Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 7
NelaM spune:
Am vazut pozici peste pozici, sa stiti. Filmele nu pot sa le vad, dar pozici nu am ratat!
Luto si Adinus, ce copii aveti, fetelor! Frumosi, frumosi!
Adinus, mami, cu intarziere, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si iubita! Ce mai face So? Asa mi-e de dor de voi... poate ne mai scrii cand ai timp. Va pup.
Ah, si am ramas impresioanta profund de ferma doamnei Hepilica! Ce frumos este la voi acolo! Eu am vazut in detaliu toate cele 700 si de pozici, sa stii! Cel mai mult m-au impresionat cele cu socrul si cu Maia, recunosc.
Ah, si mi-am adus aminte ca vrei ca Maia sa se faca medic veterinar. Frumos!
Of, Mada, de la ce sa aiba febra Irinelu'? Cel mai mult ma ingrijoreaza starea apatica a lui. Sa mergeti la doctor daca nu-si revine pana maine. Cred ca este totusi o forma de raceala, mai ales daca zici ca are ceva mucisori. Va pup si multa sanatate!
Mi s-a trezit Ana, va pupacesc pe toate si sper sa mai intru, ca asa vreau sa zic cate ceva fiecareia!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
Iulika, mami, chiar ma gandeam la tine ca nu te-am citit zilele astea! Ce ma bucur ca sunteti bine si SuperBrucu este copilas de-acuma. Ce bine stati cu greutatea, super super! Am vazut si pozele, esti tare bine, mami! O frumoasa, ca de obicei! Va pup.
Iuia, a plecat sotul in Canada? Cum sunteti? O sa te descurci singurica, nu-mi fac nici cea mai mica problema.
Liliana, nu te-am mai citit pe blog si imi pare tare rau. Lasa ca ajung eu la mine acasa si recuperez la greu tot ce am pierdut.
Am citit zilele trecute ca sunteti toti bolnaviori. Cum mai sunteti, a mai trecut? Va pup si sa aveti grija de voi.
carinablanca spune:
Raluk, Monikus si multumim de aprecieri la adresa mikscaretei mele.
La noi a plouat tare cand trebuia sa ne plimbam si am culcat-o acasa, evident adormita in brate si a dormit 25 min in patut si pebtru ca era prea putin si nu ne incadram cu mesele si apoi somnul de noapte am adormit-o din nou tot in brate si nu am mai pus-o jos, ca se trezea oricum. Asa ca acum scriu cu o mana.
si noi avem circ la imbracat. Cred ca se schimba dovleceii si au personalitati tot mai puternice.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
NelaM spune:
Inca una si ma duc.
Selen, am vazut si pozici de Alba Ca Zapada. Este incredibil cat de dulcica poate fi! Raman la parerea ca are ochii aceia de caprioara, umezi, umezi si blanzi... O frumoasa!
Cum mai mananca, ce ii mai dai?
Eu tot caut solutia salvatoare: daca gasesc o leguma pe care sa nu o vomite Ana, m-am scos! La noi diversificarea merge ceva de genul: o leguma pe luna si cerealele sunt baza!
Cristina, am vazut pozici cu voi, ce frumosi sunteti! Iar poza cu voi doua in patut e de-a dreptul superba! Vorba lui Elle, cu mine sigur se darama si pat si tot!
Zilele astea am dormit cu Ana in pat.. e greu, tare greu... nu m-am odihnit mai deloc. Sunt atenta la ffiecare respiratie, la fiecrae rasucire...
Anomis, va pup! Ce frumos a fost Dinutzu la botez, in acel costumas albastru! Iar voi radiati, pur si simplu!
Ma primesti si pe mine in fan club-ul Dinutzu?
doris_79 spune:
Mada,
Iulika,ce baiat mare este super Bruce.
Nela,mami nici eu nu mai iau in seama ce zice lumea.Pur si simplu asta este ritmul ei d crestere.Si andu tot asa a fost cand era bb.Nu stiu cu cine seamana ca noi suntem niste grasi.
Bunaciune,ce frumoasa este Maia, si ce super este la voi acolo.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
NelaM spune:
Miha, multa sanatate puiului! Va pup. Pozele cu ciresii in floare mi s-au intiparit pe retina, sa stii!
Tin pumnii sa treaca si diareea asta si sa va refaceti usor si bine.
Sabina, Lisa cum e cu norovorusul ala? Cu siguranta ati scos-o la capat. Multa sanatate!
Na, ca am scris pentru toata saptamana... hai luati-ma de mot ca umplu un capitol cu tampenii.
Uka, mami, hai fa-le la fete surpriza si meri la Techila la gratarel. Ca vreau si eu poze haioase cum numai tu stii sa faci, cu comentariile aferente!
