SOS!!!!!!!!! MOBILIZARE PENTRU MARIUS!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 16
dana.andrei spune:
Vai de mine fetelor, va multumim din suflet ca sunteti si ati fost tot timpul alaturi de noi. E greu, dar avem nadejdea ca vom trece cumva si peste asta.Incercam sa adunam cat mai multe formulare pt cei 2% si anul acesta incepem actiunea din toamna. Andrei incearca sa faca si el un banutz, este ucenic la un atelier de electronica, munceste din greu,(se bucura daca primeste si 5 lei) ii place f mult si il ajuta sa castige experienta si ce este important e ca mai uita de probleme. Va pupam cu drag
Ramona, vezi si tu ca plecam dimineata si ajungem tot seara acasa si cand ajung nu stiu pe ce sa pun mana.Vb sambata.
dana.andrei spune:
Am gasit ceva frumos la Alinuk[/orange] "Nu exista in dictionare si nu este inventat in cuvintele niciunei limbi, ceea ce simt parintii pentru copii lor" Asa este alinuk
dana.andrei spune:
Am intrat, am citit, stau cu Andrei si nu stim ce sa va spunem.Suntem tare bucurosi ca va stim alaturi de noi, ne face foarte bine chiar si o vorba buna. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti si sa va aiba in grija lui.
ramyteo spune:
http://community.webshots.com/slideshow/580158526mTdHKO?mediaPosition=1
Dragelor, va punem cateva pozici cu Andrei de la concursul ce l-a avut ieri. A avut 3 proiecte: un premiu III, o mentiune si un premiu de inovatie. A muncit toata saptamana, Dana i-a fost alaturi , au fost tare ocupati.
Va pupam si va dorim tot binele din lume
alinamoro spune:
Felicitari Andrei!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
dana.andrei spune:
Buna fetelor! Avem o perioada foarte aglomerata, Andrei cu concursul, acum cu tezele si suntem tare in urma ,cu scoala, se streseaza, are emotii si uite asa trebuie sa mergem inainte.De lucrurile astea mie nu prea-mi pasa, dar ma doare cand il vad ca vrea sa tina pasul cu colegii. Am amanat vizita la medic de la HD, Andrei daca nu e linistit nimic nu iasa bine la control. Va pupam
http://community.webshots.com/slideshow/580158526mTdHKO?mediaPosition=1
Multumim frumos Alina!