Gravidutze si mamici de Cluj - 157

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Salut fetelor. am intrat rapid sa va spun ca am facut supa minestrone. a mancat alex 130 de gr. i-am pasat-o cu furculita. era tare nerabdatoare sa ii dau. e foarte buna, am gustat si eu
la noi bate vantul tare, iar nu am iesit cu alex.
elena o sa fac o adresa de mail si o sa pun acolo retetele.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Alex,uite aici budinca de taietei cu merehttp://www.flickr.com/photos/47195125@N02/
trebuiau 2 straturi de mere dar eu am pus cate am avut acasa E mai buna cu mere mai multe

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Simina ce bine arata budinca aia. Cred ca-i tare buna

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

aha E super buna !

Mergi la inceput

tu fetelor,mi-a adus verisoara mea capsuni Si eu i-am mancat,pofticioasa de mine Sper sa nu faca Andrei alergie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Simina, poti manca linistita capsuni!Nu face Andrei alergie de la faptul ca le mananci tu. Iar budinca arata foarte bine, sa stii!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

multumim fetelor de laude referitor la poze....cred ca alees e grasut ca mananc eu mult..si doamne ce grasa sunt,doar in poze ma vad calumeasi noua freza e faina,dar cand esti gras,teface mai gras

MELI ca ma intrebai...nu stiu cate kg are,dar cred ca in jur de 7.luni mergem la vaccinul de 4 luni si il cantareste.bine ca te-ai petrecut si tu putin,si voi adica...cu burtica.saraca buni..sa mai aiba si ea fetita.

ALEX cezice tiadris de role?cam de la ce vraste merg?si eu ma gandeam la sara pt ziua ei,dar cred ca inca nu merg.totusi poate cele cu 4 roti ar merge la 3 ani...?nu stiu.ce bine areti..f frumoasa.si tiadris te mosteneste.ce binearata briosele.eu inca n-am reusit sa-mi i-au nici tava.din metro parca e asta cu 12?

ELENA ce bine ca e cuminte D.felicitari pt impaturitul hainelor..pai cat te-a tot ajutat la haine,scos,bagat in dulapuri a invatatce mortala e poza cu alees intre mexicanifrumoase poze

IOANA13 sanatate multa lui P.

ADRIANA i-au trecut piticei bubitele?m-am distrat si eu cu frazele din ziar..si eu m-am mai regasit

GABY alees in momentul de fata e la san,puturoseste.o asteptam pe sara sa vina de la taica-so.sa sti ca m-am hotarat si de sapt viit o duc la cresa,macarsa mai invete cate ceva,si e cam zburdalnica...de o vreme.si mie mi-e tare draga poza cu omida..si pozele de la ziua sarei cu voi.

DULCINEEA tare bine arata budinca.dar incearca si tu sa papi bine,adica supe,mancare calda sa ai laptic bun.degeaba tot mananci rece.trebe sa ai laptic plin de vitamine si bun.ma bucur ca si-a gasit sotul de lucru,si eu stiu cum e sa nu lucreze...mie de ex de cand a plecat,imediat de o luna jum mi-a luat un bax de pampersuri...servetele umede..a dat pe copii lui nici un mil jum si i-a luat cadou sarei de ziua ei...dar bani in rest deloc..groaznic.plus facturile cu care ne-a lasat.

ALINA multumim mult de tetete...si mie mi-e f groaza sa incep diversificarea...voi fi mult mai ocupata,vorba lui gaby titi si gata...s-a rezolvat problema

SOANSO tare sorana cu titi...

va urez o seara faina...mai vroiam sa scriu,dar am uitat ce...ca am ca am cam citit din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

tu fetelor asa m-am enervat iarasi....oare cam pana la cate luni se face botezul?am inteles ca nu e o varsta anume....dar totusi.pana cand nu ne-am despartit a fost problema banilor.ca nu avem bani si nu putem sa ne riscam safacem la restaurant ca daca nu ne scaotem banii.asa gandea el...eu stiam ca ai mei vin si pun oricat sa nu ne lase pe noi in gaura.dar el,ca de obicei suspicios.apoi i-am spus,hai sa facem acasa,si daca se aduna bani ii raman la alees,numa sa-l botezam odata.nici asa n-a vrut.ca el n-are bani.parca nu venea taica-meo cu sucuri,beri sigur...zarzavaturi..maica-mea aducea snitelele,chiftele....maica-sa sigur facea tortul...si toti faceam,nu ne trebuia nu stiu ce,ca noi intre noi eram.

