Comori de nov-dec 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 17
mirandolina spune:
Salut si eu fetele "noi"
Am avut niste zile mai pline asa ca v-am citit in fiecare zi, fara sansa sa mai si scriu
mistic sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara
simona ce scump e bufleiul mic!!!! Cred ca amandoi iti seamana sau oricum, sunt frumosi de pica
vio pe vremea inceputurilor de "comori" eu citeam din umbra, asa ca nu o stiu pe Bianca ta, asa ca te mai astept cu up-date
In rest, mai nimic. Plaja pe paine in WE. gradinita in timpul zilei. Toate doamnele spun ca cel mic e mai nazdravan decat Matei. Acesta isi ia rolul in serios si imi da zilnic raportul despre mancatul si purtatul ochelarilor lui Adam.
Imi fac planuri sa merg in WE cu cortul, cu o gasca de amici. sa vedem daca tine si vremea cu noi.
SMS la 858 pentru copii
Otiliav spune:
Simona, of, n-am cont, nu pot vedea. Nu stiu de ce nu-mi vine sa fac nici pe Facebook nici pe Hi5. Oricum le am interzise la servici.
Am fost cu Ana la control pentru a vedea daca e apta de scoala, al doilea test. Si dupa test de auz, vaz, cantarit (21.7 kg ), masurat (112 cm) urma conversatie ca sa-si dea doamna seama de nivelul ei.
Si o intreaba "Ana Maria tu stii sa citesti?" Ea mandra nevoie mare "Da, cum sa nu, ieri am citit ce scria pe chilotii cei rosii ai mamei la spate ". Bine ca scria Hello Kittye si nu altceva
Dupa care am fost la mare ca am prins o zi calduta. Am pus poze multe aici
Se vede in cateva poze ce burtoi are Anadar vorba aceea "cine mai vede burta cand ea da din gene"
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
misticgirl spune:
Fetelor, noi suntem bine. De cand nu am mai vorbit s-au schimbat multe in viata noastra: ne-am mutat din garsoniera de la Unirii, ne-am cumparat un apartament de 2 camere langa parcul IOR (chiar pe palier cu bunica mea, cea care ma ajuta cu Nicholas)...sunt atat de incantata de apartamentul asta, chiar daca l-am cumparat in 2008, cand erau preturi enorme si am facut credit pe 30 ani pt el.Garsoniera am inchiriat-o, cu banii de la chirie si inca pe atat platim ratele lunare la banca.
Silviu, sotul meu lucreaza tot acolo, insa eu am lucrat redactor la Antena 2 din ianuarie 2007 pana in oct 2008, cand m-am mutat la TVR. De atunci sunt redactor la TVR, respectiv deparatamentul programe TVR 3. vara trecuta am absolvit cea de a doua facultate (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - FJSC din cadrul Universitatii Bucuresti). Sunt mandra ca am reusit sa fac si o facultate de stat, la zi, sa am si o familie si sa lucrez in acelasi timp,
Acum sunt la MASTER, tot la FJSC, fac la zi un master de jurnalism tematic. Am terminat primul an, mai am inca 2 semestre, in iunie anul viitor dau dizertatia.
Sunt insarcinata in 19 sapt, am DPN 17 nov, tot in noiembrie o sa nasc si tot baietel din ce mi-au spus 2 medici pana acum . Pe 1 iulie voi face echo morfologica de trim 2 si probabil ca atunci ni se va confirma cu certitudine sexul lui bb 2, desi eu am un feeling ca tot baiat este, deci nu prea astept nicio schimbare.
Nicholas merge la gradi din 2008, a terminat acum grupa mijlocie. Trecem grupa mare, suntem tare fericiti . Merge la o gradinita de stat construita in 2008 in curtea scolii generale nr 86, chiar in fata blocului nostru, facem 2 minute pana la gradi. El este slabut, ca si noi: are 17 kg, iar inaltime nu stiu pt ca nu l-am masurat de mult. E destul de inaltut, insa nu cel mai inalt din grupa.
Promit sa va mai scriu curand, acum am putina treaba
Claudia 19+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
simonacip spune:
Neata.
