Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa [apropo cum se zice colac pe engleza? sa caut si eu detalii, pls ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
swimming ring
Mirela fericita de Mara Ioana
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
swimming ring Mirela fericita de Mara Ioana |
ms
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ale1212xa spune:
noapte buna fetele, ne citim dimineatza
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Rezolvam cu posta romana. Va rog doar sa-mi scrieti pe PM, ca atunci cand dau comanda sa nu trebuiasca sa scormonesc prin capitole sa vad cine vrea, ce culoare, etc. Mirela fericita de Mara Ioana |
Salut!
Vreau si euuuuuuuuu...pliiiiiz...stau tocmai in Tg. Neamt, dar daca se poate rezolva cu posta romana ar fi suuuper, ca n-am cum sa ajung tocmai in Bucuresti .
Pliz...pliz...pliz......
Trimit si PM...oricum nici nu conteaza in mod deosebit culoarea, important e sa poti sa-mi iei si mie...
Editez...cu gandul la colac, am uitat sa salut.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Eu PROPUN sa ne vedem duminica, pe 9 mai, la ora 12, in parcul... ei, asta cu parcul e mai delicata, as zice Tineretului ca s-a propus mai devreme, mie oricum mi-e indiferent in ce parc ne intalnim, ca daca nu e parcul de langa mine, tot cu masina si cu toata trupa vin. Am zis 12 in ideea ca oricum stam macar o ora si are timp si miremia sa ajunga si poate n-o incurcam prea tare pe cris.d. Oricum va previn ca vin echipata cu esarfa si, daca e cazul o sa-i dau sa pape Irinei. Vorbeati de poze, va rog de pe acum sa evitati sa ma pozati, ca precis o sa ajunga pozele publice. O sa stau mai intr-o margine, asa, sa va fie usor sa nu ma bagati in cadru. Da, stiu, nu-s sanatoasa la cap. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
cum sa stam doar o ora!!! intr-o ora nici nu reusim sa ne strangem, intotdeauna mai intarzie cineva, apare neprevazutul si apoi cate avem sa ne spunem, pe putin 2-3 ore zic!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
ayanna_xem spune:
N-am citit decat ultima pagina si am vazut discutia despre colac...de cand am vazut pozele vroiam s-o rog pe Miremia sa-mi spuna de unde l-a luat ca taaaare mi-a placut.
Ati fost foarte harnicute intre timp....ati scris asa muuult, nu cred ca pot sa recuperez acum ca sunt cam obosita, o sa incerc maine.
Noi azi am fost la plimbareala...io a trebuit sa merg la dr la controlul de '6 saptamani' (care la mine s-au facut 12!)...
...si cum doctora mea e la Piatra Neamt, mi-am luat zgubiliciul cu mine ca nu stiam cat dureaza deplasarea si ea nu sta cred ca mai mult de juma de ora fara mine...daca nu are tzitzi atunci cand vrea ea, urla pana ramane fara aer.
Si cum soferul familiei sunt io (ca barbat-meu de cand a avut accident nu mai vrea sa conduca si cu toate 'terapiile' mele tot n-am reusit sa-l conving sa se urce la volan) bineinteles ca mi-am luat si sotul cu mine...
...si imaginati-va ce comici suntem noi...
barbat-meu e ditamai namila de 1,80 si 100 kile, adica aproape dublu fata de mine...sa vedeti ce luuuung se uita lumea la noi cand il ajut io sa se urce in masina cu gagalicea, in spate...ii deschid usa, o inchid, ma asigur ca 'toti pasagerii sunt la bord' si abia apoi ma urc la volan...iar io sunt cam pitica asa, tre' sa-mi trag scaunul maxim in fata ca sa ajung bine la pedale si abia ma vad din spatele volanului...va inchipuiti cam ce imagine de Stan si Bran oferim...
Concluzia de la dr: sunt ok, operatia s-a vindecat super bine, am primit 'verde' (cam tarziu ce-i drept...dar na! asa a fost situatia...recuperam noi de acum...numai bine, ca de cand doarme printesica toata noaptea pot sa zic si eu cu toata gura ca 'am chef' ca pana acum nush ce aveam dar in anumite momente 'ma cam durea capul')
V-as mai spune cate ceva, dar asa mi s-a pus o ceata pe ochi si m-a luat un sooooomn si nu ma mai pot concentra deloc...ca io intrasem sa spun doar ca vreau colac, dar m-am mai intins un pic la vorba...
hai ca mai intru maine, poate reusesc sa si recuperez din urma...
Va ...somn dulce...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
Andre_lina spune:
pe scurt ca tudor hiberneaza de mult si eu hoinaresc pe net... mai dau un anunt doua...
azi petrecut zi la cumparaturi, 3 mese in public, am dat cora de-a berbeleacu, sun plaza has no secrets ...
am facut cumparaturi caci maine plec la tzara, la bunici, la focSENI, cu tudor in principiu.. si ma rog sa vina si mama, ca mi-ar fi fff greu pe drum singurica, si mai ales acolo printre zapaciti.. am 3 verisori acolo de 14, 12, si 1 an ai 8 luni, in toiul actiunii, o matusa disperata si extenuata, o bunica ce-i rasfata si le strica dramul de educatie pe care apuca matusa sa o instituie... si un bunic care se simte cam rau, el e motivul deplasarii in tromba, ca nu prea aveam chef de drum cu bagaje si toate acareturile dupa mine... dar asta e, vreau sa il cunoasca pe Tudor, si sa le fac cateva poze impreuna. L-am iubit si il iubesc mult pe bunicu, mereu l-am vazut barbat bine, e uimitor ce face batranetea.. mai ales varsta f inaintata, sper totusi sa mai ramana printre noi ... ooof..
Am citit din urma...
multumesc tuturor pentru complimente, insa chiar ma simt ca am burta, dupa masa mai ales... oof mai mai...
descarc si programul cindy crawford, de ce nu.. stiu ca voi face de vreo 3-4 ori apoi din an in paste...
tot leg magic e baza la mine, ca ma impiedic de el si ma mai urc cateva minute
ma bucur ca a fost util linkul cu rochiile chinezesti
oof... retinusem niste intrebari din capitolul trecut dar am citit acum o ora si am uitat, dar voi reveni.
la tzara am net la o matusa din alt sat, incerc sa ajung sa citesc!!! si sa si scriu!
va pupam, tineti-mi pumnii pentru pe drum maine!
AAAAAAAAAA
SI DIN VIATA CA O TELENOVELA
parintii mei s-au impacat si ca de obicei, cineva trebuia sa ramana oaia neagra, de data asta eu, care m-am bagat si i-am tinut partea mamei, si astfel tata nu vb cu mine de ceva timp... asta este, invatatura de minte!
va pup, noapte buna!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
iulenca spune:
Oauuu nici un mesaj de az-noapte de la 2. Bravoo inseamna ca bebeii au fost cumintei si mamele inca dorm.
Eu m-am trezit ca am trimis iedul cel mare la gradi asa ca dau o cafea pentru toata lumea.
O zi buna va urez.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
bubu_bu spune:
neata fetele!eu servesc una multumim iulenca
pana va citesc pe voio zi buna sa aveti!
poze
bubu_bu spune:
la multe lunite florin cristian,alexandru,mara letitia,bucura nicolia si vladimir tudor
poze