apoi ne-am despartit..a mai trecut ceva,n-am discutat nimic./am aflat ca v-a pleca maica-sa in italia la lucru pt o luna jum.i-am spus sa il facem inainte.asta insemna in jurul pastelui,si ii prindem si pe nasi care sunt din timisoara.sunt nasii de la nunta din partea lui.cei din partea mea,adica matusa-mea care sta in bloccu noi au botezat-o pe sara.tine neaparat,mia mult maica-sa...ca ei au idei mai invechite,ca neaparta acuma ei trebe sa fie,nu se gandesc ca nu v-a fi nici o legatura intre alees si ei.vin de 2 ori pe an,nici nu ne cauta daca noi nu dam un semn.e pe net ea dar nu intreaba odata de copii,de noi.numa daca intru eu in vorba.in fine.....as fi vrut sa fie frate-so macra,care-i mai aproape si bineinteles sa nu zica ca vreau tot din partea mea.a zis ca nu putem sa-l facem ca nu are bani.parca l-ar costa o avere sa faca 2 platouri acasa pt ei dupa biserica.maica-sa e plecata deja de vreo 2 sapt..si acuma ma aflata ca s-ar putea sa plece el.i-am spus in seara asta ca sa-l facem acuma,inainte sa plece.nu ca el daca pleaca,ceea ce nu-i sigur inca vine petse o luna jum-2.si pe urma.pai daca mai stau si dupa el face alees 7 lunimorr de nervi.i-am spus sa se gandeasca bine,ca daca nu merg si-lbotez singura.ca el ma distruge..ca bla bla.iar amenintari.ca sa nu-i impun lui nimica,ca il facem cand zice el si gata.adica de o luna jum nu-l intereseaza ce mancam,cu ce platim restantele la facturi,ca daca ma sta dupa el n-i le-ar taia si n-am mai avea curebt,gaz...cu ce platesc cresa de sapt viit...ce-am facut de ziua sarei si vine acuma sa se impuna ca facem botez cand sunt toti prezenti,cand are el bani si cand vrea elam spus ca mai stau o luna maxim pana vine maica-sa sa nu spuna..............dar mai incolo nu mai stiu.cat sa mai stau???alees e important acuma nu??

asa am patit si cu sara.am fost in italia.am venit cand avea 5 luni.dupa 2 sapt m-am enervat si am facut botezul,cand a venit si el din it bineinteles.noi venisem mai repede.nici atunci n-avea bani,dar macar n-a comentat.din partea lui toti erau in italia.iniante cu 2 sapt au venit pt o nunta,dar la botez n-au venit.si tot eu am picat de vina ca am facut botezul fara ei,ca nu i-am chemat..si si de asta spune el acuma ca prima daca am facut cum am vrut eu,dar acuma facem cum vrea el..dar si la sara de stateam dupa el,dupa ai lui facea si sara vreo 8 luni...daca nu anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, nu te mai enerva, draga mea, ca nu meritaStiu ca e usor de zis, spune-i ca daca nu stabileste o data sigura vei stabili tu si il inviti. Ce neserios! Teoretic, nu exista o limita de varsta pt botez, practic, e bine sa se faca totusi cat de repede, ca sigur ca altfel e cand e crestinat copilul. Si noi stam acum dupa nasi sa se hotarasca!Si ca si voi, Sofia va avea nasi nu f apropiati, nasii nostri de cununie cu care ne vedem din ani in pasti, dar nu mai zic nimic si nici nu ma mai enervez. Si la cum stam si noi de bine cu banii probabil ca de data asta pica restaurantul, il facem poate la buni, ca are casa mare si curte si gata! Important e sa o botezam odata, ca nu cheful e important ci botezul in sine.

Luni trebuie sa sun si eu sa o programez pe Sofi la Vasileasca, ati fost?

Mergem la Ludus, v-am pupat!

Pt tine, Ioana[pup]

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Holla!

Cred ca sint singura duminica dupa-masa pe aici...noi am fost de dimineata la un party de copilasi, la Polus. S-a distrat f bine Stefan, desi la inceput i-a fost frica si s-a panicat singur prin labirint. A trebuit sa ma urc dupa el si sa-l ajut sa treaca peste diverse obstacole. Cred ca ii e si frica de inaltimi, a avut probleme la pasarelele inguste si la cele de plasa...pina la urma a fost bine! si-a facut curaj si a trecut.

Acum s-au trezit si baietii din somnul de prinz, i-am dat lui Stefan un mic cadou (i-am luat o figurina Pompierul Sam - ca e mare fan). Si cred ca ii trimit afara, la soare. Mie mi-e o leneeeee...mai sunt si la cura si azi n-am nici o vlaga...

De miine vreau sa ma apuc si de alergat, pe linga lacul de la Iulius...nu veniti si voi? Plus ca mi-as dori un stepper in casa, pt zilele ploioase...din pacate nu imi pot permite acum unul...poate la iarna, daca fac ceva economii...

Va pup pe toate si va doresc o saptamina frumoasa!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput