Gravidutze si mamici de Cluj - 157

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Raluka bine-ai venit!
Nici eu nu stiu de cursuri, nici n-am fost la vreunul
Sarcina usoara! Ce-o sa ai? Sau ai spus si n-am eu tinere de minte?

Fetelor, azi am fost pana la dr gine sa vad ce si cum, mi-a zis sa iau Omega 3 activ si asta contine si B-uri si din mai pot incerca din nou si ne mai vedem la urmatorul test pozitiv.
Cu Clexanul mi-a zis ca numa mai incolo, pe la 20 de saptamani daca sarcina decurge bine cu aspenter pana atunci. Asa ca de luna viitoare....pe cai!!!!

Cu papa nu prea mai am nici eu idei, ultima a fost supica de zarzavat si spanac, urmatoarea va fi supa de salata, cartofi cu patrunjel si snitele
A si ceva super bun, pui la punga cu cartofi si legume, poate ati si facut asa ceva. Eu ultima data am pus piept, picioare de pui, morcovi rondele, cartofi taiati cubulete, ceapa, carnea de pui am uns-o cu mustar si boia, am pus catei de usturoi si rosii cherry, rosiile alea au dat o aroma deosebita si la urma se pune cam o cana cu apa, se leaga bine punga, se inteapa cu cutitul si se da la cuptor. E foarte gustos si sanatos. Se poate pune si ardei, da un gust mai deosebit.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

MELI fi tare ca numia ai mult,vorba lui alex..eu zic sa nu te mai stresezi cu temperatura

RALUKA bine ai venit,sper ca ti-am retinut numele.

OANA si eu i-am facut sarei pt hepatita A si urmeaza pt a doua doza sa mergem cat de curand.eu i-am facut si optionale,de ex si varilixul,pt varicela.eu zic ca merita,acuma fiecare.cu SARA am avut noroc ca la 2 si 4 luni a fost vaccinata pe gratis in ITALIA,acolo cam cei la noi optional e caolo obligatoriu..apoi am inceput aici.la 6 luni si un an am facut pe bani.ROR-ul l-am avut gratis aici.

SOANSO pt ALEES am avut noroc ca unchi-mio,nasul SAREI,care lucreaza cu vaccinuri mi-a facut rost de toate vaccinurile pe primul an de zile..stiu ca costa f mult..in jur de 9 mil la 2 luni...tot atata la 4 luni...mai incolo nu stiu cat is,dar tot pe-acolo.noroc cu familia mea.iti scriu acuma ce-a fcaut pana acuma..

LA 2 LUNI infarix hexa
rotarix
pneumococic

LA 4 LUNI infarix IPVHIb
rotarix
pneumococic

VA UREZ SOMN USOR...ma retrag ca maine mergem la cresa,azi am vrut dar am tras chiulul cand am vazut ce ploaie a tras.maine v-a vedea si ALEES cum e la cresaca doar n-am ceface,cu el trebe sa mergem.

AAA...apropo..vroiam sa va intreb...voi la medicii de fam platiti adeverintele?cica dc mea a inchis ochii de data asta,dar se platescin generalpai cum?de fiec data cand se imbolnaveste si o duc din nou tot platesc cate 30?nu se poate asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

MELI fi tare ca numia ai mult,vorba lui alex..eu zic sa nu te mai stresezi cu temperatura

RALUKA bine ai venit,sper ca ti-am retinut numele.

OANA si eu i-am facut sarei pt hepatita A si urmeaza pt a doua doza sa mergem cat de curand.eu i-am facut si optionale,de ex si varilixul,pt varicela.eu zic ca merita,acuma fiecare.cu SARA am avut noroc ca la 2 si 4 luni a fost vaccinata pe gratis in ITALIA,acolo cam cei la noi optional e caolo obligatoriu..apoi am inceput aici.la 6 luni si un an am facut pe bani.ROR-ul l-am avut gratis aici.

SOANSO pt ALEES am avut noroc ca unchi-mio,nasul SAREI,care lucreaza cu vaccinuri mi-a facut rost de toate vaccinurile pe primul an de zile..stiu ca costa f mult..in jur de 9 mil la 2 luni...tot atata la 4 luni...mai incolo nu stiu cat is,dar tot pe-acolo.noroc cu familia mea.iti scriu acuma ce-a fcaut pana acuma..

LA 2 LUNI infarix hexa
rotarix
pneumococic

LA 4 LUNI infarix IPVHIb
rotarix
pneumococic

VA UREZ SOMN USOR...ma retrag ca maine mergem la cresa,azi am vrut dar am tras chiulul cand am vazut ce ploaie a tras.maine v-a vedea si ALEES cum e la cresaca doar n-am ceface,cu el trebe sa mergem.