Mirandolina, ce bine de voi acum vara cu marea aproape..Mi-e asa dor de mare...dar nu reusim sa plecam nicaieri anul asta...dar macar stiu ca merita pentru casa efortul asta...Bufleiul nici nu-mi dau seama cu cine seamana. AMandoi au culorile sotului (ochi, par, ten), de la mine au luat pe ici colo...s-au descurcat ei sa ia ce e mai frumos
Paxela am vazut si eu baletul, ce frumos, ce miscari calculate pot avea puiutii astia
Otilia, unde mergea Ana cu rochitza aia neagra? Era vrajitoare cumva?? In ce priveste burtica ei..mi-aminteste de mine, asa eram si eu cind eram mica...si pana la liceu chiar la fel am fost. Asta e conformatia ei, pune mai mult pe burtica. Eu si acum imediat ce maninc ma rotunjescla burta si cit as slabi burta tot am.
Misticgirl, sa duci sarcina cu bine pana la capat si bb sanatos sa fie, nu mai conteaza ca-i fata sau baiat. SI eu am licenta tot la FJSC, tot jurnalist sunt de profesie, dar nu mai lucrez in domeniu, am lucrat la radio ANtena Bucurestilor o perioada in timpul facultatii si apoi un an la Mediafax....Dar nu prea "m-a prins" ca sa zic asa...
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Otiliav spune:
Simo, da, e rochita de vrajitoare. Nu mergea nicaieri dar venise prietena ei in aceea rochita, se se laude cu achizitia si asa le place lor sa faca schimb de rochii. Se prostesc si ele.
Mai dar ce modesta esti. Ah, si pe tine cu burta nu te vad nici intr-un cosmar. De cand te stiu esti o slabuta, si ce picioare ai
Mistic, pai numai schimbari frumoase de cand nu ai mai scris. Viitorul suna bine !
Alexa, ce mai face Onitza, ca de ceva vreme nu am mai vazut-o activa, nici pe forum, nici pe mess. Sper ca-s bine.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
onitza spune:
OTI, cum te mai simti? Pupam pe cele trei printese.
Noi suntem relativ ok, doar ca are daniel o perioada nasoala cu crize de plans si urlete, dintii , colicii , amandoua, nu stiu....cert e ca sunt cheauna rau si ma dispera perioada asta. Azi am aflat ca nu am candidoza ci sani iritati de la bebe papacios si haplea. Mi s-a dat alt tratament, sper sa ma ajute. In continuare alaptez cu mari dureri ... eu sunt un pic sceptica in privinta diagnosticului, dar nici candidoza n=as zice ca e. DUpa 4 luni de tratament clar trebuia sa cedeze. Ma mai plang de dureri de spate si oboseala severa...cam atat....in rest crestem suntem mari teroristi si cand face prostioare (ma musca de sfarc) si il cert, imi trage numai zambete.......
Va pup, nu stiu cand mai pot intra, sper cat de curand.
PS: Paul a fost la tara cu ai mei, o sapt, sa vad cu ce impresii vine.
mirandolina spune:
Salutare de la mare!
Simona da, stiu ca marea pare un avantaj, poate chiar si e. Insa nu gustam pe deplin de ea, sincer! Ca si voi suntem atat d emult timp la munca, baietii la gradi, iar in WE ne cam ploua
Cel mai tare ma doare ca suntem la un capat de tara si ca sa ajungem la munte, facem cel putin 300 de km plicticosi printr-un peisaj dezolant de autostrada... Acum am descoperit sudul Dobrogei ca sa iesim la autostrada direct la Cernavoda, si pentru cai care vor sa vina la mare - peisajul e de vis, sau era cand am trecut noi: culturi intregi de rapita, multa verdeata, rezervatia naturala de la Dumbraveni, Adamclisi - foarte frumos pe ruta asta.
Si ca veni vorba de rute...imi arde de munte!!!! MAi am 3 saptamani pana la concediu si simt ca nu mai pot!!!! Ne bate gandul sa tintim la Olanesti anul asta. Ce ziceti? e o alegere buna?
Sa ne intelegem, vreau munte, nu depresiune, nu vale, nu delusor...munte!!!
Va pup! noapte buna si vise frumoase!
SMS la 858 pentru copii
Otiliav spune:
Paul, multa sanatate si o bucurii in viata!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
onitza spune:
OTILIA, multumim de urari.
Azi am vorbit la tel cu MONICA ELISABETA, e la fel de dulce asa cum o stiti; s-a intors in tara si din cate am inteles de data asta va sta mai mult timp, sper sa ne intalnim , mi-e dor de RUxi foarte tare.
Chiar, fetelor, pe cand o intalnire????? Cine se baga? MIria? Paxela? Felis? Vio? MOnica? Poate RalicaGABRIELA si IoanaDU? Cine mai pofteste, cine mai doreste???
paxela spune:
cu mult drag venim la orice intalnire
incercam un 17 iulie? in Herastrau? Tineretului.... sau oriunde?