O intrebare stupida... :)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

draga mea sfatul medicului tau este modest spun uluitor,te rog renunta la el.daca ai cum spui 16 ani ar fi normal la virsta asta sa ai o menstruatie normala.poti folosi metoda calendar care este eficienta,sunt diafragmele cu spermicid,dar100%sigura nu-i decit abstinenta.mai este steriletul dar cred ca-i o barbarie pt corp(pt mine)incearca sa ai conditii minime de-a ajunge la apa dupaeu iti puteam fi bunica noi te tratam ca pe o persoana matura si responsabila,daca ai fost in perioada ovulatiei socoteste cind trebuia sa vina si fa un test de sarcina.ai mare grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

"daca ai fii fiica mea, te-as iubi atat de mult si te-as invata tot ce stiu, ca sa nu fi nevoita sa-ti expui problemele intime, acolo unde te poate judeca cineva."
Kariguld,daca ar gandi toate mamele ca tine..emotionant ceea ce ai spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui dooku3

"daca ai fii fiica mea, te-as iubi atat de mult si te-as invata tot ce stiu, ca sa nu fi nevoita sa-ti expui problemele intime, acolo unde te poate judeca cineva."

E emotzionant intr-adevar ce a scris Kari,insa...exista un insa!

Daca fata de 16 ani(ca am aflat si citzi are)nu a mers la mama ei pentru un raspuns,nu inseamna insa ca nu este iubita ,fiind nevoita sa caute raspunsuri pe forumuri!

Stim foarte bine cum e la 16 ani,asa ca...cu toata frumusetzea mesajului ,eu nu-s neaparat de acord cu el!

Pe autoarea subiectului zau ca nu o intzeleg,nu vad cine i.a sarit in cap,i s-au dat idei si sfaturi,dar de'...tineretzea asta!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui dooku3

am o fiica si un fiu, asa ca trebuie sa ofer la dublu iubire. dar am de ajuns pentru amandoi! fiica mea are 12 ani, dar deja am invatat-o multe.....

bre, io n-am afirmat ca nu este iubita, sunt convinsa ca este, sub o forma sau alta, am spus cu sinceritate ce as face eu, daca ea ar fii fiica mea!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

spalarea se face ori imediat dupa contact pentru a fi cat de cat eficienta, asa dupa ore...nu e decat o simpla spalare, dar efectele sunt deja instalate.
Alta data incearca daca nu ai conditii sa te speli dupa, sa faca prietenul tau , chiar daca nu-i va placea dar asta e situatia in cauza, daca prezervativ nu se poate, sa nu-si dea drumul inauntru, cum se spune, aveti langa voi un prosop si cu ajutorul lui terminati treaba.Asa nu e nici murdar langa voi si nici tu nu mai esti nevoita sa ai imediat acces la un dus, servetele umede te pot ajuta pe moment.
Irigatorul si solutia ti-au fost recomandate nu anticonceptional ci pentru indepartarea iritatiei pe care o ai, deci s-ar putea ca medicul sa-si fi luat aici scatoalce virtuale degeaba.
Deci dupa ce-ti trece iritatia, revina te rog la prezervativ, e pe langa ca e cel mai sigur,te mai si fereste de eventualele boli, pentru ca nu poti fi sigur 100% pe nimic, inclusiv pe partener, cel putin nu la varsta asta.
Raspunsul ti l-am dat asa cum as invata-o pe fata mea daca as avea-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Eu nu cred ca Madrugada a inteles gresit recomandarea medicului. Am primit si eu exact acelasi sfat contraceptiv, de la un medic ginecolog, in cadrul unei consultatii la o vestita policlinica. Si nu mi-a venit sa cred.

Asadar, Madrugada, nu, NU este o metoda eficienta.

Cineva recomanda metoda calendarului - ceva mai buna decat spalaturile, dar eu nu as recomanda nici aceasta metoda. Intr-un cuplu casatorit, unde n-ar fi chiar bai sa vina un bebe daca e sa fie, e altceva. Dar la 16 ani eu nu m-as baza pe aceasta metoda.

Lai

Mergi la inceput