AAA...apropo..vroiam sa va intreb...voi la medicii de fam platiti adeverintele?cica dc mea a inchis ochii de data asta,dar se platescin generalpai cum?de fiec data cand se imbolnaveste si o duc din nou tot platesc cate 30?nu se poate asa ceva.dar se spune ca orice adeverinta costa...si in viitorul apropiat v-a costa si un bilet de trimitere..o fi adevarta?dar oricum eu cu 2 copii sa tot platesc la adeverintele alea tot cate 30 una...e bataie de joc...nu?ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

IOANA (SARA) - nu am mai avut nevoie de adeverinte recent insa nu ma mira sa fie adevarat faza legata de plata adeverintelor de la medicul de familie....

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ALEX draga - pai la noi faza cu mazgalitul peretilor a fost la ordinea zilei vreme indelungata.... macar era destul de constanta... in sensul ca avea un perete din camera ei pe care l-a facut praf... o sa pun o poza daca vreti sa va socati... lasa ca trece si uiti si puneti in aplicare planul bb2!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata si o

Ioana, a tuns-o Cipri pe Carina, bineintles:D Sunt poze la YM. Ce mai face cavalerul nostru neinfricat? O sa razi, dar cand am citit anuntul lui Alex exact asta m-am gandit, ca musai tre sa nu ma incadrez:D

Ioana, succes Sarei la cresa:)

Oana, am vazut ca si Maria e tunsa scurtut:) Luni cand am zarit-o bea de zor din bolul cu laptic, ca o pisicuta, cu mare pofta:)
Ce sfatuesti tu pe altii la 2 copii...dar tu ce mai astepti;))???

Meli eu si aum ii pun de acasa mic dejun. Adica un sw de paine neagra, de regula, cu ceva (branza philadelphia, pate de ton, unt si gem si altele si are o cutie in care ii pun biscuiti integrali, de obicei)

GAbi, ce fac fetele?

Alex, e asa de dule Tiadris echipa cu rolele, sa o papi pe bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluka83 spune:

LILLY79...eu am fost ieri pana pe Observatorului dar nu am gasit nicium intrarea la Provita:( Din pacate nu am primit mesajul de la tine cu nr. de telefon. L-ai mai putea trimite te rog inca o data?

dulcineea_cj...auzisem si eu de neogym insa din pacate nu mai functioneaza :( am sunat de vreo 2 saptamani la ei pt ca auzisem ca sunt conditii super

kitzy...inca nu stim ce va fi bebelul desi sarcina are deja 23 de saptamani. de fiecare data cand am fost la eco a stat in cele mai ciudate pozitii si nu a vrut sa ne arate nimic. urmatorul eco este in 2 saptamani si va fi 4D asa ca sper sa avem mai mult noroc :)

sara2007...bine v-am gasit! ma bucur ca sunt atat de multe discutii aici pe forum ca am o multime de invatat de la voi mamicile :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dar fetelor, e f simplu sa nu scrie copiii pe pereti- creioanele-cariocile stau sus-sus..si ne jucam cu ele DOAR impreuna. dc il las si 2 minute sg si scrie pe covor sau pe mobila :) creioanele se confisca si gata! :)
iar dc e var lababil, ala se si spala, cu grija, cu un picut de detergent.

iar cu mancarea, intr-adevar..ne ajuta mult gradinita, ca gatim numa ceva usor de cina si gata.iar aici ne pot ajuta si piticii, ca sa nu faca prostii- de ex, noi pizza facem impreuna, dc e ceva de facut la robot, el apasa pe buton.
avem si zile in care nu ne intelegem de nicio culoare :)

Paula cu Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

raluk eu am scris ca am fost la neogym.N-am stiut ca nu mai functioneaza ; poate deaia nu mai au site.

kitzy multa bafta la facut bebe

sara2007 de-acuma se vor plati si consultatiile la medicul de familie, dar nu cred ca trebuie platit pt avizul medical pt copii.Oricum ar trebui afisate tarifele practicate in afara cabinetului.

O zi frumoasa.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluka83 spune:

lilly79...pacat ca s-a inchis dar acum ma reorientez. maine incerc primul curs de aqua gym si dupa-masa mai merg intr-un loc unde am auzit ca se face ceva gimnastica..te tin la curent :)

dulcineea...acum am vazut si numarul Sorinei, multumesc :)

Mergi la inceput