"LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**195**"
Raspunsuri - Pagina 17
Pisik06 spune:
SHASA, f tare ideea ta cu clubul. Poate sa fie Ana sef de pluton mototolesc? Ca doar e cea mai mare
DYANA, interesanta explicatia ta. E posibil sa fie speriata de perspectiva mersului. Sau lenesa. Una din doua. Oricum, tu esti la fel de rabdatoare si intelegatoare ca intotdeauna si ma faci sa
JOANNA, stai linistita, ca nu de la laudatul tau de berbec mi se trage mie. Eu ma bucur de progresele tuturor copiilor, ca doar de aia suntem un club, o familie nu? Si oricum, tu ne vizitezi frecvent, ne povestesti si altele, nu intri doar sa dai raportul cu "ce grozav e al meu". Din fericire, nu mai sunt astfel de cazuri, dar a fost o perioada cand persoane care nu intrau cu anii, intrau doar ca sa zica ce face copilul si gata. Dar nu zic mai multe, ca nu e cazul.
Cat despre faptul ca ai dus berbecul la controale, f bine ai facut. Cred ca pana la urma asta voi face si eu, desi ma cam codesc. Dar trebuie sa scap "oficial" de fluturi
FLORIC, ADRISIMO, sanatate puilor. Naspa faza cu aspiratul,exact asa o tinem si noi pe Ana la aspirat si urlaaaaaa, de cred ca o sa ma trezesc cu Protectia copilului pe cap. Si dupa ce terminam tot nu se opreste, trebuie sa ii provoc un "soc" sa taca. Cu suflatul usor in fata nu a mers, asa ca am spart un balon, care oricum nu a facut mare zgomot, ca era dezumflat, dar a functionat, i-a atras atentia. 5 secunde ca pe urma a luat-o de la capat, dar ma rog....
Am mai pus-o pe Ana la o tura de desene, ca era asa suparata de la aspirat, cu nimic nu o puteam consola
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Anaan spune:
Floric si Adrisimo, sanatate puiutilor!
Mototolimea mea a inceput de azi dimineata sa stea tot mai mult in picioare singur, nesprijinit!Pasi nu face, dar bun s-asa!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
dannnah spune:
Fetelooorrrr, Marei ii curge nasul...nu i-a curs niciodata, nu stiu ce sa fac! Alte simptome nu are (deocamdata), are voce infundata...Am sunat pediatra, mi-a zis de Nurofen si Vibrocil. Am o intrebare: eu am o sticla desfacuta de Nurofen din decembrie, o mai fi buna? Nu scrie nimic pe prospect referitor la pastrare.
Bebelusa Mara 23 martie 2009
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 FLORIC, ADRISIMO, sanatate puilor. |
multumesc!
dragastoasa de
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Anaan Floric si Adrisimo, sanatate puiutilor! Mototolimea mea a inceput de azi dimineata sa stea tot mai mult in picioare singur, nesprijinit!Pasi nu face, dar bun s-asa! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
multumesc!!!
ptr "mototolimea" ta
dragastoasa de
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui dannnah Am o intrebare: eu am o sticla desfacuta de Nurofen din decembrie, o mai fi buna? Nu scrie nimic pe prospect referitor la pastrare. Bebelusa Mara 23 martie 2009 |
A nu se utiliza dupa data de expirare înscrisa pe ambalaj. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
dragastoasa de
dannnah spune:
Multumesc Adrisimo28!
M-am laudat cu soarele de dimineata - s-a dus ! Mara a adormit acum, inca nu i-am dat Nurofen, astept sa vad cum e cand se trezeste. Cred ca stiu de la ce i se trage...aseara am facut baita amandoua si cred ca i-a fost cam rece...
Multa sanatate tuturor!
Mara
Bebelusa Mara 23 martie 2009
gigelica20 spune:
Hmmm...ce zi frumoasa ca sa aniversam un Davidutz si o Briseis...ah si un tiz de Piton - adica Victor Aidan...
DAVID
Briseis
Aidan Victor
Pentru mamicile norocoase - Olishka, Georgiana310 si Mona_B - multi si un brat de floricele...
www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Floric spune:
citat din mesajul lui Anaan Floric si Adrisimo, sanatate puiutilor! Mototolimea mea a inceput de azi dimineata sa stea tot mai mult in picioare singur, nesprijinit!Pasi nu face, dar bun s-asa! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
I-a prins bine mustruluiala de pe forum. Of, macar de rusinea asta sa inceapa si Ana si Rares sa faca ceva pe picioarele lor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
saby spune:
LA MULTI ANI DAVID
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia