SOS!!!!!!!!! MOBILIZARE PENTRU MARIUS!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Multumim de vesti.
Am vrea sa citim mai des despre evolutia lui Marius
Si sa nu uiti de raportul lunar, pt transparenta
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
ramyteo spune:
acum ca e mai linistit putin e mai bine dar va pleca iarasi in Germania la consultatie ca sunt programati in septembrie parca, oricum o mai intreb o data pe Dana ca sa nu vorbesc prostii.
Am sa fac si raportul, multumim
Sanatate multa la toti si toate!!!
Votati fitzoasa mea
alexandrina spune:
Responsabilului de caz umanitar i se cere, prin regulament, un asa-zis raport lunar in care sa apara:
- suma primita in ultima luna
- destinatia banilor
- starea cazului sau/si ce se mai necesita ca ajutor
Acesta este un minim de prezenta cerut la umanitare. Sa zicem, pana la data de 7 a lunii (daca exista urgente se accepta si motivari).
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ancadragoman spune:
va multumesc pentru redeschiderea cazului
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman va multumesc pentru redeschiderea cazului anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
multa sanatate
suntem alaturi de voi
ancadragoman spune:
Rhyanna mersi
Fetelor pe 7 noiembrie este programat la o consultatie si eventual o operatie in Germania ,in functie de cum este tensiunea la ochi.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
dana.andrei spune:
Buna seara!Sunt mama lui Andrei, am reusit sa ne facem cont si cat putem va vom tine la curent cu evolutia lui.Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi si pt redeschiderea cazului..Stiti ca in 7 noiembrie vom pleca in Germania ( in data de 8 la ora 9 avem programarea),la control.Nu stim ce va fi, dar speram ca totul sa mearga bine.E destul de greu ca dupa 10 operatii inca e sub tratament medicamentos + picaturi si tensiunea e usor ridicata,lucru care nu e tocmai bun. Andrei a inceput scoala,este in cls a XI a,se straduieste sa fie in pas cu ceilalti copii sau chiar mai bun.A luat deja un 9 la lucrarea de la mate si un 10 la elctronica. Multumim inca odata!
madyrizi spune:
bine ai venit!
sa va intoarceti cu vesti cat mai bune.
te asteptam mai des pe la noi .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
Jasmin012 spune:
Buna,cine face confirmari de plata, Ancuta? Ca am platit si eu niste pantaloni pt Marius_andrei (17 roni pe nume CN). Daca stiam ca s-a redeschis cazul mai plateam cate ceva pt el. Pai atunci modificati si in lista de la bazar, de la cazuri umanitare. Ca azi dimineata scria ca nu se fac plati decat pt produsele donate pt el.
Rog o confirmaredeplata la pagina 17 de la bazar, unde se afla lista cu platile facute.Multumesc.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...