Comori de nov-dec 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 13
Otiliav spune:
Am binevoit sa pun si eu poze ca de 4 luni nu am mai urcat pe net.
Ioana, aici poti vedea tabla.
La noi frig si ploaie rece, Elisa este in costum de iarna
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra
paxela spune:
Oti, superbe domnisoare, Elisa a crescut deja e domnisorica, iar Anuta..... ce sa mai , cred ca ii vor trebui lui tati cel putin 2 pusti doar pt ea
dar burtica? ceva pozite?
fulguletz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Ioana, aici poti vedea tabla. La noi frig si ploaie rece, Elisa este in costum de iarna |
si la noi e inca iarna , cu manusi, caciuli si tot tacamul...
Fetele cucuietele sunt frumusele , vrem si poze cu burtoiu!
Si eu zic la fel : bine ca Ana nu are ceva mai grav...atata timp cat e inut sub observatie medicala si nu se agraveaza , cred ca nu tre sa iti faci griji...prea mari, nu?
mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
paxela spune:
La multi ani!!! ONITZA sa fi sanatoasa si fericita sa te bucuri de cavaleri tai
La multi ani tuturor copilasilor, si voua celor cu suflet de copil
Otiliav spune:
Ioana, copilasilor nostri, multa sanatate si bucurii in viata!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra
onitza spune:
La Multi ANi dragi copilasi minunati!!!! Sa aveti o zi frumoasa, sa fiti rasfatati de bunici, parinti, matusi, si de toate rubedeniile!!!
Multumesc dragele mele pentru urari.
OTILIA, ai 2 fete frumoaaaaaase foc!!!!!! NUmai zambete vad in poze si transmit buna-dispozitie, veselie, incantare, mi-e tare drag de ele!!!! Ana e deja domnisoara, iar Elisa un ghindoc vesel, m-am topit dupa ea! Abioa astept sa o vad si pe Iulia Alexandra.
Otiliav spune:
Ana a mers la scoala azi. Vizita de 1 ora. Si-a cunoscut viitorii colegi, invatatoarea, ingrijitoarea. Au desenat, au cantat, dupa care au plecat acasa ca de-o saptamana sunt in greva scolile si gradinitele.
Eu n-am fost inspirata sa iau aparatul foto si desi scoala e vizavi de casa nu am mai iesit din clasa. Las' ca-i fac in august poze.
Da cand a trecut timpul, deja la scoala ?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra
eveline spune:
La scoala...wow....wow...
Eu pe Bia o dau dupa 2 ani...asta e...
Otilia, am vazut niste poze de-ale tale si de-ale fetelor absolut suberbe la odisee..... Arati nemaipomenit! Si de fete, ce sa mai spun...niste papusi!
22+ si mamica de Bianca
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline La scoala...wow....wow... Eu pe Bia o dau dupa 2 ani...asta e... Otilia, am vazut niste poze de-ale tale si de-ale fetelor absolut suberbe la odisee..... Arati nemaipomenit! Si de fete, ce sa mai spun...niste papusi! 22+ si mamica de Bianca |
Ha ha, ce m-ai prins. Tocmai am pus poze cu burtoiul facute adineauri aici
Edit: Stai asa ca nu-mi da bine. Cum doi ani
Doar la anul implinesc 7 ani. S'apai la cat e de desteapta Bia o sa fie oricum fruntasa.
onitza spune:
OTILIA, dar tu slabisei bine de tot , pe la 20 de sapt arati ca o domnisoara. La burtica mi se pare ca semeni cu mine cand eram cu Daniel, doar ca eu impungeam un pic ami mult, a ta e mai rotunjoara. Uite-asa mi-o imaginez eu pe Iulia. In afara de burta, ti-ai mentinut silueta de printesa, imi place cum arati. Ma asteptam sa fii un pic mai umflata, dar ntz, arati super!!!
Cum te mai simti cu spatele???? Pe Elisa ai intarcat-o, nu? Se mai trezeste noaptea pt tzatzi?