aseara...fiimiu cel mare ...je:spectator cu cel mic in brate
ma bucur ca-ti place dieta mea ... ii dam noi de capat pana la urma
io ma laudam ca a dormit alex bine azi-noapte,dar pe langa ai vostri e ...nu-i bai...poate "se ia"...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
catalutza81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Cata, nu poti s-o tii mai ridicata, sa nu-ti apese pe sanul cu probleme? Sau migreaza ea la loc unde-i convine? Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
Hehe! de ar fi asa usor, sta numa' si numa' unde ii convine, adik fix acolo
fac o incercare sa o pun in carut si revin, sper mai usoara
Catalutza mami de Irina
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Cristies cred ca putem face club toate care am pus butoiul in sufragerie ieri...io am avut-o si pe soacra-mea pe cap . app de soacra, Nic0le si prima data si ieri i-am zis de la obraz ca m-as culca, dar a treia oara ii zic ca nu vreau sa vina direct. Catalutza mami de Irina |
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
catalutza81 spune:
Am infrant!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e in carut ce e drept isi suge manutza de zor da cu ochii seminchisi...semn ca adoarme la loc!!!!!!! iuhu!!!! Ce sa fac mai repede? Stiu, ma culc, las naibii treaba :)
Catalutza mami de Irina
al3csa spune:
Somn usor mami Felicitari!!!
La mine nu merge asa.Nu imi da voie sa dorm .. chiar daca doarme daca ma pun in pat tipa dupa mine. Daca stau langa el nchide ochii
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
ana_g spune:
de la noi, ca am cam tras chiulul...dar cu motivatie, sa stiti...e posibil sa fi avut si eu un virus pe stomac?...nu am avut varsaturi/diaree, dar o maare jena, nu stiu cum sa zic....imi simteam stomacul, si inca ma mai resimt...e-adevarat, ca am mancat tare haotic si aproape numai biscuiti...iar luni am gasit uitata de asta vara o inghetata IN CONGELATOR, nu va onchipuiti altceva..dupa ce am verificat sa mai fie valabila, am mancat-o! plus ca am fost infernal de obosita, aproape ca-n prima luna. acum, la 3, ar trebui sa fiu pe pilot automat, ca am experienta...dorm noaptea, si eu am baiat suspect de cuminte, doarme de la 11-12, pana la 7-8! dar nu ma mai minunez, sa fie sanatos si noi pe langa el!
am primit si eu alocatia pe 2 luni!!!!
eu inca sper sa slabesc mancand dulciuri si alte prostii (din graba, mananc multa paine cu...diverse, ce se nimereste)!
marea intalneala sa se stabileasca si daca pot, vin si eu, adica noi....
altceva....acum imi vine si mie filmuletul pus de alexutzzza, poate ridic si eu un picior, ceva...ca au inceput sa-mi atarne tot felul de treburi...apropo...vaaai, ce slaba m-am simtit dupa ce am nascut!...dintr-un foc eram cu 10 kile mai slaba, mai aveam doar 5 de dat jos, si inca mai am...asaa, deci ma simteam eu usoara ca un fluturas si cu talia ca de viespe si cu abdomenul ca masa de calcat!!! asta cam o luna si un pic...apoi...entuziasmul a trecut...am constatat ca cele 5 kile nu mai vor sa plece si ca am inceput sa am burta, ca s-au lasat toate alea de pe acolo. parca as fi insarcinata in 4-5 luni, serios!!
CAUT PEDIATRU IN SECTORUL 1!!!SERIOS!!prin apropiere, oricum...
mama lui STEFAN
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Neatza si de la noi.... io-mi duc copilu' la doctor....nu stu ce sa fac...e normal sa doarma asa mult? aseara s-a culcat la 23:30 si azi dimineata la 9 l-am trezit noi, veselie nevoie mare, dat din maini si din picioare, ras 180ml de biberon, acum gandaceste pe aici pe langa mine pe canapea....activ e, sanatos e, de mancat, mananca....dar 9 ore jumate nani....mi se pare mult...intr-adevar seara inainte de nani zici ca nu-l mai satura nimic...mananca si mai cere si iar mananca si uite asa in vro ora mananca 230-260ml nu am ce ii face, treb sa ii dau ca daca nu i dau cat cere nu se linisteste si da din maini il iau in brate si ma plezneste da tare asa si e agitat si cauta macare....deci deja stiu lectia dupa cateva seri de lupte: i dau pana pica lat...dar apoi e normal sa doarma atata? voi ce stiti? ca stiu can era mic din spital mi-a zis ca nu e bine sa doarma mai mult de 4-5 ore ca intra in convulsii, hipoglicemie...mai e valabil? Mariucasara noi fumam Vogue Aroma Menthol (jardin sous la neige) cristies, da, stiu m-am gandit la asta, o sa ne refugiem pe balcon si inchidem usa, asta e! acum o sa fie mai ok, la iarna insa...iesim cu hainele pe noi. Oricum ne bate gandul sa ne mutam, ne cautam de mult ca aici sub noi s-a deschis un rest libanez El bacha si a devenit cam galagie, plus ca lucreaza la decorarea rest din nov si io ...mi s-a luat deja de bzzzzzzz! brrrrrrr! boooorrrrrr! boc ! boc! boc! Acum mai nou nu mai avem loc sa ne parcam si se urca astia si pe trotuar cu masinile si nu am loc sa ies cu carucioru din bloc.... Mi-a ajuns...Azi dupa masa mergem sa vedem un apt, la acelasi pret (CHIRIE) sa vedem... si....cu butoiul??? asa dintr-o data? fara motiv? si io ieri am fost cam....deprimata, simteam asa o deprsie si o apatie cum nu am avut demult, asa fara nici un motiv simteam elefantu (asa ii zic io cand am stari d-astea, parca ai un elefant care-ti sta pe piept) ma bucur ca v-au fost de folos carticelele si filmul. Poate faceti voi exercitiile, eu inca nu m-am hoarat sa ma apuc, inca insist la dieta aia cu paste, ciocolata si cartofi prajiti.... de Yannis |
stai relax ca ASA face si ivan............
de pe la 6 manca din ora in ora apoi baga somn la greu..desi inca asa de mult m-a dormit,.............numai 8 ore, atat a fost recordul lui..............
eu zic ca nu are nimic.......................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze