O intrebare stupida... :)
Raspunsuri - Pagina 3
gabriela42 spune:
draga mea sfatul medicului tau este modest spun uluitor,te rog renunta la el.daca ai cum spui 16 ani ar fi normal la virsta asta sa ai o menstruatie normala.poti folosi metoda calendar care este eficienta,sunt diafragmele cu spermicid,dar100%sigura nu-i decit abstinenta.mai este steriletul dar cred ca-i o barbarie pt corp(pt mine)incearca sa ai conditii minime de-a ajunge la apa dupaeu iti puteam fi bunica noi te tratam ca pe o persoana matura si responsabila,daca ai fost in perioada ovulatiei socoteste cind trebuia sa vina si fa un test de sarcina.ai mare grija de tine
dooku3 spune:
"daca ai fii fiica mea, te-as iubi atat de mult si te-as invata tot ce stiu, ca sa nu fi nevoita sa-ti expui problemele intime, acolo unde te poate judeca cineva."
Kariguld,daca ar gandi toate mamele ca tine..emotionant ceea ce ai spus
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dooku3 "daca ai fii fiica mea, te-as iubi atat de mult si te-as invata tot ce stiu, ca sa nu fi nevoita sa-ti expui problemele intime, acolo unde te poate judeca cineva." Kariguld,daca ar gandi toate mamele ca tine..emotionant ceea ce ai spus |
E emotzionant intr-adevar ce a scris Kari,insa...exista un insa!
Daca fata de 16 ani(ca am aflat si citzi are)nu a mers la mama ei pentru un raspuns,nu inseamna insa ca nu este iubita ,fiind nevoita sa caute raspunsuri pe forumuri!
Stim foarte bine cum e la 16 ani,asa ca...cu toata frumusetzea mesajului ,eu nu-s neaparat de acord cu el!
Pe autoarea subiectului zau ca nu o intzeleg,nu vad cine i.a sarit in cap,i s-au dat idei si sfaturi,dar de'...tineretzea asta!
Dana
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dooku3 "daca ai fii fiica mea, te-as iubi atat de mult si te-as invata tot ce stiu, ca sa nu fi nevoita sa-ti expui problemele intime, acolo unde te poate judeca cineva." Kariguld,daca ar gandi toate mamele ca tine..emotionant ceea ce ai spus |
am o fiica si un fiu, asa ca trebuie sa ofer la dublu iubire. dar am de ajuns pentru amandoi! fiica mea are 12 ani, dar deja am invatat-o multe.....
bre, io n-am afirmat ca nu este iubita, sunt convinsa ca este, sub o forma sau alta, am spus cu sinceritate ce as face eu, daca ea ar fii fiica mea!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
roxy spune:
spalarea se face ori imediat dupa contact pentru a fi cat de cat eficienta, asa dupa ore...nu e decat o simpla spalare, dar efectele sunt deja instalate.
Alta data incearca daca nu ai conditii sa te speli dupa, sa faca prietenul tau , chiar daca nu-i va placea dar asta e situatia in cauza, daca prezervativ nu se poate, sa nu-si dea drumul inauntru, cum se spune, aveti langa voi un prosop si cu ajutorul lui terminati treaba.Asa nu e nici murdar langa voi si nici tu nu mai esti nevoita sa ai imediat acces la un dus, servetele umede te pot ajuta pe moment.
Irigatorul si solutia ti-au fost recomandate nu anticonceptional ci pentru indepartarea iritatiei pe care o ai, deci s-ar putea ca medicul sa-si fi luat aici scatoalce virtuale degeaba.
Deci dupa ce-ti trece iritatia, revina te rog la prezervativ, e pe langa ca e cel mai sigur,te mai si fereste de eventualele boli, pentru ca nu poti fi sigur 100% pe nimic, inclusiv pe partener, cel putin nu la varsta asta.
Raspunsul ti l-am dat asa cum as invata-o pe fata mea daca as avea-o.
lai spune:
Eu nu cred ca Madrugada a inteles gresit recomandarea medicului. Am primit si eu exact acelasi sfat contraceptiv, de la un medic ginecolog, in cadrul unei consultatii la o vestita policlinica. Si nu mi-a venit sa cred.
Asadar, Madrugada, nu, NU este o metoda eficienta.
Cineva recomanda metoda calendarului - ceva mai buna decat spalaturile, dar eu nu as recomanda nici aceasta metoda. Intr-un cuplu casatorit, unde n-ar fi chiar bai sa vina un bebe daca e sa fie, e altceva. Dar la 16 ani eu nu m-as baza pe aceasta metoda.
Lai