"LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**195**"
Raspunsuri - Pagina 5
Anaan spune:
...si arata micsunica margelele si stie ce-i cu telefonul
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Gianina34 spune:
daca tot m-ati starnit...
eu sunt stresata si pentru ca pe toata perioada sarcinii am luat incontinuu pastile (aveam grafic pe ore/zi) ; am luat mii de pastile, am facut tratamente peste tratamente, anestezii...
incerc sa nu ma mai gandesc la efectele adverse care le-am citit pe prospecte
ca sa nu mai vorbesc de toate medicamentele care i le-am dat de cand s-a nascut
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Pai cu rontaitul...parca nici dintisori multi n-avea...sau ma insel? Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
8 dintisori + 4 masele + 2 viitori canini
avem 1 anisor
Anaan spune:
Ma gandesc ca nu le-ai luat asa, aiurea, ci dupa recomandari medicale, asa ca incearca sa nu-ti mai faci griji. Zic "incearca", fiindca stiu ca nu-i totdeauna la indemana sa si reusesti, ca bine zicea Saby, suntem mame si ingrijoratul asta cam e in fisa postului
Anaan spune:
citat din mesajul lui Gianina34 8 dintisori + 4 masele + 2 viitori canini Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
Bine mobilata gurita micsunicii!!!
Poate ca nu vrea sa rontaie nimic cum nu sta ea prea grozav cu apetitul...
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui Anaan Poate ca nu vrea sa rontaie nimic cum nu sta ea prea grozav cu apetitul... |
daca-i dau eu cate o bucatica de biscuit/paine mananca, altfel ea singura, nu ...
avem 1 anisor
Anaan spune:
Andrei la partea asta sta bine, ii place sa roada si sa molfaie paine, biscuiti...in schimb la sortat forme, le roade si cam atat.
Gianina34 spune:
ce sa sortam forme? vise
astea sunt bune de limbutit, rontait, lovit unele de altele
avem 1 anisor
Ela78 spune:
Multumesc mult Magdyi, Saby si Geanina pentru incurajari!
Imi iau inima in dinti si mergem maine la ortoped.
Magdyi, felicitari pentru bebe de 10 cm din burtica! Sarcina usoara in continuare! Esti foarte curajoasa Tatal meu tot incearca sa ma convinga sa-l fac acum repede pe al doilea, sa-mi mai prelungesc concediul cu 2 ani si sa creasca amandoi impreuna, dar eu am reusit sa gasesc mai multe argumente "contra" decat "pro"
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Anaan spune:
Ela, Andrei mergea cu talpile orientate in interior. Am fost la ortoped la Tg. Mures, mi-a zis ca nu-i nimic cu oasele, ci doar o greseala de pozitionare a piciorului.Mi-a spus sa nu-l mai pun deloc in premergator- asta se intampla cand bebe avea zece luni- si sa-l incalt cu ghetute pe glezna, cu talonet, talpa mai dura, dar flexibila...si sa revin cu el la control pe la un an si jumatate, dupa ce merge bine..Si eu te sfatuiesc sa mergi la ortoped, ca si daca este ceva, solutiile sunt multe si nu neaparat complicate