Comori de nov-dec 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Avem o gravidutza noua si care muncea pe branci pentru bb , yupiii !

Ioana, nu puteai sa zici si tu ca-s poze cu tine sexoasa si frumoasa. Adica interzise balenelor esuate in ultimaluna de sarcina . Ma duc in pat, eu am depresie prenatala cand vad cantarul la cifra 8 aproape

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

DAAA venim si noi pe 17 , unde ne vedem? si la ce ora?

cine e graviduta noua? mai stiu si eu pe cineva..... dar a dat un semn si a disparut,poate revine cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Hello!
Otilia, m-ai facut sa fiu detectiv, mai, ne tii in suspans....da macar am descoperit noua graviduta.....

Noi avem catelus, labrador...de fapt catelusa, e o dulceata si Bia e efectiv indragostita de ea, sunt atat de bucuroasa.

In rest, mai am 2 saptamani de servici si gata, intru in concediu, abia astept ca m-am saturat si de salar redus, si de descentraizare si de disponibilizari....

27+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Eu cred ca Eveline a descoperit graviduta de care ziceam pentru ca a scris pe forum. Dar acum ce ma fac cu Alexa care m-a pus pe jar, ca zau ca nu stiu de cine zice ea

Eveline, ce repede intri in prenatal. Eu mai am tot cam 2 saptamani.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Eu cred ca Eveline a descoperit graviduta de care ziceam pentru ca a scris pe forum. Dar acum ce ma fac cu Alexa care m-a pus pe jar, ca zau ca nu stiu de cine zice ea

Eveline, ce repede intri in prenatal. Eu mai am tot cam 2 saptamani.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Pai am facut un calcul si mi-am lasat 45 zile dupa ce nasc (trebuie 42 de fapt) si mi-au ramas 81 inainte.... De fapt saptamana asta la sfarsit intru insa mai merg o saptamana ca e inchidere de luna...
Tu probabil iti iei 60 zile inainte si 60 dupa...ca altfel nu-mi explic... sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTI, tu plangi de sunci iar eu de tzatze...facem schimb???
Mami, ai timp sa dai jos kg in plus, in plus cu 3 cucuiete nu cred ca poti ramane prea mult cu kg multe.

Am hotarat sa il ducem pe paul la moreni sambata, dar eu inca stau pe ganduri ca nu e cel mia bun lucru pt el in perioada asta......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Pai vedeti...sac sac sac ca doar eu stiu, ba cred ca mai stie cineva, vad ca vitoarea mamica , nu a zis nimic, a bagat un cap si a fugit, poate revine cu vesti daca o desconspir, macar sa ma bata, e vorba de Vio Vio mami de Bianca

sarcini usoare proaspetelor burtici, si nasteri usoare pentru cele care mai au putin.... vad ca incep sa apara bb 3 din ce in ce mai des.....ah ce as vrea alta situatie ca zau ca nu as spune hop

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paxela

Pai vedeti...sac sac sac ca doar eu stiu, ba cred ca mai stie cineva, vad ca vitoarea mamica , nu a zis nimic, a bagat un cap si a fugit, poate revine cu vesti daca o desconspir, macar sa ma bata, e vorba de Vio Vio mami de Bianca

sarcini usoare proaspetelor burtici, si nasteri usoare pentru cele care mai au putin.... vad ca incep sa apara bb 3 din ce in ce mai des.....ah ce as vrea alta situatie ca zau ca nu as spune hop

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,

, nu-mi vine sa cred.
Si cat am mai dezabatut eu cu ea sa o conving ca e mai bine pentru Bia sa aibe un fratior. Ea nu si nu. M-ai lasat masca dar ma bucur ca am avut feeling bun, ca nu e cine ziceam eu. Macar atat.

Vio, ma bucur enorm pentru voi. Sa ai o sarcina si o nastere usoara, sa fie bb sanatos si cuminte!
Poate intri si ne scrii impresii la cald. Cum v-ati hotarat? ce zice Bia?

Alexa, pai tu esti asa de tanara. Ai mult timp sa te razgandesti.
Eveline, eu vin la servici pana la 37 de saptamani ca sa am cat mai multe saptamani dupa aceea cu copii. Dar nu ma vait ca mai am foarte putin.
Ioana, acum tu ce vrei, si si ? Dupa ce termini cu alaptatul poate se umplu din nou, cel putin eu una am avut norocul asta de 2 ori.

Mergi la inceput

Otilia "mi-e rau" cand vad in ce saptamana esti....cand a trecut timpul???!!!! Indata indata ne-o prezinti pe Iulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Aloooooooooooooo, nu ma lasati in ceaaaataaaaaa, cine e noua graviduta????????????

PS: maine ma primeste la consult un doc dermatolog f bun. Sper sa ii dam dea cap problemei cu sfarcurile.

Mergi la inceput