America (199)
Raspunsuri - Pagina 10
iulianm spune:
Hi Ramona
Ma trece si pe mine cineva la New Mexico? Merci frumos.
Miere, legat de puiul tau. Noi nu avem copii, dar sintem voluntari la babysitting pt prieteni. Eu am observat ca cei mici se comporta intr-un fel cind au parintii pe linga ei, si total opus cind sint lasati in grija "strainilor". Avem baietelul unei prietene, e ca argintul viu cind ne intilnim, se misca foarte repede (2.5 ani), pune mina pe toate, jucaria preferata e intrerupatorul (cind vin la noi). Cind ni-l lasa in grija, e copil model, accepta sa-l hranim cu lingurita/furculita, ceea ce acasa nu face de citeva luni bune. Ultima oara l-am avut pt doua zile cind a nascut prietena mea, taica-sau ne-a pus in tema cu noile "tantrums"- nici unul nu a avut loc. Le-am zis sa nu mai vorbeasca copilul de rau ((:
Macrina spune:
Iulia, bine ai venit!
Mihuta, copiii sunt asa: 8, 6, 4
Miere, stiu ca tu ai pus mai demult medicamentul ala pentru arsuri, am niste heartburns de imi vine sa ma urc pe pereti. MAi poti sa-mi zici odata numele lui, te rog
miereamara spune:
Cred ca Pepcid AC, astea au fost singurele care m-au ajutat. Tums pt mine erau apa de ploaie.
Iulia bine ai venit!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Oana C spune:
Macrina, si eu tocmai ce-am intrat in casa pentru niste Tums La fel am arsuri, de vreo citeva luni, sint asa de puternice, ca ma doare in git si incep sa vomit de la ele. Abia astept sa se termine; chiar ii ziceam soacra-mii ca cel mai bun lucru de care scap sint arsurile astea; m-am saturat de ele!!!
Stiam ca numai Tums sint recomandate in sarcina, chiar daca iti trebuie sa le iei de nu stiu cite ori/zi; eu iau cite 2 deodata
<<An over-the-counter antacid that contains magnesium or calcium may ease discomfort, but check with your prenatal caregiver before taking one, because some brands contain aluminum or aspirin or are high in sodium.>>
Mai ai ffff putin si tu; cum te simti?
Fug la plantat flori si alte alea.
Oana 37+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.
mihutza11 spune:
Ciuf, Luca chiar are fata de avocat .. si Eva asa o strengarita pare!
Macrina sa iti traiasca! fain ca mai mereu ai avut bebe mic in preajma.. ce dor imi e de miros de bebe..
Iulia bine ai venit! te-am adaugat in lista..
chiar asa sa ma trageti de maneca cine mai vrea modificari/adaugari/stergeri.. ca poate nu-s intotdeauna pe faza..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Macrina spune:
Miere, mersi. Sa incep sa testez, vaz ca unele au Al..
Azi noapte m-am urcat pe pereti, am dormit in fund..
Oana, ma simt imensa, cat un Zeppelin, sunt gataaa.. dar se pare ca bb mai sta..
Am avut azi Baby Shower.. Trebuie sa le trimit ceva celor care au venit?
Delia21 spune:
Macrina....nastere usoara si bebe sanatos si norocos!!!!Esti o fericita...cu 4 minuni
Noi...cand sa spunem ca suntem bine......trebui sa fugim cu mama la spital....caci avu un preinfart...(a mai avut 3 in ultimii 6 anni!)...azi am stat toata ziua la spital...parca-i casa goala fara ea...sunt franta de oboseala...si nu-mi vine sa ma culc.Am vorbit pentru ea....de ma dor falcile;am dus-o la spitalul unde am facut eu practica un an intreg ,2 zile pe saptamana...m-am vazut cu cateva persoane dragi de acolo....doamne bine-i sa cunosti oameni de bine.Ce sa zic...se consuma la maxim din orice...eu nu sunt asa....aleg sa vad partea plina a paharului...si uite ca e bine!!!In fine....am tinut copilul acolo cu noi toata ziua....a fost tare cumintel...si tare curios...in ale medicinei,doctor il facem.L-a intrebat pe nea doctoru "So you know how to fix Maia?"....adica"tu stii cum sa o repari pe Maia".I-a distrat pe toti,a primit complimente...am primit si eu binenteles....,mi-a zis un doctor tinerel si frumusel foc,din Portugalia de origine....ca am copil frumos...si i-am zis da,..asa e fac copii frumosi....am mai destins atmosfera...ca altfel....
AB_AC spune:
Delia uuff imi pare tare rau. Dupa atatea trebuie sa o ia mai calm.... Ce frumos ii cand medicii sunt oameni.. iar pustiul tau e un grozav, stie el cand are mami nevoie sa i se ridice moralul.
Iulia bine te regasii in cadru intim :) Nu vii si la NY la babysitting:))?
Ciufuletz Ioi si nu-s singura cu mandra tunsa baietel. Eva-i dulce si pare ingeras.. barfesti tu fata.:)) Btw si al meu spune minuni/minciuni din care sa reiasa vinovata sora-sa.
Sunt amandoi nu doar frumosi dar si fotogenici cat cuprinde.
Andrada pe unde tragi chiulul? Sper ca esti bine
Si noua ne mergea bine, dar azi pe amiaza cand sa iau trenul sa merg la concert ...puiul meu cu frisoane si aproape de 39 si cu mana la ureche... Ma uit si are timpanul inflamat bine. Ufff maine il duc la medic ca urgentele seara nu ma incanta. Sper sa reziste noaptea asta fara antibiotic. Tot aveam treaba asa ca pot sta de veghe, nu?