Pup pe Carinuta Tot Un Zambet si gingiile aferente! De-acuma si cu dintisori.
Ana e tot un zambet zilele astea, cu toata raceala. Imi arata gingiutele si cu siguranta asta ma tine sanatoasa la cap, prin cate am trecut in ultima vreme...
Lali_mete spune:
Claucia imi pare tare rau ca sunt fetitele bolnavioare sa se faca bine mai repede.
Doris La multi ani mami si tie si soacrei si bunicii sotului,sa fiti sanatosi o mie de ani!!Am vazut si pozici de puiuti frumosi.Sa iti traiasca mami,cat despre "nu o hranesti destul",nush ce sa zic...Mai sunt si oameni cu ceva lipsa la mansarda.Altfel nu inteleg cum ii poti spune unei mame asa ceva.
Monicus si restul fetelor care se simt frante,daca as sti o reteta sa doarma bebelusii,sa va odihniti si voi,credetima ca as postao mare aici.Asa de rau imi pare cand va citesc ca imi vine sa vin eu sa am grija de ei,sa faceti si voi un nani scurt dar odihnitor.Vorba lui Alex,parca imi e jena sa spun cat e de cuminte grasunelul meu.Acum face vocalize ,tipa tare,si strange un ursulet in brate.Pana la urma adoarme...
Ellenutami s-a strans sufletul cand am vazut ca ai postat ,si m-am destins cand am citit ca este bine micutza.Te imbratisez strans,strans.
Moni la fel ca si Fragutza ma gandeam si eu,inca de azi dimineata ,dar nu stiu cum de nu am scris. Poate e prea gros imbracat ,sau poate e prea cald in camera.
Nela
Bunaciune Hepilica,am vizionat de doua ori fiecare poza,,in special pe cele cu voi doua. Sunteti doua frumoase.Ce mult mi-as dori si eu sa locuim la tara..Eu am crescut intr-un sat de langa Constanta,si mi-as dori o curte macar la fel de mare ca cea in care am crescut,cu pasari si animale si plante multe...Iese taranca din mine de cate ori merg la tatal meu.Si soacra sta la casa,dar parca prea toate sunt pe program la ea.Da masurat boabe la gaini, iarba la iepuri ,bobitze la catei.Eu as vrea sa stea boabele pe jos ca la mama,iepurii sa se lafaie,dar ea spune ca e risipa.Va pup,ma bag la un film ,sa vad daca ma lasa piciul sa-l vad.Sa scriu deja nu ma mai lasa,ca intre timp l-am luat pe genunchii mei si imi trage de tastatura.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
carinablanca spune:
Raluci, foarte frumoase pozele de la botez. Toate pozele sunt frumoase!
Dana, felicitari pentru dintisori!
Lali, si multumim de aprecieri. O sa iti doresti peste 1-2 luni sa mai stea si Paul locului cum fac eu cu Maria acum.
X-ggg ma bucur ca sunteti bine, Si noi ne confruntam cu constipatia. I-am luat niste magiun de topoloveni de prune, di ala natural si fara zahar si incerc sa-i mai dau sa vedem ce iese.
Trimit ca s-a trezit si cere atentied si.......papa.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Inca una si ma duc. Selen, am vazut si pozici de Alba Ca Zapada. Este incredibil cat de dulcica poate fi! Raman la parerea ca are ochii aceia de caprioara, umezi, umezi si blanzi... O frumoasa! Cum mai mananca, ce ii mai dai? Eu tot caut solutia salvatoare: daca gasesc o leguma pe care sa nu o vomite Ana, m-am scos! La noi diversificarea merge ceva de genul: o leguma pe luna si cerealele sunt baza! Cristina, am vazut pozici cu voi, ce frumosi sunteti! Iar poza cu voi doua in patut e de-a dreptul superba! Vorba lui Elle, cu mine sigur se darama si pat si tot! Zilele astea am dormit cu Ana in pat.. e greu, tare greu... nu m-am odihnit mai deloc. Sunt atenta la ffiecare respiratie, la fiecrae rasucire... Anomis, va pup! Ce frumos a fost Dinutzu la botez, in acel costumas albastru! Iar voi radiati, pur si simplu! Ma primesti si pe mine in fan club-ul Dinutzu? Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
Te pup scumpa mea! cand am deschis forumul ma gandeam ac nu aimai dat de veste.am fost gand la gand!pupam apasat pe frumusica si finuta Ana cea sanatoasa si putin mucioasa.sambata pleaca sotul meu ,suntem la facut bagaje.imi e tare greu mai ales ca baiatul are ochisorii purulenti si stau cu mare grija.is tare necajita din cauza asta.te pup
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
Buna seara la toata lumea! LA multi ani sarbatoitilor ! va pupam si revenim
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia